zex Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 ,,,Acu judecam logic,,senzatii tari in trafic au avut majoritatea..si Adi, Odihneasca-se in pace.,, eu nu gasesc senzatie tare in centru Bacaului! si asta ? ACU NUSH SIGUR DA CRECA NICI NU ERA PISTA CAND ERA MOTORU ASTA=))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_rider Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 traficul e senzatie tare??? motocicletele au fost mai intai create pt pista...mi se pare normal sa inveti sa o stapanesti cum trb pe pista ca acolo vezi bine de e de tine sau nu, ca apoi sa te dai mare in trafic...ca oricum in trafic motocicleta doar te ajuta sa scapi de corvoada cozilor,pt ca e obositor si in ce ma priveste nu reprezinta motociclismul... c poate fi asa fain sa te dai p o pista d karting..am fost o sg data si nu "mi.a zis nimic"...tot mai frumos e la o plimbare p strazi..si o plimbare nu inseamna sa te dai mare...dar nah...ramanetzi voi p pista si distractzie placuta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Ultimele 2 pagini sunt pline cu poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 asa e cand se alatura si ceva parte feminina la femonenu motociclism! bravo.... pt fata cu RS! you got balls! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zex Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 mersi mersi nu ,,da faza asta are doua parti, eu te-am invitat sa facem racing pe pista , nu in oras, asta nu inseamna ca nu ma descurc EU in trafic , dar in seara aia tu si x, a-ti luat-o de nebuni, iar eu chiar nu aveam nici un chef sa ma fugaresc , presupuneam ca e o plimbare *placuta* si cam atata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CIUP Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 (editat) Asta este topic pentru "Noi si Motoarele Noastre" Spunetiva ce aveti de spus in alta parte Editat Octombrie 15, 2008 de CIUP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zex Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Asta este topic pentru "Noi si Motoarele Noastre" Spunetiva ce aveti de spus in alta parte vai ciup te-ai trezit si tu acum...pai vorbim di noi si motoarele noastre,,,,te-ai facut operator si ti deranjeaza ce vb lumea? poop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 vai ciup te-ai trezit si tu acum...pai vorbim di noi si motoarele noastre,,,,te-ai facut operator si ti deranjeaza ce vb lumea? poop care motoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CIUP Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Noi si Motoarele Noastre se refera la Date despre motorist , motocicleta si poze cn are nu ce vb voi si nu m-am facut operator stai linistita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_rider Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Noi si Motoarele Noastre se refera la Date despre motorist , motocicleta si poze cn are nu ce vb voi si nu m-am facut operator stai linistita ciup are dreptate....discutzia q deviat d la subiect mult... asa k sa revenim la subiect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 ok revenim la subiect...poze cu motoru ciup ce poze... ce vremuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zex Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 ce poze... ce vremuri dap, vremuri frumoase, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VanHelsing Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Draguta fata.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex20bc Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Sa il stapanesti sanatos si asfalt uscat .Ai luat permisu ? da l-am luat si mersi mult!!!Asfalt uscat si tie!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shogun Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 ce e aici?balamuc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zex Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 ma scuzati k pun intrebarea aici..este cineva din bacau care detine Kawasaki ZRX 1200 , daca da..id-ul meu stiti care e,,,plz contactati-ma:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 ma scuzati k pun intrebarea aici..este cineva din bacau care detine Kawasaki ZRX 1200 , daca da..id-ul meu stiti care e,,,plz contactati-ma:D vrei sa iti iei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zex Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 vrei sa iti iei? m-ar tenta,,ador sunetul pe care il are,,,dar o sa am si honda rr,,,evident... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CIUP Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 Cred ca ai vrut sa zici Zx1200R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zex Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 Cred ca ai vrut sa zici Zx1200R nop e zrx 1200 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 Nu stiu ce model vrei tu sa zici , dar de ZRX nu am auzit .. si nu stiu de ce am impresia ca acest ZX-R care ai pus tu poza e facut Oleaca inspre StreetFighter si nu seamana nici pe departe cu cel Stock. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 Model: Kawasaki ZRX 1200 R Year: 2005 Category: Naked bike Rating: 76 out of 100. Show full rating and compare with other bikes Engine and transmission Displacement: 1.16 ccm (0.07 cubic inches) Engine type: In-line four Stroke: 4 Compression: 10.1:1 Bore x stroke: 79.0 x 59.4 mm (3.1 x 2.3 inches) Fuel system: Carburettor. Keihin CVK36 x 4 Valves per cylinder: 4 Fuel control: DOHC Ignition: Digital with Kawasaki Throttle Responsive Ignition Control (K-TRIC) Starter: Electric Cooling system: Liquid Gearbox: 5-speed Transmission type final drive: Chain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cabo de hornos Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 (editat) Model: Kawasaki ZRX 1200 RYear: 2005 Category: Naked bike Rating: 76 out of 100. Show full rating and compare with other bikes Engine and transmission Displacement: 1.16 ccm (0.07 cubic inches) Engine type: In-line four Stroke: 4 Compression: 10.1:1 Bore x stroke: 79.0 x 59.4 mm (3.1 x 2.3 inches) Fuel system: Carburettor. Keihin CVK36 x 4 Valves per cylinder: 4 Fuel control: DOHC Ignition: Digital with Kawasaki Throttle Responsive Ignition Control (K-TRIC) Starter: Electric Cooling system: Liquid Gearbox: 5-speed Transmission type final drive: Chain da aici nu scrie ca e oleaca naked! cred ca e alt model!!! si sunteti OFFFFFFFFFF TOmPIC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cat pe ce sa uit...: SARMALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!! Editat Decembrie 17, 2008 de cabo de hornos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 http://www.bikez.com/motorcycles/kawasaki_...1200_r_2005.php SARMALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SARMALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SARMALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SARMALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SARMALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 Scuze , greseala mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate