sparco_alex Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Ma ajuta si pe mine cineva cu un cod de vopsea pentru Aprilia mea? Aprilia RS 125 din 2008, negru.Nu a fost modificata combinatia culorilor,doar i-am scos cateva stikere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinS Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 nu ai un cod sub sa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coste Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Trebe sa fie o eticheta lipita pe cadru sau daca nu o gasesti te uiti in manualu de reparati ca si acolo iti arata unde e acel cod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leandro Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 http://postimg.org/image/2t5zs7wys/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 (editat) nu ai un cod sub sa? Trebe sa fie o eticheta lipita pe cadru sau daca nu o gasesti te uiti in manualu de reparati ca si acolo iti arata unde e acel cod Hello, din cate stiu eu, si sunt sigur in proportie de 99% Aprilia nu face publice codurile de vopsea. Este o problema destul de cunoscuta. Se mai gasesc pe ici pe colo tot felul de coduri insa nu sunt exact ceea ce trebuie. Am intampinat si eu in urma cu ceva vreme aceasta problema, am gasit vopseaua de care aveam nevoie doar pe paletarul de culori, pentru Cagiva. Pe Aprilia,nici vorba. Editat Aprilie 25, 2013 de MirceaB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinS Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Asa e, depinde de marca. Eu la Yamaha am sub sa si am zis ca poate ii pot fi de ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sparco_alex Postat Aprilie 25, 2013 Autor Share Postat Aprilie 25, 2013 http://postimg.org/image/2t5zs7wys/ Multumesc mult.De asta aveam nevoie.De Black Aprillia Trebe sa fie o eticheta lipita pe cadru sau daca nu o gasesti te uiti in manualu de reparati ca si acolo iti arata unde e acel cod Nu arata.Multumesc oricum de reply Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate