freemanrw Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 (editat) Un bait din Texas care a vrut sa retraisca calatoriile pe motocicleta a lui Ernesto Che Guevara (Mai tineti minte filmul "Motorcycle Diaires")...si rezultatul a fost peste asteptari. Imagine superbe!! Va las sa descoperiti :-) Editat Mai 16, 2013 de freemanrw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 daca-l mai vad inca o data(a suta mia oara postat), cred ca imi cumpar bicicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 Aventura la maxim, peisaje superbe, si montajul imaginilor e pe masura. Oricum, au investit ceva bani in calatoria asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucaemanuel Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyanide Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 super tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 Ba, misto. Dar omul nu e intreg la cap. Adica...de-adevaratelea. Depasirile alea de camioane in mers pe dreapta denota o lipsa totala a instinctului de conservare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 82459 mile sunt cam 132 000 de km? super tare... nici nu vreau sa ma gandesc cat costa doar benzina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 (editat) Foarte misto! Inclusiv melodia de fundal . Editat Mai 17, 2013 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kennyc2 Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 Super !!! O asemenea calatorie sigur iti schimba total modul de viata pe care il vei urma in continuare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 19, 2013 Share Postat Mai 19, 2013 fiecare a ramas cu ce-a vrut dupa vizionare. ce sa-i faci, la ei nu e ca la bucale. P-asta n-am prins-o... O fi vreo poanta regionala...de pe la "ei"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OfficialBizkit Postat Mai 20, 2013 Share Postat Mai 20, 2013 vad ca zice 1 man ,dar la inceput cand pleaca sunt 2 persoane pe moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ala cu F-ul Postat Mai 21, 2013 Share Postat Mai 21, 2013 Eu vad pentru prima data acest filmulet, dar cred ca il voi mai revedea cel putin de 10 ori. Pana la urma nu conteaza nimic, doar amintirile frumoase obtinute din calatorie. Numai laude pentru asa motociclisti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fakestrike Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 Tare rau tipul:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silkie_KLE Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 http://www.expeditionsouth.com/ Acesta este site-ul lui cu calatoria, are mai multe filme si poze din calatorie si explicatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate