Sari la conținut

Ajutor... Nu am avut curent in baterie si am alimentat invers prin cab


Postări Recomandate

Nu am avut curent in baterie si am alimentat invers prin cabluri (+ -). Putin mai inainte am mers cu motorul (prima data primavara aceasta), a mers dar am inecat-o si s-a oprit. Cum nu aveam curent in bateria motoretei am alimentat prin cablu de la bateria de masina. Numai ca invers polaritatea. Contactul era pus. Mi-am dat seama cand am vazut ca nu se aprinde becul verde si am inversat cablurile, insa tot nu se aprinde si nici nu mai functioneaza nimic electric pe motoreta. Poate cineva sa-mi spuna cam ce s-a intamplat si cam cat de grav este? Multumesc anticipat. Motoreta este Yamaha FZR600 model 91.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Player1

Ti s-o ars mainul. Care de obicei nu e in master fusebox. E in releul de pornire. Cauta schema electrica a motorului si vezi unde e (link). Vezi ca unele motoare au doua sigurante acolo, una de rezerva. Daca ai doar una inlocuieste-o cu una de 30. Daca ai 2 fa schimb intre ele si da-i la automat. Cu bateria incarcata. Ar trebui sa o ia. Daca nu o ia, uita-te si la restul de sigurante/cdi.



La tine ar trebui sa fie sub carena stanga (trebuie data jos carena si saua, sau daca ai degete foarte subtiri poti ajunge fara sa dai carena) intr-un capacel de plastic (galben sau negru). Vezi poza.

fzr_vr_layout.jpg

Editat de Player1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Sa cresti mare. Accept poze cu tzatze ca multumire. Sau bere. Sau poze cu tzatze SI bere.

sau o doza de bere in forma de tzatza

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sau o tzatza in forma de doza de bere.

Editat de Louis Cyphre
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...