Nazi | SchutzStaffel Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 frumoasa motocicleta .. sa o stapanesti sanatos Cum sa o stapaneasca sanatos daca o vinde mai imbecilule?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 vanduta de mult sa o stapaneasca sanatos noul proprietar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 te rog sa vb frumos ca eu nu ti-am spus " imbecilule " i-am spus pur si simplu sa o stapaneasca sanatos . daca era de vanzare tot la el era.. si ca a vandut-o nu stiam.. pentru ca , cand.. m-am intalnit cu el si eram cu un prieten.. inca o avea.. nu aveam de unde sa stiu.. (app bmaniac eu is ala cu dna - u care... era cu andries atunci ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 nu stiu cine esti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 da - mi un pm .. cu id ul tau daca vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaDuCu_CostEL Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 te rog sa vb frumos ca eu nu ti-am spus " imbecilule " i-am spus pur si simplu sa o stapaneasca sanatos . daca era de vanzare tot la el era.. si ca a vandut-o nu stiam.. pentru ca , cand.. m-am intalnit cu el si eram cu un prieten.. inca o avea.. nu aveam de unde sa stiu.. (app bmaniac eu is ala cu dna - u care... era cu andries atunci ) Pai cum sa nu iti spuna asa ma?Tu cand te plictisesti , in loc sa te plimbi cu scuteru' , tu , deschizi subiecte la care nu s-a mai postat de cateva luni bune. Uite!daca nu ma crezi: * eu mai am de asteptat vreo 3 ani pana... o sa vin si eu la intruniri Link: /index.php?...93623&st=60 Post #69 * da.. 20 E Link: /index.php?showtopic=132956 Post #5 Si asta nu e tot!Sunt destule posturi inutile de ale tale si in rubrica Scooter Mania si peste tot pe unde postezi tu. Eu inteleg ca ai si tu cont pe motociclism.ro .... Bravo!Fii fericit , dar asta nu inseamna ca neaparat trebuie sa postezi doar ca sa te afli in treaba.Si eu am cont ca si tine dar nu postez aiurea. Sfatul meu:Daca nu ai nimic folositor de postat , macar nu mai posta! Ps:Sper din toata inima sa iti iei ban ca m-am saturat sa citesc posturi de ale tale inutie si cred ca nu numai pe mine ma deranjeaza. Pps:Sunt de acceasi parere cu "Nazi | SchutzStaffel"!Esti imbecil! Hai pa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 @gilerica.... nu merci... abia am scapat de stres.... ps... susbscriu ceea ce a zis nazi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimofo Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 Vand aprilia rs125, din 2006 Motorul are aproximativ 9000 km, e achizitzionata in iulie 2006 de la united motors! Motorul este inca in garantie pretul este de 3600 euro negociabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shamok Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 Hmm... buna treaba intr-un an o vinzi aproape cu 40-50% mai putin din cat ai luat-o... esti pus pe afaceri profitabile . Pentru interesati: "motoreta" se tine tare de tot, chiar si cu pasager...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimofo Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 asta e...mi-a trebuit motor nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 da..... cooroo de civic (ala din spate) cat e?? da.... halatu' ....halatu'.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimofo Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 ala e bonus la motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 gata..... adjudecat...coorool la masina...motoru' tot de vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 te rog sa vb frumos ca eu nu ti-am spus " imbecilule " Deci suntem 3 care avem aceeasi parere despre tine. Si numarul e in crestere !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Noiembrie 10, 2007 Share Postat Noiembrie 10, 2007 bManiac knd facem o liniuta:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Noiembrie 10, 2007 Share Postat Noiembrie 10, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaDuCu_CostEL Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 Era si timpul : baietii au facut o Campanie Anti-gileRik /index.php?...155981&st=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shogun Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 (editat) tare e cu premii ?) Editat Noiembrie 28, 2007 de shogun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei cristea Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 vand kawasaki er5 2000 9000km adusa recent din germania. 3300E Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 Era si timpul : baietii au facut o Campanie Anti-gileRik /index.php?...155981&st=0 Super tare !!! --- Mesaj completat în 29 Nov 2007 12:38 ------------- tare e cu premii ?) Da....iti ei warn sau ban !!! Te bagi ??? Ne vedem acolo !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 (editat) acum si inmatriculat Editat Decembrie 5, 2007 de JOker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 super tare motorul. sa aveti grija unul de altul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Decembrie 6, 2007 Share Postat Decembrie 6, 2007 mersi de apreciere dar fara a fi arogant in fata cuiva , de motor tu ai grija de el si nu viceversa. daca nu stii el te tranteste cu cooru de asfalt de nu te vezi. nu iarta nici o greseala. sunt multi care au patito (rubrica accidente e plina) si au patito din vina lor. ps pt melvin care sigur o sa-mi corecteze greselile de ortografie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melvin Postat Decembrie 6, 2007 Share Postat Decembrie 6, 2007 mersi de apreciere dar fara a fi arogant in fata cuiva , de motor tu ai grija de el si nu viceversa. daca nu stii el te tranteste cu cooru de asfalt de nu te vezi. nu iarta nici o greseala. sunt multi care au patito (rubrica accidente e plina) si au patito din vina lor. ps pt melvin care sigur o sa-mi corecteze greselile de ortografie lasa ca ti le notez cu surubelnita pe rezervorul ala a tau bengos !!!! CHIRIA!!!! SA VINA CHIRIA !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shamok Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 de visut ...visut. Dar de avut cand avut..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate