bMaNiAc Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 am primit si eu de la cineva... si pun aici linkul k sa te documentezi, sa ne spui de care ai... http://www.resursadefun.ro/gi15_originea_c..._sutienelor.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 Si tu esti o lasha,fetita firava si plina de fundite Hai nu te da la urs cu mana goala . am primit si eu de la cineva... si pun aici linkul k sa te documentezi, sa ne spui de care ai... http://www.resursadefun.ro/gi15_originea_c..._sutienelor.htm ...ceva cu minus n-ai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 am primit si eu de la cineva... si pun aici linkul k sa te documentezi, sa ne spui de care ai... http://www.resursadefun.ro/gi15_originea_c..._sutienelor.htm E amuzanta faza,dar nu tin minte sa te fi luat la misto,prin urmare am aceeasi pretentie de la tine Hai nu te da la urs cu mana goala . ...ceva cu minus n-ai ? depinde care urs,Winnie Puf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 poza zilei Ai intrebat unde e produsul asta?Macar de curiozitate,sa vezi ce mutra face vanzatorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cabo de hornos Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 ATENTIE !!! Se vinde una bucata YAMAHA FZ6S FAZER !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 ATENTIE !!! Se vinde una bucata YAMAHA FZ6S FAZER !!!! Si ce te lauzi?Lauda de sine nu miroase a bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 ATENTIE !!! Se vinde una bucata YAMAHA FZ6S FAZER !!!! De ce o dai??? Si ce te lauzi?Lauda de sine nu miroase a bine U stink Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 De ce o dai??? U stink Pot sa stiu si eu de ce te legi de mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 Si ce te lauzi?Lauda de sine nu miroase a bine nu, she suck ATENTIE !!! Se vinde una bucata YAMAHA FZ6S FAZER !!!! bafta la vanzare, asteptam si explicatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 Pot sa stiu si eu de ce te legi de mine? Ptr. k te-ai bagat in seama fix k un poponeata cu urechi. Dak si la vanzarea unui motor se face bascalie de asta chiar k te dai de-a dura cu tomata pe calea ferata . nu, she suck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 Si ce te lauzi?Lauda de sine nu miroase a bine OK,scuze daca te-am jignit.Am facut o gluma care n-a fost gustata,din cate observ.Vanzare buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cabo de hornos Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 Motiv? Incerc sa-mi vad visul cu ochii, prin schimbarea categoriei... Da vedem ... variante sunt, dar toate la timpul lor... catinel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
onutza Postat Decembrie 10, 2006 Share Postat Decembrie 10, 2006 ...ce liniste e pe aici dubios ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Decembrie 10, 2006 Share Postat Decembrie 10, 2006 cred k e stres plecata din bc, sau nu mai are net ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Decembrie 10, 2006 Share Postat Decembrie 10, 2006 (editat) cred k e stres plecata din bc, sau nu mai are net ) Sunt in bacau(din pacate),am net,numa' ca lipseste un subiect de conversatie cat de cat interesant,ca motiv de cearta degeaba e,ca suntem in luna cadourilor si-s pasnica,momentan PS:Fii baiat dragut si invata sa scrii corect.Am invatat la scoala ca inainte de "si" ori "sau" nu se pune virgula. Editat Decembrie 10, 2006 de stres Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smoog Postat Decembrie 10, 2006 Share Postat Decembrie 10, 2006 Baiat bun la.....Nu-s telepatica,asa ca nush la ce te-ai referit. PS:de unde ma cunosti? de unde te cunosc.. de prin bacau daca o sa ne intalnim vreodata itzi explik eu de unde te cunosc este Pentru stres m-a intrebat de unde o cunosc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Decembrie 10, 2006 Share Postat Decembrie 10, 2006 Baiat bun la.....Nu-s telepatica,asa ca nush la ce te-ai referit. PS:de unde ma cunosti? de unde te cunosc.. de prin bacau daca o sa ne intalnim vreodata itzi explik eu de unde te cunosc este Pentru stres m-a intrebat de unde o cunosc Si te-am mai intrebat la ce sa fie bun baiatul.Intra pe mess si spune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Decembrie 10, 2006 Share Postat Decembrie 10, 2006 nu cred k intra pe mess..... si..... dak ampus virgula ca sa accentuez ceva e vreo problema... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Decembrie 10, 2006 Share Postat Decembrie 10, 2006 nu cred k intra pe mess..... si..... dak ampus virgula ca sa accentuez ceva e vreo problema... Ce artagos esti in ultima vreme!Vrei o fata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Decembrie 10, 2006 Share Postat Decembrie 10, 2006 Ce discutii de cacao ... vorbiti si voi ceva de motoare , magazine , produse ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shamok Postat Decembrie 10, 2006 Share Postat Decembrie 10, 2006 (editat) Ce discutii de cacao ... vorbiti si voi ceva de motoare , magazine , produse ... Editat Decembrie 10, 2006 de Shamok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Decembrie 10, 2006 Share Postat Decembrie 10, 2006 (editat) @ster... nu, nu vreau o fata, am o viatza privata f buna.... si cu postu' asta inchei orice discutie la rubrica asta.... cel putin pt o perioada...uneori e prea frumoasa viatza, si o irosim cu topicuri de cacao, care atunci cand sunt citite de X din afara comunitatii bacauane sau nu, care nu cunoaste situatia, rade de ii ajung pantalonii maro.... a... si un sfat personal pt tine.... lasa "gura" mai mica cand vb cu unele persoane, pt k nu le cunosti Editat Decembrie 10, 2006 de bMaNiAc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Decembrie 11, 2006 Share Postat Decembrie 11, 2006 gata....stiu.... ufff... greu a mai fost :bow: Mi-l spune si mie cineva,va rog?N-am fost pe acolo si-mi pare rau.Oricum nu puteam veni.Dar vreau sa aflu bancul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Decembrie 11, 2006 Share Postat Decembrie 11, 2006 @ster... nu, nu vreau o fata, am o viatza privata f buna.... si cu postu' asta inchei orice discutie la rubrica asta.... cel putin pt o perioada...uneori e prea frumoasa viatza, si o irosim cu topicuri de cacao, care atunci cand sunt citite de X din afara comunitatii bacauane sau nu, care nu cunoaste situatia, rade de ii ajung pantalonii maro.... a... si un sfat personal pt tine.... lasa "gura" mai mica cand vb cu unele persoane, pt k nu le cunosti Scuzati,va rog!N-am mai apucat sa pun si smyle-uri ca intrase tata in camera si probabil de asta n-ai observat ca o ziceam ironic.Imi cer inca o data scuze Ce discutii de cacao ... vorbiti si voi ceva de motoare , magazine , produse ... OK,incepe tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smoog Postat Decembrie 11, 2006 Share Postat Decembrie 11, 2006 Mi-l spune si mie cineva,va rog?N-am fost pe acolo si-mi pare rau.Oricum nu puteam veni.Dar vreau sa aflu bancul stii bancul cu coincidentza? hai ca tzil zic eu ... Era bula ... se duce la bunikasa sii zice bunika vreau sa itzi dau la buci .. sa ma racoresc si eu .. la care bunikasa pleaca de aici nesimtitule pleaca bula suparat ... la care bunikasa sta si se gandeste .. da ce-ar fi sa-i dau eu baiatului ce are nevoie .. decat sa se duca la curve sa ia ceva ... boli si treburi de astea ... se duce bula cu bunicasa in podu grajdului,.,... da bula la buci la bunicasa ... si se uita in jos printre barne jos in grajd vede pe tatal lui dadea la buci lu maicasa intreaba bula tata da ce dreq faci acolo ? da taica su fuck pe mata ...la care bula bai tata ... al dreakului coincidentza si eu fuck pe mata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate