zurlik Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 Un Paste fericit tuturor!! Hristos A Inviat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 slaba miscare prin bacau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 slaba miscare prin bacau. ...Vrei sa spui ''pe forum''! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chaby_date Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 ...Vrei sa spui ''pe forum''! E miscare pe centru...la greu...Statuie -Policlinca si retur..,gaz cat se poate ... aprilia rs+ un moto mic rosu cu xxx la numar! No comment! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryan Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 unde gasesc cea mai ieftina asigurare moto in bacau ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EvO! Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 unde gasesc cea mai ieftina asigurare moto in bacau ? ARDAF, 140 RON pe 6 luni.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 Este si mai ieftina. Voi aveti varste prea fragede si de-aia e mai scump. Sper ex la BCR e 135 ron si am gasit si mai ieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 125 euroins 6 luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Rider Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 unde gasesc cea mai ieftina asigurare moto in bacau ? Salut! Depinde de varsta...La Ardaf e cea mai ieftina. Eu am facut la BCR cu 135 lei pe 6 luni; la Ardaf era 124 lei pentru mine eu am 33 ani acushica. Cu cat esti mai tanar cu atat e mai scumpa. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 124ron/6luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulisse77 Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 Da-mi te rog o indicatie pt o sincronizare de carburatoare in bacau.am sa vb si cu adinel, dar am senzatia ca "se ajunge f greu la el". merci si bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 Da-mi te rog o indicatie pt o sincronizare de carburatoare in bacau.am sa vb si cu adinel, dar am senzatia ca "se ajunge f greu la el".merci si bafta. nu se ajunge greu...da-i un telefon sau treci pe la garaj la el...cand am fost ultima data la el am vazut ca avea ceasurile de sincronizare la vedere bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prk Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 Da-mi te rog o indicatie pt o sincronizare de carburatoare in bacau.am sa vb si cu adinel, dar am senzatia ca "se ajunge f greu la el".merci si bafta. nu se ajunge greu, suna-l fara probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorel_789 Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 salut, am o rugaminte la voi, puteti sa imi spuneti cum e drumul intre onesti si bacau si intre bacau si piatra neamt ? sunt gauri in asfalt ? e cu damburi ? se merge bine cu un SS pe el ? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 salut, am o rugaminte la voi, puteti sa imi spuneti cum e drumul intre onesti si bacau si intre bacau si piatra neamt ? sunt gauri in asfalt ? e cu damburi ? se merge bine cu un SS pe el ? multumesc intre onesti si bacau ii drum rau...daca vii pe la magura, poti sa alegi si varianta onesti - adjud - bacau si drumul ii bun fara damburi/gauri iar bacau piatra drum bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorel_789 Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 merci, dar comparativ cu onesti - adjud ... drumul bacau - p. neamt e la fel de bun ? mc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 (editat) Onesti - Adjud a fost turnat acum un an si ceva, era in stare foarte buna, acum am vorbit cu cineva care il face constant si spune ca e bun, nu sunt probleme. Bacau Onesti se face asa: sector 1: Bacau -> in directia Moinesti pana la Floresti. La interesectia cu Sanduleni se face stanga! sector 2: Floresti - Sanduleni, foarte bun drumul! sector 3: Sanduleni - Onesti. Probleme mai mari in Deleni, Bratila si la iesire din Bratila pana la Onesti. Nu mari, dar atentie mare! Din Bacau spre Onesti direct, prina Magura e crunt Editat Aprilie 13, 2010 de Macke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorel_789 Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 (editat) uh, eu ar trebui sa vin din Brasov pana la P. Neamt, apoi de la P. Neamt la Tecuci in aceeasi zi, si nu vroiam sa merg numai pe drum nasol, ca imi rupe mainile intre BC si P. Neamt se merge fara pb ? mc Editat Aprilie 13, 2010 de sorel_789 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 Drumul e bun, dar e doar cu 1 banda dus si una intors, si sunt ale dracului de multe radare!! Daca vii pe Floresti (dinspre Moinesti), cum ti-am propus, cand ajung in Margineni (ultima comuna inainte de a intra in Bacau) este drum BUN de ocolire spre Piatra (faci la stanga, este indicator). Te scoate foarte usor si simplu direct in Andriesesti! Daca intri in Bacau, ai vreo 10 semafoare de trecut, plus inca o comuna si vreo 2 treceri de cale ferata pana ajungi la Andriesesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorel_789 Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 merci pt info ... daca drumul nu e ok, vin cu masina pana la urma ... ideea e ca vreau sa vin cu prietena mea sa probeze niste rochii de mireasa in P Neamt ) si daca e anevoios drumul, vin cu masina ... voi stiti mai bine drumul, cum ati face ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 cand vrei sa vii!? sambata era deschis pana pe la 15:00 parca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorel_789 Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 pai sambata pe 24 vreau sa vin ca sa probeze rochii in P Neamt, apoi, in aceeasi zi, tre sa ajung in Tecuci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 ia masina, pleaca de dimineata. pana la bacau faci 4 ore la cum sunt radarele pe drumuri. inca o ora pana la PN...trebuie sa pleci pe la 6 din BV. E un cancer la ora aia ... pentru moto nu merge! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorel_789 Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 ok, merci mult pt info Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 faci si sincronizare de carburatoare? eu fac sincronizare de carburi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate