alex_tudorache17 Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 (editat) Salut! Aveti idee ce costuri implica modificarea furcii spate cu una mai lunga sau latirea rotii la un Yamaha PCX 125? Editat Mai 4, 2013 de alex_tudorache17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 Pacat ca in poza e honda ... nu stiu daca e posibil asa ceva indiferent de ce scuter vorbim. Costurile pentru a face modificarea asta fiind foarte foarte mari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_tudorache17 Postat Mai 4, 2013 Autor Share Postat Mai 4, 2013 Pacat ca in poza e honda ... nu stiu daca e posibil asa ceva indiferent de ce scuter vorbim. Costurile pentru a face modificarea asta fiind foarte foarte mari. da..imi cer scuze.. e Honda PCX 125.. am scris eu aiurea Multumesc de sfat. Era din pura curiozitare,pentru ca am vazut cateva modificate si ma gandeam ca ar fi tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 La amortizor poti sa ii pui un inaltator,gasesti sa-l cumperi sau sa ti-l faci tu(home-made). Latirea rotii?!Poti sa ii pui o roata mai lata,dar cred ca gasesti greu o roata mai lata ca sa-ti intre acolo,dar mai usor o rezolvi cu un cauciuc mai lat. Ambele modificari pot afecta ciclistica,pe inaltator dai maxim 100ron si pe cauciuc mai lat 200-300ron in fuctie de marca model. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_tudorache17 Postat Mai 5, 2013 Autor Share Postat Mai 5, 2013 La amortizor poti sa ii pui un inaltator,gasesti sa-l cumperi sau sa ti-l faci tu(home-made). Latirea rotii?!Poti sa ii pui o roata mai lata,dar cred ca gasesti greu o roata mai lata ca sa-ti intre acolo,dar mai usor o rezolvi cu un cauciuc mai lat. Ambele modificari pot afecta ciclistica,pe inaltator dai maxim 100ron si pe cauciuc mai lat 200-300ron in fuctie de marca model. Multumesc:) Dar odata facand aceste mici modificari nu apar probleme la RAR? Paste fericit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 5, 2013 Admin Share Postat Mai 5, 2013 De ce sa te mai complici? Ia-ti un maxi care arata mai agresiv, Tmax sau altceva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_tudorache17 Postat Mai 5, 2013 Autor Share Postat Mai 5, 2013 De ce sa te mai complici? Ia-ti un maxi care arata mai agresiv, Tmax sau altceva.. pfaa..am vazut si eu acum cum arata T max...foarte frumos..pacat ca cel mai mic e de 500. Alte maxi care sa fie in genul asta mai stii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
med_tuning Postat Mai 6, 2013 Share Postat Mai 6, 2013 mai bine ia-ti altceva , nu este bine sa umblii la ciclistica ...este f periculos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate