lonely rider Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 0745617804 radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukigsx550es Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 Aruncati o privire aici: /index.php?/topic/671069-sos-pentru-matei/page__gopid__2998394#entry2998394 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukigsx550es Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 Craciun fericit alaturi de cei dragi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_johnny Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 Merry Christmas !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zurlik Postat Decembrie 31, 2011 Share Postat Decembrie 31, 2011 UN an nou mai bun ca anu ce tocmai se sfarseste!! LA MULTI ANI!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roro Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 buna.mai este cineva in bacau care face stickere moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_johnny Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 ce stick-er iti trebuie mai exact ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roro Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 ce stick-er iti trebuie mai exact ? toate de la un gsxr600 k1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_johnny Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 poti incerca la piata centrala ,unde e dedemanul jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockhchris Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 salut, am o intrebare;stiu ca la voi in oras exista un loc in care se schimba anvelopa si se eschilibreaza roata...ma intereseaza pretul acestor operatiuni si locul in care pot veni,eventual adresa si nr de telefon.multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_johnny Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 roatanel ....cum vii de la focsani vis-a-vis de petrom.intri spre oras si o sa ii vezi pe partea stanga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zurlik Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 salut, am o intrebare;stiu ca la voi in oras exista un loc in care se schimba anvelopa si se eschilibreaza roata...ma intereseaza pretul acestor operatiuni si locul in care pot veni,eventual adresa si nr de telefon.multumesc! http://www.roatanel.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 salut, am o intrebare;stiu ca la voi in oras exista un loc in care se schimba anvelopa si se eschilibreaza roata...ma intereseaza pretul acestor operatiuni si locul in care pot veni,eventual adresa si nr de telefon.multumesc! http://www.roatanel.ro/articole.php?id=2 15 lei schimbatul si 10 lei echilibratul...atat am dat eu anul trecut...doar ca trebuie sa dai tu jos roata...poti vb cu Adinel din Bacau si te ajuta el la dat roata jos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_johnny Postat Februarie 14, 2012 Share Postat Februarie 14, 2012 (editat) Am si eu nevoie de un colier pentru o toba carbon , circumferinta 39 cm .poate are cineva idee unde as putea gasi sau poate are cineva de vanzare.multumesc Editat Februarie 14, 2012 de bogdan_johnny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Februarie 23, 2012 Share Postat Februarie 23, 2012 stie cineva cum se prezinta drumul spre darmanesti?...sa nu fie zapada...pt 2 roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip11xx Postat Februarie 23, 2012 Share Postat Februarie 23, 2012 e beton,am trecut azi pe acolo,da e frig sa stii si bate vantu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Februarie 23, 2012 Share Postat Februarie 23, 2012 e beton,am trecut azi pe acolo,da e frig sa stii si bate vantu dar se anunta 10grade sambata, as trage o tura pana pe valea uzului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 de unde ... se anunta frig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 de unde ... se anunta frig temp maxima 9/temp resimtita 12 http://vremea-meteo.com/1/prognoza-meteo-vremea-in.asp?C=Bacau&U=RO/Bacau/Bacau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Racky Postat Ianuarie 6, 2013 Share Postat Ianuarie 6, 2013 Salut tutoror. Readuc acest topic pe prima pagina cu o rugaminte, si anume : e cineva din Bacau care are un costum marimea 48 sau 50 si e dispus sa ma lase sa-l probez ? Doresc sa achizitionez unul, dar as vrea sa-mi fac o idee asupra masurii pe care sa o caut. O sa incerc sa ma revansez fata de cel care ma ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Ianuarie 7, 2013 Share Postat Ianuarie 7, 2013 (editat) Consumele au marimile lor dupa marca. Vei constata (cu stupoare sau nu) ca marimea X la marca A difera de aceeasi marime X de la marca B Costumele se iau pe PROBATE!! Asta e sfatul meu! Bafta Editat Ianuarie 7, 2013 de Macke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Ianuarie 11, 2013 Share Postat Ianuarie 11, 2013 Salut tutoror. Readuc acest topic pe prima pagina cu o rugaminte, si anume : e cineva din Bacau care are un costum marimea 48 sau 50 si e dispus sa ma lase sa-l probez ? Doresc sa achizitionez unul, dar as vrea sa-mi fac o idee asupra masurii pe care sa o caut. O sa incerc sa ma revansez fata de cel care ma ajuta. kg, inaltime? 48 e cam micut.. doar daca esti mic de statura si slabut, 50 se potriveste la multa lume kg 65-80/ 170-177 inaltime Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Racky Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 (editat) Macke, stiu ca pot exista diferente intre acelasi numar la costume de la producatori diferiti, dar vreau sa-mi fac macar o idee. Am probat un 52, ca si lungime era ok dar era larg in maneci, eu fiind mai slabut Nate4U : am 1.77 dar ca si kg 60. Editat Ianuarie 16, 2013 de Racky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Ianuarie 18, 2013 Share Postat Ianuarie 18, 2013 Macke, stiu ca pot exista diferente intre acelasi numar la costume de la producatori diferiti, dar vreau sa-mi fac macar o idee. Am probat un 52, ca si lungime era ok dar era larg in maneci, eu fiind mai slabut Nate4U : am 1.77 dar ca si kg 60. Un 50 ar fi bun, dar ca sa fii sigur incearca asta -> http://www.kronaumoto.ro/index.php/detalii/marimea.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_johnny Postat Ianuarie 24, 2013 Share Postat Ianuarie 24, 2013 cu un 50 textil (din doua bucati) sau 52 din piele (dintr-o bucata) te pot ajuta eu sa probezi .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate