mianmar23 Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanT Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 Nu vreau nimic, doar ma laud? Frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 Super! Care a fost traseul si cati km in total? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Aprilie 6, 2013 Autor Share Postat Aprilie 6, 2013 (editat) Super! Care a fost traseul si cati km in total? Scurt, extrem de scurt. Severin-Gura Vaii si retur, cu tot cu ocolisuri, 35 Km. Am auzit ca e cod portocaliu de inundatii pe Dunare si m-am dus sa vad barajul cu deversoarele deschise si am zis sa fac si cateva poze sa le postez aici. Imi pare rau ca n-am gasit cea mai buna locatie. Ar fi trebuit filmat. Zgomotul si furia apelor sunt impresionante.... Editat Aprilie 6, 2013 de mianmar23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 (editat) Sper sa ajung si eu pe acolo in vara asta... Din Bucuresti mai greu, sunt vreo 700 km dus-intors. Editat Aprilie 6, 2013 de Sei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 (editat) Scurt, extrem de scurt. Severin-Gura Vaii si retur, cu tot cu ocolisuri, 35 Km. Am auzit ca e cod portocaliu de inundatii pe Dunare si m-am dus sa vad barajul cu deversoarele deschise si am zis sa fac si cateva poze sa le postez aici. Imi pare rau ca n-am gasit cea mai buna locatie. Ar fi trebuit filmat. Zgomotul si furia apelor sunt impresionante.... pe unde ai ocolit mah de ai scos 17 km intre severin si gura vaii? de unde ai facut pozele? din poligon? sau mai sus? Editat Aprilie 6, 2013 de tiranspider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tentu Mihai Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 Eu azi am fost al SAMB in piata constitutiei din bucuresti si nu prea mi-a placut foarte mult adik as fi preferat o iesire cu motoru asa pe undeva o zona cum ai fost tu ...... Ori cum superba zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 e o deversare pe supra-plin sau mi se pare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Aprilie 6, 2013 Autor Share Postat Aprilie 6, 2013 (editat) pe unde ai ocolit mah de ai scos 17 km intre severin si gura vaii? de unde ai facut pozele? din poligon? sau mai sus? Sunt doar 11 Km intre Severin si hidrocentrala, restul i-am bagat din burta ca sa ma dau mare. Pozele sunt facute din imediata apropiere a motelului Continental. e o deversare pe supra-plin sau mi se pare ? Aproximativ. . Debitul Dunarii este peste 12000mcubi/secunda. Cu tot ce trece prin turbine ramane un surplus de apa care trebuie deversat in aval. Editat Aprilie 6, 2013 de mianmar23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 impresionant, sper sa ajung si eu anu asta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 Sunt doar 11 Km intre Severin si hidrocentrala, restul i-am bagat din burta ca sa ma dau mare. Pozele sunt facute din imediata apropiere a motelului Continental. Aproximativ. . Debitul Dunarii este peste 12000mcubi/secunda. Cu tot ce trece prin turbine ramane un surplus de apa care trebuie deversat in aval. cate grupuri uzinau? in toamna erau doar 2 grupuri in functiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Aprilie 16, 2013 Autor Share Postat Aprilie 16, 2013 cate grupuri uzinau? in toamna erau doar 2 grupuri in functiune Greu de spus din afara centralei. oricum se merge la intelegere cu partea sarbeasca. Daca noi mergem cu trei turbine, tot cu atatea merg si ei. Nu se poate "fura" apa, in sensul sa mergi cu mai multe turbine decat ei, exista niste reguli, se poate ajunge la...Haga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 (editat) Am vazut ca ai scris ca pozele sunt facute de langa Continental. Mergi mai bine in spatele lui. Acolo sunt o terasa si o piscina si de langa ele se vad si se pot fotografia cel mai bine PdF 1, fiindca esti pe o limba de pamant inaintata in Dunare. Esti cumva fata in fata cu barajul si nu in laterala lui. Stiu ca este inchis acum, dar cred ca poti trece in curtea din spate. Editat Aprilie 18, 2013 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tapu Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Ai avut dreptate. Super tare imaginea....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ToxiQman Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 degeaba daca nu mergeti seara..... cand se aprind luminile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Aprilie 25, 2013 Autor Share Postat Aprilie 25, 2013 Am vazut ca ai scris ca pozele sunt facute de langa Continental. Mergi mai bine in spatele lui. Acolo sunt o terasa si o piscina si de langa ele se vad si se pot fotografia cel mai bine PdF 1, fiindca esti pe o limba de pamant inaintata in Dunare. Esti cumva fata in fata cu barajul si nu in laterala lui. Stiu ca este inchis acum, dar cred ca poti trece in curtea din spate. Asa este, ai dreptate, dar atunci nu m-am gandit la varianta asta. Poate cu alta ocazie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 Am fost de multe ori pe acolo, dar n-am prins-o niciodata cu apa iesind asa. Dar am vazut-o noaptea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate