Soft Enduro Monteoru Postat August 15, 2013 Share Postat August 15, 2013 Pai cum le ai actualizat nenea Vali??eu nu ma m inscris ca sint la mine la cursa. Spor la treaba !!!sa ai vreme buna si fara incidente !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat August 17, 2013 Autor Share Postat August 17, 2013 (editat) Pai cum le ai actualizat nenea Vali??eu nu ma m inscris ca sint la mine la cursa. Spor la treaba !!!sa ai vreme buna si fara incidente !!!!! pai de abia acum mi-ai spus....dupa ce le-am actualizat....o sa te scot nea teo...bafta si tu ! LISTELE START ACTUALIZATE : pai de abia acum mi-ai spus....dupa ce le-am actualizat....o sa te scot nea teo...bafta si tu ! LISTELE START ACTUALIZATE : mai vine si DOCTORU' de la Ciunget....la Hobby.... LISTA START EXPERT 2013.pdf LISTA START PROFI 2013.pdf LISTA START HOBBY 2013.pdf Editat August 17, 2013 de ENDUROSTORE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vic_le_vic Postat August 17, 2013 Share Postat August 17, 2013 Si eu la profi...sa vad cum e la greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat August 18, 2013 Autor Share Postat August 18, 2013 Si eu la profi...sa vad cum e la greu ok. te inscriu... Si eu la profi...sa vad cum e la greu LISTA START HOBBY 2013.pdf LISTA START EXPERT 2013.pdf LISTA START PROFI 2013.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanRC Postat August 19, 2013 Share Postat August 19, 2013 Salut, Am facut si eu solicitare de inscriere printr-un mail pe endurostore in data de 12.08.2013 la Expert si nu ma regasesc in lista (Iancu Daniel). Multumesc. O zi excelenta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat August 19, 2013 Autor Share Postat August 19, 2013 Salut, Am facut si eu solicitare de inscriere printr-un mail pe endurostore in data de 12.08.2013 la Expert si nu ma regasesc in lista (Iancu Daniel). Multumesc. O zi excelenta ! Scuze Dane, nu a vazut.... listele start actualizate : 19 aug 2013 LISTA START HOBBY 2013.pdf LISTA START EXPERT 2013.pdf LISTA START PROFI 2013.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livanu Postat August 19, 2013 Share Postat August 19, 2013 Echipa este deja pe drum!!! Ne vedem la start fra..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat August 19, 2013 Autor Share Postat August 19, 2013 Echipa este deja pe drum!!! Ne vedem la start fra..... v-astept ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vic_le_vic Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 ma poate ajuta cineva cu transportul motocicletei din Bucuresti catre Pisc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 salut Vali, la ce ora sa ajung la voi? o sa vin Sambta dimineata. mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat August 21, 2013 Autor Share Postat August 21, 2013 (editat) salut Vali, la ce ora sa ajung la voi? o sa vin Sambta dimineata. mersi! la 9 am este start-ul.....tre' sa fii la 8 cel tarziu... salut Vali, la ce ora sa ajung la voi? o sa vin Sambta dimineata. mersi! la 9 am este start-ul.....tre' sa fii la 8 cel tarziu... mersi! la 9 am este start-ul.....tre' sa fii la 8 cel tarziu.. Editat August 21, 2013 de ENDUROSTORE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanRC Postat August 23, 2013 Share Postat August 23, 2013 Intrebare: Daca ploua se mai poate face traseul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat August 23, 2013 Share Postat August 23, 2013 Intrebare: Daca ploua se mai poate face traseul ? se face... in sens invers! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat August 23, 2013 Autor Share Postat August 23, 2013 (editat) Intrebare: Daca ploua se mai poate face traseul ? da, se poate....este cu putin mai greu....sol de piatra, bun la ploaie ! listele de start actualizate 23.aug.2013 LISTELE ACTUALIZATE : LISTA START HOBBY 2013.pdf LISTA START EXPERT 2013.pdf LISTA START PROFI 2013.pdf Editat August 23, 2013 de ENDUROSTORE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat August 24, 2013 Share Postat August 24, 2013 http://www.flickr.com/photos/24689038@N06/sets/72157635210785823/with/9585956816/ Mai sus gasiti o selectie de poze de la Piscu Negru... Cursa a fost foarte frumoasa, trasee foarte tehnice care le-au dat de furca pilotilor. Marcat IMPECABIL! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baurtulus Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 Hai baieti si cu clasamentele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 Bravo Nea Vali. Totul la superlativ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat August 27, 2013 Autor Share Postat August 27, 2013 (editat) MULTAM' la toata lumea care a venit la H.E PISCU' NEGRU ! Postati poze, care mai aveti ! atasez rezultatele finale ! scuze, este o mica greseala la ranking PRO, am rectificat-o.... si ceva poze... mai multe, le gasiti pe link-urile lui dragos lula.... trebuie mentionat ca HUBALAU SORIN a terminat traseul dupa ce finish-ul a fost strans, de aceea nu a fost inregistrat. Deci a terminat pe locul 7 dar a depasit timebar-ul. Felicitari pt faptul ca a terminat. cateva link-uri de la JAXI - NR 121 EXPERTI - super ! multumim Jaxi ! Piscu Negru Results Winners-HBY (1).pdf Piscu Negru Results Winners-EXP (1).pdf Piscu Negru Results Winners-PRO (1).pdf Editat August 26, 2013 de ENDUROSTORE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat August 28, 2013 Share Postat August 28, 2013 La Piscu Negru am fost eu Dragos ( pe fotografii) cu Dragos (filmare) . Aici e munca lui Dragos, un preview mic, prolog daca vreti... maine se uploadeaza restul !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat August 28, 2013 Autor Share Postat August 28, 2013 si inca ceva poze de la DAN DEVA... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 Vali traseul a ramas marcat? sau un track de gps pe traseul de hobby. ca as incerca sa-l fac daca la cursa n-am putut veni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat August 29, 2013 Autor Share Postat August 29, 2013 Vali traseul a ramas marcat? sau un track de gps pe traseul de hobby. ca as incerca sa-l fac daca la cursa n-am putut veni. A ramas deocamdata... HARD ENDURO PISCU' NEGRU - THE MOVIE - Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucihusky Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 Bart ai fost in top ten! Esti bun! Hai baieti si cu clasamentele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Septembrie 7, 2013 Autor Share Postat Septembrie 7, 2013 inca ceva poze de la Piscu' Negru.... mai vin si altele.... helmet-cam - NORBI : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joli Postat Septembrie 10, 2013 Share Postat Septembrie 10, 2013 Super TRASEU - by Bobitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate