maryan Postat Martie 4, 2010 Share Postat Martie 4, 2010 Am un combinezon si a fost cazut cu el.S-a ras de asfalt 2 bucati de vreo 7x7 cm.are cineva o emblema sau ceva de genul,sa cos acolo sa nu se mai vada ? Mesaj completat Am un combinezon si a fost cazut cu el.S-a ras de asfalt 2 bucati de vreo 7x7 cm.are cineva o emblema sau ceva de genul,sa cos acolo sa nu se mai vada ? Nimeni ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redliner Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 incearca pe ebay http://li.ro/HNe3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bill Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 salutare! unde fac si eu rca-ul, care l-ai facut mai ieftin? mersic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chaby_date Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 salutare!unde fac si eu rca-ul, care l-ai facut mai ieftin? mersic! La ardaf e cel mai ieftin la ora actuala. Eu m am interesat atat pentru moto cat si ptr masina. Am apelat la mai multi asiguratori insa pretul cel mai bun e la Ardaf! Pont: dupa 15 martie se vor modifica preturile la asigurari! bineinteles ca in sus! Numai bine! PS: o copca ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukigsx550es Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 salutare!unde fac si eu rca-ul, care l-ai facut mai ieftin? mersic! 224 RON la Ardaf Mesaj completat Pe un an... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 vezi semnatura:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bill Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 vezi semnatura:) bine andrushca, mersic , ziceam ca ai pierdut legatura cu balcanicii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 nu nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 Ce faceti mai cu vremea acasa? Am auzit ca iar ninge , ploua...... Vorbiti si voi de vrme buna ca in 10 zile vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EvO! Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 Salut! Cea mai buna asigurare e la ARDAF, m-a ajuns 131ron pe 6 luni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CIUP Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 Trebuie sa dati de baut ca de la mn a plecat cu Ardafu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryan Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 poate cineva sa imi imprumute un extractor de rulmenti(ptr roata fata) va rog ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prk Postat Martie 20, 2010 Share Postat Martie 20, 2010 azi dimineata mi-au luat permisul pe 3 luni...si ce cald a fost azi si maine ce beton o sa fie si eu disper ascultand motoarele voastre pe centru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
situacuma Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 frumos tare afara ! kre vrea sa mergem azi la slanic la o plimbare ? daca este vreun doritor : 0747187995 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 azi dimineata mi-au luat permisul pe 3 luni...si ce cald a fost azi si maine ce beton o sa fie si eu disper ascultand motoarele voastre pe centru ce viteza aveai si in ce loc te-a luat? era radar nou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 vezi semnatura:) 125ron/6 luni preturile se schimba lunar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukigsx550es Postat Martie 26, 2010 Share Postat Martie 26, 2010 ATENTIE MARE LA ASIGURARI!!! Astazi am avut o discutie cu un amic din Iasi care mi-a spus ca trebuie semnata o declaratie pe proprie raspundere ca nu ati avut accidente in ultimul an pe RCA. In cazul in care aceasta declaratie nu este semnata asiguratorul nu va despagubi pagubitul in cazul unui accident si va fi nevoie sa plateasca vinovatul din buzunar. Si cat despre asta, surpriza: eu am facut doua asigurari la Ardaf si nu mi-au dat nici o foaie la semnat. Acum nu mai are importanta deoarece nu am avut incidente si nu au cu ce sa ma infunde in caz de ceva. Dar, care stiti ca ati avut vreun accident cereti aceasta foaie. Cu siguranta aceasta este cea mai buna modalitate pentru asiguratori de a mai scapa de niste plati. Ei motiveaza ca nu ati declarat accidentele si ca polita care a fost platita nu este la valoarea reala (s-a platit polita minima). Unii asiguratori cer semnarea acestei declaratii. Asta stiu din surse sigure de la oameni care au avut aceasta solicitare din partea asiguratorilor. De aici trag concluzia ca aceasta "foaie" exista in peisaj dar ca se evita utilizarea ei din motive bine stiute de toti cei care au avut de-a face cu asigurarile in ultima vreme. Nu stiu daca exact asa spune legea, dar are logica... Sper sa va ajute si daca are cineva idee de inca ceva despre acest subiect va rog continuati... Bafta si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lambrinoc Andrey Postat Martie 26, 2010 Share Postat Martie 26, 2010 Salut! Cine stie un garaj de inchiriat pt a pune si eu motocicleta peste noapte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Masa Postat Martie 28, 2010 Share Postat Martie 28, 2010 Salutare, am intrat in posesia categoriei A de curand si doresc sa imi achizitionez echipament moto, eu locuiesc in Onesti , ma puteti indruma spre un magazin specializat in vanzarea echipamentelor moto din Onesti sau Bacau? nu doresc neaparat sa cumpar echipamente noi doar ca nu stiu ce marime mi se potriveste la casca sau alte echipamente.Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 am o curiozitate Am fost azi sa-mi fac asigurare (trai-mi-ar ghidul uman) si cat am asteptat mi-o spus o tanti de la ghiseu ca pot sa-mi fac asigurare in caz de am accident grav care se lasa cu spitalizari, paralizii sau deces dar chestiile astea (in afara de deces) nu sunt platite din asigurarea de sanatate pe care o are oricine? Am intrebat-o pe moment si mi-o spus ca nu,dar parca asa stiam. Pana la urma cum e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motor.j06 Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 Salut! Cine stie un garaj de inchiriat pt a pune si eu motocicleta peste noapte. In ce zona? Si eu caut in Cornisa, poate ne cuplam la un garaj!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 am o curiozitate Am fost azi sa-mi fac asigurare (trai-mi-ar ghidul uman) si cat am asteptat mi-o spus o tanti de la ghiseu ca pot sa-mi fac asigurare in caz de am accident grav care se lasa cu spitalizari, paralizii sau deces dar chestiile astea (in afara de deces) nu sunt platite din asigurarea de sanatate pe care o are oricine? Am intrebat-o pe moment si mi-o spus ca nu,dar parca asa stiam. Pana la urma cum e? De unde ai scos-o pe asta cu asigurarea de sanatate pe care o are oricine???? Mesaj completat Salutare, am intrat in posesia categoriei A de curand si doresc sa imi achizitionez echipament moto, eu locuiesc in Onesti , ma puteti indruma spre un magazin specializat in vanzarea echipamentelor moto din Onesti sau Bacau? nu doresc neaparat sa cumpar echipamente noi doar ca nu stiu ce marime mi se potriveste la casca sau alte echipamente.Multumesc Tu anunta-ma cind esti un Bacau si te invat eu mai multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Masa Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 "Tu anunta-ma cind esti un Bacau si te invat eu mai multe! wink.gif" Multumesc mult, am sa va anunt cand vin in Bacau, de fapt am sa vin chiar la dumneavostra sa vad "doamna" de 650 in urma discutiei noastre de ieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukigsx550es Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 In aceasta perioada sfanta hotul e napadit de vina, tot anul a furat curent, de Paste ia Lumina. PASTE FERICIT! Un sezon cat mai frumos ca vreme si fara incidente va urez la toti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 Paste fericit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate