cr1s71 Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 Salut, in weekendul asta am lasat motocicleta la cineva, eu fiind plecat si am gasit-o cu o taietura de ~1cm in roata din spate.Aveti idee unde gasesc o vulcanizare moto prin zona stadionului national ? Si cam ce preturi se practica ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 (editat) Era o vulcanizare pe partea opusa patinuarului, cumva intre patinuar si stadion. La un dealer de caucioace auto, ceva, o curte mare... Am montat io o guma la ei, dar asta acum vreo 3 ani. Pretul nu-l mai stiu. Daca te duci, du-te direct la vulcanizare, nu in magazin. Atelierul e in stanga curtii. Vorbeste direct cu baiatul de acolo. Erau doi, unu facea moto, celalalt nu. Pe mine m-au chemat a doua zi, cand era tura potrivita. Acu', cum ti-o fi norocu'... Editat Mai 8, 2013 de Kollar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cr1s71 Postat Mai 8, 2013 Autor Share Postat Mai 8, 2013 Norocul meu nu prea e, acum am nevoie si de cauciuc ...Banuiesc ca nu are rost sa ii pun petic nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 Am avut un cui in cauciuc, am bagat snur ca n-a tinut peticul si m-a costat 20 de lei in Drumul taberei pe va;lea oltului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SheriffC Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 pentru siguranta ta ar fi bine sa l schimbi.sunt cateva vulcanizari pe b dul basarabia,pe partea opusa cu patinoarul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
defcon Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 daca ai banu' , schimba-l , e mai naspa taietura ca asta de aici ? /index.php?/topic/695165-pana/page-2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cr1s71 Postat Mai 8, 2013 Autor Share Postat Mai 8, 2013 Il schimb pana la urma. Dar cam cat ma costa schimbatul ?Am gasit un anunt interesant: http://www.pro-bike.ro/forums/classifieds/item/6655-lichidare-stoc-anvelope-noi-moto-pirelli-metzeler/Sa vedem acum si ce dot au. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
defcon Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 depinde , intre 30 -50 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 Apropo de vulcanizari.....azi am schimbat gumele la Intruder la "AutoAugusta" in zona A2,mai exact la intrarea in comuna Catelu.(detalii pe google !!!) Baietii sunt foarte amabili si mai ales au lucrat cu grija la motor. Pretul a fost de 80 ron pentru ambele roti(montat-demontat de pe motor+echilibrat) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Martie 11, 2018 Share Postat Martie 11, 2018 A venit vremea sa schimb din nou gumele. A mai fost careva la AutoAugusta ??? Sau imi recomandati vreo vulcanizare buna ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Martie 11, 2018 Share Postat Martie 11, 2018 Si eu am avut doar experiente pozitive la http://www.autoagusta.ro du-te cu încredere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Martie 11, 2018 Share Postat Martie 11, 2018 Eu am vorbit Cu niște băieți de pe strada ceahlău în crangasi. Mă duc luni la ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Aprilie 6, 2018 Share Postat Aprilie 6, 2018 Nu am avut asigurare la moto asa ca ....Cu rotile in portbagajul conservei proprii am fost azi la baietii de la Agusta. Am sunat inainte,pt a stii daca cel care se ocupa de moto este la munca...era..mi sa spus ca este aglomerat...era ...doua ore am stat la coada. Oamenii au clienti fideli,datorita faptului ca lucreaza bine si cu grija. Serviciile foarte bune,amabili,pret 80 ron ambele roti,demontat-montat-echilibrat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate