daniel1954 Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 Atasez alaturi cateva poze din plimbarea de la Predeal, vizita la Pestera Valea Cetatii, Cabana Trei Brazi Cabana Secui si urmeaza sa mai adaug si altele de la Aqua magic Brasov Cabana Cerbu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DANELUTA Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 Dupa cate putem vedea noi aici, tu esti indragostit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniel1954 Postat Mai 3, 2013 Autor Share Postat Mai 3, 2013 Va multumesc pentru aprecieri, o sa vin si cu filmulete, cum vreti voi, dar sunt la EA, si le voi arata, multumesc pentru intelegere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 Mare Ți-e grădina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Tex_ Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 Nu, de la Aqua Magic, nu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seba05 Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 Frumoase pozele.Ma bucur pentru voi ca ati mers cu motorul. Si eu am fost aici la mine la pestera ursilor, distanta de vreo 130km,am vrut sa mergem eu si baiatul meu cu motorul,dar de dimineata a plouat,ne-am razgandit si am mers cu conserva,regretand enorm,ca toata ziua dupa acea ploaie a fost timp super.Nu se compara mersul prin poiana cu motorul fata de cel cu conserva.Natura totul este viu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leloy Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 Frumos, si la mai multe ,,,excursii !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate