MIHAI VARADERO Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Plecarea vineri 17.05.2013.Avem de mers 620km.Sambata o petrecem vizitand orasul,apoi duminica intoarcerea.Asteptam participanti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin das Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 SAL MIHAI! DACA VREI O PLIMBARE FRUMOASA DU-TE PANA LA LACUL OHRID...MAI SUNT 120KM DE LA SKOPJE EU AM STAT LANGA OHRID IN STRUGA....SUPER POATE DAU SI O FUGA CU VOI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Mai 9, 2013 Autor Share Postat Mai 9, 2013 Ar fi perfect daca participi.Mergem unde vrei tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Sunt ~ 800km pana la Ohrid si nu prea e traseu de o zi. Zona Ohrid merita vizitata mai mult de o zi, la Skopie nu prea ai ce vedea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Mai 9, 2013 Autor Share Postat Mai 9, 2013 Atunci putem devansa cu doua,trei zile.Hai,cine se baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvano Postat Mai 10, 2013 Share Postat Mai 10, 2013 (editat) Bine, daca vrei traseu frumos trebuie sa treci de Ohrid si sa mergi pana spre granita cu Albania. Un fel de ocol al lacului, pe partea stanga. Editat Mai 10, 2013 de razvano Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Mai 15, 2013 Autor Share Postat Mai 15, 2013 Excursia nu se mai face din cauza lipsei de participanti.Poate alta data.Eu inca mai sper. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 eu zic sa incerci sa organizezi una pe siriu.... o sa vina lumea sigur ps mai ales ca donezi si o motocicleta... ti as zice sa vii cu noi ... sus sus su la munte sus.... da, stii ca eu obosesc repede si nu pot tine pasul cu tine..... nu am anduranta ta si ma fac de ras... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 Siriu e deja ocupat wknd-ul asta, coane! @ Mihai: eu as baga o tura, ca am fost pana la Ohrid si a fost fain de tot. Dar, cum iti spusei, nu o tura de 3 zile, si nu in mai. Deci, poti spera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Iunie 5, 2013 Autor Share Postat Iunie 5, 2013 Dupa lupte seculare am reusit .Plecarea catre Skopje este sambata 08.06.2013 si intoarcerea luni 10.06.2013.Daca se mai hotaraste cineva sa vina o sa-i comunic unde am facut rezervarea.Suntem deja trei motoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 Dupa lupte seculare am reusit .Plecarea catre Skopje este sambata 08.06.2013 si intoarcerea luni 10.06.2013.Daca se mai hotaraste cineva sa vina o sa-i comunic unde am facut rezervarea.Suntem deja trei motoare. Ati fost? Impresii? S-au mai terminat santierele din centrul capitalei Skopje? In vara trecuta munceau la greu la o sumedenie de statui si grupuri de statui, cladiri cu statui, poduri cu statui, statui peste statui si alte minunatii faraonice -bineinteles, cu statui... :-))) care mi-au adus aminte de Nea`Nicu si megalomania dumnealui... http://calatoriifestinalente.wordpress.com/2012/10/17/macedonia-spre-lacul-ohrid-1/ Cum a fost calatoria? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Iunie 25, 2013 Autor Share Postat Iunie 25, 2013 Am fost.La ducere ne-a plouat la greu si in Bulgaria si in Macedonia.Centrul orasului este frumos si parca nu sunt atat de multe santiere cum ai vazut tu anul trecut.Am stat la un hotel decent aflat la cinci minute de mers pe jos fata de statuia lui Alexandru Macedon.Ce sa zic,am mai bifat o capitala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 28, 2013 Share Postat Iunie 28, 2013 am sa ajung cat mai repede la salonic am taiat machedonia in doua inca de la inceput o MARE TEAPA aveam rca dar copia 50 de euro aruncati.....oricum nu mai aveam alta cale .. si sa ma caca in autostrada lor jecmaneala mai mare ca acolo nu am prins insa daca am tot dat banii am zis sa le si rod un pic asfalul asa ca m am dus si ala tetovo in munte la POPA SAPCA este un fel de statiune de schii gen poiana pt brasov o paragina totala insa peisaj frumos asfalt foarte ridat pentru o vitezana blestem total drum gen cheia si foarte abrupt dupa am plecat direct spre salonic pe judetene si iar autostrada sincer daca nu ai alta treaba NU MERITA orase ff sarace mizerie mai rau ca la noi gen grecia ca relief dar mult mai murdar si oameni mai amarati plin de bmw rapciugoase si YOGO ruginite circula si f aiurea , in sensul giratoriu nu dau prioritate decat sa dati banii de pomana pe machedonia mi bine o balaceala in thasos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kappy666 Postat Iunie 28, 2013 Share Postat Iunie 28, 2013 (editat) "de gustibus non disputandum est". eu nu o sa te iau in seama si in septembrie vreau sa o iau intr-acolo. ps:am facut si baie in thassos,bifat si plaja de marmura,etc.recunosc,am mers acolo dupa ce am vazut pozele tale dar pentru mine nu e o locatie in care sa revin de 2,3 ori pe an. drumuri faine! Editat Iunie 28, 2013 de kappy666 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 1, 2013 Share Postat Iulie 1, 2013 "de gustibus non disputandum est". eu nu o sa te iau in seama si in septembrie vreau sa o iau intr-acolo. ps:am facut si baie in thassos,bifat si plaja de marmura,etc.recunosc,am mers acolo dupa ce am vazut pozele tale dar pentru mine nu e o locatie in care sa revin de 2,3 ori pe an. drumuri faine! ai punctat f bine ..fiecare cu gusturile lui cauta ma ca am bani de la machedoni sa tii dau bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate