Nazi | SchutzStaffel Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 e cu capacitatea mah, invata Bine ca nu e cu capu' !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 stai sa vezi cat il va cauta cand se va deschide al 2lea magazin moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 Felicitari !!! Ti-a trebuit aproape o luna sa gasesti un nenorocit de magazin . Asteptam urmatoarea cautare a ta cu nerabdare. Fereasca sfantul sa te ratacesti L-am gasit intr-o ora,dar am amanat mult cautarea(din cauza examenelor). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 stai sa vezi cat il va cauta cand se va deschide al 2lea magazin moto Al doilea magazin unde e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shamok Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 Al doilea magazin unde e? Aaaaaa...., e greu, pt. asta tre' sa-ti iei in coburii de la tricicleta mancare si apa pt o saptamana (cel putin) + pampers de schimb (in caz ca te intanlesti cu bau-bau) BOO!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 (editat) Aaaaaa...., e greu, pt. asta tre' sa-ti iei in coburii de la tricicleta mancare si apa pt o saptamana (cel putin) + pampers de schimb (in caz ca te intanlesti cu bau-bau) BOO!!! Vad ca voi nu puteti sa fiti seriosi asa ca hai sa le dam dracului de discutii,eu nu mai intru la sectiunea Bacau si gata Editat Iunie 29, 2007 de stres Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 Inainte ziceai ca nu mai intri pe forum , acum doar la sectiunea bc ... si pana la urma vei intra la toate . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 @stres.... mai dureaza cu deschiderea...abia se varuieste acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrenalin Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 mi'a venit motoruuuuuuuuuu pai... uda-l, bre! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaDuCu_CostEL Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 Salut. Cunoaste cineva vriun electrician care sa repare un scuter(partea electrica)? Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 @raducu costel la bentex (bendex) langa bonis (spre centrul ccb) --- Mesaj completat în 08 Aug 2007 18:20 -------------@raducu costel la bentex (bendex) langa bonis (spre centrul ccb) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 Am luat-o si eu pt prima oara cu scuterul .. am intrat in fundul unei masini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 Am luat-o si eu pt prima oara cu scuterul .. am intrat in fundul unei masini multumim k imparti aceste greutati ale vietii cu noi dar dak nu ai vazut suntem motociclisti nu scuteristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 Nu sunt scuterist , iar cumpararea motocicletei este doar o chestiune de timp . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 multumim k imparti aceste greutati ale vietii cu noi dar dak nu ai vazut suntem motociclisti nu scuteristi nu fi mai rau, pt unii poate sunt doar etape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Talpa_mare Postat August 18, 2007 Share Postat August 18, 2007 Vedeti ca a aparut la Tg.Secuiesc un magazin moto, care aduce de la Louis fara adaos si se afla in negocieri si cu astia de la Polo.Se afla la intrarea in oras pe partea stanga pana in calea ferata(BLB Motors) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melvin Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 Lume, lume !!!! Se vinde biciclul!! YAMAHA fz6 fazer Anul fabricatiei: 2004 Km: 16000 Inmatriculata. E urgent, primul venit primul servit, pretul e puuuutin negociabil, motorul e in stare excelenta. 0744441330 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut_bc Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 cu cat o dai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 (editat) de vanzare Yamaha Fzs 600 Fazer an fab.98 pregatita de drum, coburi, topcase, bixenon, toba carbon sebring, cauciucuri bune, alarma etc detalii optice deosebite tel: 0767311269 halatu'...halatu'.... cat e halatu'?? <small>--- Mesaj completat în 22 Aug 2007 18:34 -------------</small><br/>si...daca va intrebati cum arata melvin.... vedeti aici http://www.fbesp.org/pix/dork.jpg Editat August 22, 2007 de bMaNiAc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 cati cmc are? tot de 125? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 cati cmc are? tot de 125? 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 calin...rubrica asta e pt poze....aici vei posta peste vreo 3~4 ani cand vei avea motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 calin...rubrica asta e pt poze....aici vei posta peste vreo 3~4 ani cand vei avea motor Avand in vedere ca nu eu am inceput offtopicul si pur si simplu i-am raspuns la intrebare , nu cred ca am omorat pe nimeni. De aici ,la pana a face in ciuda cuiva e cale lunga ... chiar multumesc . Scz pt offtop. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 nu iti faceam in ciuda... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 frumoasa motocicleta .. sa o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate