Aleko Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 Componenta: Zidu- Ij 56, Metall Biker- Minsk Enduro, Virgil - Ural Gear-Up si Aleko si Cristi - Ural M61. Parasind soseaua Bucuresti-Giurgiu am taiat-o dreapta pe primul drum mai promitator , practic o carare de piatra si noroi de-a lungul malului Argesului, cu destinatia barajului Argesului. Nu au putut fi facute poze in off-road, fotograful riscand sa sara din atas. Iata cateva poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 (editat) ...oricand, noroiul este de preferat asfaltului... Editat Noiembrie 16, 2006 de drobu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 Super tare!!! unde e nepra mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 beeeton mai bagati poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 Sovietici si rai Ce vremuri.... unde e URAL-ul lu' bunicu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 Fain rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 (editat) Spre balastiere?dap...acu am vazut poza...stiu drumurile...acum abia au bagat grederu' si e mai lin fata de craterele dinainte! Editat Noiembrie 16, 2006 de Supapa_Jr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 Mai baieti, mi-ati luminat ziua ! Am cazut in melancolie aducandu-mi aminte de vremurile in care alergam si noi prin toate mocirlele cu comunistele, fara grija ca "zgarii carena" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 Foarte frumos! Un topic cu motociclisti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 Mai baieti, mi-ati luminat ziua ! Am cazut in melancolie aducandu-mi aminte de vremurile in care alergam si noi prin toate mocirlele cu comunistele, fara grija ca "zgarii carena" Vai ce zi a fost atunci!!! In poza 1 de la st la dr: Easyrider cu yamaha rd350 Ursu (ivan dnepr) cu nipru Baiazid cu nipru Boby sau Tavi cu yamaha xs400 Demostene cu nipru Axosu (Axa cu Scame) cu Jawa 350 Boby sau Tavi (sunt gemeni) cu o honda de 180cc daca nu ma insel MrBIG cu nipru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 Componenta: Zidu- Ij 56, Metall Biker- Minsk Enduro, Virgil - Ural Gear-Up si Aleko si Cristi - Ural M61. Bravo baieti!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormouse Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 da, tata. intre timp ne-am tras capitaliste si vorbim doar despre manusi de 120 de euro....adevarat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate