relu-cbr Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 Sa infintat la un servis auto si itp pentru moto mai exact la iesire din Caransebes catre Lugos pe partea stanga, am un frate de lucreaza la acel servis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hadiadrian Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 Sa infintat la un servis auto si itp pentru moto mai exact la iesire din Caransebes catre Lugos pe partea stanga, am un frate de lucreaza la acel servis cum se numeste servisul??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChitZu Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Chirton? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelutu_10pin Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 e bine de stiut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smokewalker Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Am vorbit vineri cu proprietarul de la Chirton, si zicea ca la ei nu se face ITP moto. Vreo idee despre care alt service e vorba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
50bani Postat Mai 6, 2013 Share Postat Mai 6, 2013 ITP moto se mai face in ORAVITA, tot asa ca bine de stiut ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Mai 7, 2013 Share Postat Mai 7, 2013 La Oravita confirm si eu ca se face, au fost 3 prieteni acolo. Toti au facut fara probleme. 80 lei halatul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hadiadrian Postat Mai 11, 2013 Share Postat Mai 11, 2013 La Oravita confirm si eu ca se face, au fost 3 prieteni acolo. Toti au facut fara probleme. 80 lei halatul. la autotrans roiban...langa autogara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costel06 Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 0765157304 pentru itp moto atv... moto+atas eu ma ocup de asaceva va astept cu drag la oravita asfalt uscat... Mersi Dexy, garcia si nu in ultimul rand ady Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shade Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 Am vorbit si eu cu patronul de la Chirton, el a vrut sa faca ITP moto dar a renuntat, i s-a parut nelucrativ sa achizitioneze un stand. In schimb exista un service in Resita care are deja stand si poate sa faca ITP plus alte cateva servicii: vulcanizare, schimb anvelope, echilibrare roti. Omul se numeste Petru Chirita si are tel. 0355 408 050. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Popa Cristian Postat Noiembrie 5, 2016 Share Postat Noiembrie 5, 2016 Asteptam si la Caransebes un ITPla cati motocilisti sunt?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu.p Postat Februarie 6, 2017 Share Postat Februarie 6, 2017 Deci până la urmă unde de mai face ITP? în Caransebeș am înțeles că nu, in Reșița mai sunt stații autorizate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
player81 Postat Februarie 7, 2017 Share Postat Februarie 7, 2017 Deci până la urmă unde de mai face ITP? în Caransebeș am înțeles că nu, in Reșița mai sunt stații autorizate? In vara era un nene care facea ITP pt moto la garajul lui de langa sala de sport din Moroasa. Dar era trecut si pe site-ul RAR ca eu asa l-am gasit de am facut ITP-ul la motor. Acum nu mai apare pe lista statiilor autorizate de RAR. In caras mai apare doar o firma din Oravita: Nume societate: SC AUTOTRANS ROIBAN SRL (CS023) Adresă SITP: ORAVITA, Str. Brosteniului nr: 49A, CARAS-SEVERIN Si pe langa asta bineinteles ca si RAR-ul din Resita cu siguranta face ITP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate