LordRhadoo Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 ce bine ... veniti sa ma vedeti !!! si eu care credem ca nu am sustinatori din romania !!! mai greu a fost pana am gasit sponsori atat de nebuni care sa-mi dea moto de compertitie dar pana la urma am semnat contractul! daca vreti : radu si andrei mai am 2 locuri in staff-ul meu personal libere, poate va trec consilieri ! pai si cu tibi ce facem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 Gata !!! Am facut rost de bani . Puneti-ma si pe mine la socoteala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TiBi<Urban Rangers> Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 WOOOW CE S-A UMPLUT FORUMU deodata!!!! pai da sa vad si eu cu ai mei inca nu gasisem cu cine sa merg...mie ( nu radeti) mi-e frica cu avionu asa k cum ajungem pana in Anglia? BOGDAN TU CHIAR PARTICIPI??????????????????????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 WOOOW CE S-A UMPLUT FORUMU deodata!!!! pai da sa vad si eu cu ai mei inca nu gasisem cu cine sa merg...mie ( nu radeti) mi-e frica cu avionu asa k cum ajungem pana in Anglia? BOGDAN TU CHIAR PARTICIPI??????????????????????????? tu nu stiai? nu ai vazut ca nu a mai iesit cu motorul in ultimul timp, il gasesti numai pe circuit toata ziua. Cat de mers pana in Anglia poate ne bagam la un motor ceva. intrbarea mea era din Anglia pana pe insula cum facem ca nu avem cum sa mai mergem pe roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TiBi<Urban Rangers> Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 este feribot ca sa aj pe insula. Dar SA MERGEM IN UK PE MOTORRRRRRRRRRRRRR?????????? adica......pt mine si pe un Goldwing un drum mare ar fii o aventura dar pe 125-ul meu care e si sport? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 haideti sa va spun : pe 20 mai se pleaca din bucuresti din parcarea de la intercontinental. plecam cu autocar ca e mai ieftin ... cel putin asa zice managerul echipei romane , il cheama istvan boris ( poate ati citit despre el prin reviste). camionul cu echipamente si acte de logistica pleaca cu 3 zile mai devreme, adik exact peste o luna. cam in 48 de ore ar trebui sa ajungem in franta de unde luam feribotul spre anglia. sincer eu as fi preferat avionul (mai putina oboseala) acuma daca chiar sunt amatori as vrea sa stiu pt ca prea putina lume stie de acest event si chiar mai sunt 2 locuri sponsorizate pe numele meu . cum mama nici nu vrea sa auda de asa ceva .... va veni doar tata cu mine asa ca am 2 locuri vacante pt ca fratemiu e la scoala (eu am mai vorbit cu voi pe tema asta dar nimeni nu s-a aratat interesat) categoria la care particip e supersport la sectia amatori incepatori .... oricum tineti-mi pumni pt ca sunt primul roman care intra in categoria asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 deci...primu venit primu servit...nu?? vreau eu unu din locurile vacante si..... btw... nu iti putem tine pumnii k nu mai poti conduce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 haideti sa va spun : pe 20 mai se pleaca din bucuresti din parcarea de la intercontinental. plecam cu autocar ca e mai ieftin ... cel putin asa zice managerul echipei romane , il cheama istvan boris ( poate ati citit despre el prin reviste). camionul cu echipamente si acte de logistica pleaca cu 3 zile mai devreme, adik exact peste o luna. cam in 48 de ore ar trebui sa ajungem in franta de unde luam feribotul spre anglia. sincer eu as fi preferat avionul (mai putina oboseala) acuma daca chiar sunt amatori as vrea sa stiu pt ca prea putina lume stie de acest event si chiar mai sunt 2 locuri sponsorizate pe numele meu . cum mama nici nu vrea sa auda de asa ceva .... va veni doar tata cu mine asa ca am 2 locuri vacante pt ca fratemiu e la scoala (eu am mai vorbit cu voi pe tema asta dar nimeni nu s-a aratat interesat) categoria la care particip e supersport la sectia amatori incepatori .... oricum tineti-mi pumni pt ca sunt primul roman care intra in categoria asta pai ca sa ai sustinere fa cumva si mai fa rost de doua locuri pe langa alea doua. si pt tibi si pt nazi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TiBi<Urban Rangers> Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 fratilor pt mine nu mai cautati ca pe 28 mai plec in Spania cu proiectu la Engleza si stau 3 sapt deci nu am cum sa ajung si la TT. s-a dus anu asta pt mine. Mult succes lui Bogdan si SA FACI POZEEEEEEEEEEEEEEE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 @tibi....nu plecai pe 28 aprilie????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 mi se pare mie sau Tibi se da la fund? mai ales dupa ce ca el a starnit toata chestia asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TiBi<Urban Rangers> Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 pai daca vezi andrei, sus am scris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 TiBi<Urban Rangers> = TRADATOR si IMBARLIGATOR . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 tu mergi in aprilie... cursa e la sf lunii mai!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 ca pe 28 mai plec in Spania cu proiectu la Engleza si stau 3 sapt deci nu am cum sa ajung si la TT. am si eu 2 in cls care pleaca in cadrul aceluiasi proiect ... klumea ... sper sa nimeresti la o familie buna )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shamok Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 am si eu 2 in cls care pleaca in cadrul aceluiasi proiect ... klumea ... sper sa nimeresti la o familie buna )) adica la o familie de romani capsunari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TiBi<Urban Rangers> Postat Aprilie 21, 2007 Share Postat Aprilie 21, 2007 (editat) ma abtin de la comentarii ca dupa aia imi iau ban Editat Aprilie 21, 2007 de TiBi<Urban Rangers> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shamok Postat Aprilie 21, 2007 Share Postat Aprilie 21, 2007 SI CE-AI PUTEA SA COMENTEZI CA SA-TI IEI BAN..? SAU UN BAN? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 (editat) invatatura de minte ... Editat Mai 7, 2007 de JOker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 invatatura de minte ... Baietii buni intotdeauna au de suferit . Imi pare rau ptr. ce ti s-a intamplat . Sper sa rezolvi situatia in vreun fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cabo de hornos Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 Baietii buni intotdeauna au de suferit . Imi pare rau ptr. ce ti s-a intamplat . Sper sa rezolvi situatia in vreun fel. A rezolvat-o deja !!!!!! .... merge pe jos!!! invatatura de minte ... Si schimba anuntul: Se vand mai multe bucati Ducatttti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 ) so funny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cabo de hornos Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 ) so funny nu discut pe forum cu desenatorii de desene! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 (editat) esti gelos?? lasa k voi face un desen special pt tine Editat Mai 8, 2007 de bMaNiAc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 gata ma am scos semnatura ! ok ? de acum incolo o sa ma astepte un proces civil destul de lung , asa ca tineti-mi pumnii stransi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate