nutzugl Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 (editat) era facuta pe piese. ti-sports era cadrul. o firma din usa. am avut si nevi si van nicholas tot titan. van nicholas mi s-a parut cel mai calitativ si cel mai bine gandit. am revenit intre timp la carbon. acom am o cursiera de carbon echipata dura-ace 7900 Editat August 2, 2013 de nutzugl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Walhaz Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 Bicicleta mea este doar un cadru de curand comandat: Urmeaza restul de piese. Se anunta o iarna lunga... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Septembrie 12, 2013 Share Postat Septembrie 12, 2013 Bicicleta mea este doar un cadru de curand comandat: Urmeaza restul de piese. Se anunta o iarna lunga... Se pare ca va fi o lucrare interesanta ! Asteptam produsul " finit " . Bafta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ow3x3xpr3ss Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 KONA KULA (2008) SHIMANO DEORE LX DUAL CONTROL LEVERS (frana ,schimbator pe aceasi maneta) PEDALIER ,FOI SHIMANO DEORE LX CABLURI FRANA SI SCHIMBATOR NOKON SCHIMBATOR FOI ,PINIOANE SHIMANO DEORE LX FURCA ROCH SHOX RECON FRANA DISC AVID 5 (disc 160mm spate, 180mm fata) JANTE MAVIC BUTUCI BIKE POSITIVE+ CAUCIUCURI SPECIALIZED 26" / 2.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian45 Postat Septembrie 19, 2013 Share Postat Septembrie 19, 2013 (editat) cadru: Ram freeridershock: Manitou swinger 6 wayfurca: Marzocchi junior Tcuveti: FSA the pigpipa: Truvativ Hussefeltghidon: Da Bomb Bazooka 800 ==>scurtat cu 4 cmmansoane EclatFrana spate: Juicy 3Frana fata :Shimano deore modelul nou, cu servowave, discuri de 203 la ambele franeschimbator spate si maneta:Sram x-5lant :Shimano Dura Acepinioane : Shimano XTRChainguide:Trivativ, bashgurad Truvativ,Foaie truvativ CNC 38 Tangrenaj Shimano Deore hollowtec 2rulmenti angrenaj :Racefaceroata fata: cerc alex rims supra bh, spite DT swiss, butuc Da Bomb, camera maxxis 2.7, cauciuc schwalbe big bettyroata spate: Cerc double track, spite DT, butuc shimano, camera maxxis 2.7, cauciuc maxxis high roller. ambele cauciucuri sunt cele cu compund moale si stickypedale welgo pe rulment. Editat Septembrie 19, 2013 de lucian45 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soran Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 CROSS GRX 8 Cadru : Aluminium, double butted 26″ * 410 / 460 / 510 / 560 / 610 Furca : Suntour SF11-XCM V3 MLO travel 100 mm Schimbator spate : Shimano Acera RD - M 360 Schimbator fata : Shimano FD - M 190 Manete schimbator : Shimano Acera Brat pedalier : Shimano Acera FC - M 311 Pinioane : Shimano CS - HG 30 8 viteze Frane : Shimano hidraulice pe disc BR-M445 Roti : X6 profil disc , 32 spite Butuci : Shimano HB-475 / FH - 475 Cauciucuri : Schwalbe Black Jack 26*2.10 Forta in pedale sa fie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianvi Postat Octombrie 5, 2013 Share Postat Octombrie 5, 2013 (editat) Salutare, Asta-i troaca cu care imi petrec eu timpul liber. In caz ca ne intersectam pe sosele. Configuratia se vede in poza. Am avut si un Colnago clx2, din carbon, insa am ramas fidel acestui cadru din Titan, strict din motive estetice. Cum zicea si colegul de mai sus, picioarele sunt baza. Editat Octombrie 5, 2013 de marianvi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Octombrie 20, 2013 Share Postat Octombrie 20, 2013 Io am bicicleta de hipster, desi o am dinainte sa existe hipsteri (stiu, suna hipstereste ) Semicursiera Gazelle "Tour de France", editie speciala, facuta undeva intre '78 si '82. E facuta pt publicul larg, un fel de RR Cadrul e exact la fel cu cel de pe cursierele Gazelle "Champion Mondial" la care au adaugat prinderi pt ce mai vrea omu' (aripi, portbagaj, dinam). E echipata cu schimbatoare Suntour si frane Altenburger Synchron. 2 foi, 5 pinioane. Rotile sunt de semicursiera, sau ciclocross...622. A ajuns la mine cand aveam 14 ani, mi-a adus-o taica-miu din Germania. A facut cateva mii de km sub curu' meu pana mi-am luat permisu auto, dupa care am dus-o la tara unde a mai folosit-o taica-miu de ici-colea. Acu vreo 2 ierni i-am luat mandrei o bicla Rockrideri 5.1 cadou de Craciun, dar nu prea a mers cu ea...asa ca in primavara am inceput eu sa merg cu ea la munca (6-7 km) si mi-a reaprins dragul de biciclit...asa ca pana imi iau si eu Rockrider 5,1 am zis sa-mi aduc semicursa de la tara dupa aproape zece ani Taica-miu a pus pe ea: far, dinam, aripi, o sa mai lata si portbagaj, care arata ca o plua pe semicursa...asa ca au zburat. Rotile ei originale le-am facut zob intr-o gura de canal fara capac, cand aveam 17 ani, si in loc ii pusesem alte roti pe 622...cu butuci mai misto si 6 pinioane dar jante cam naspa. Acum am vazut ca le-a cam ciupit rugina si s-au cam dus...asa ca am schimbat jantele cu unele de dural, duble. I-am pus si saboti moderni...deci acum are frana giugiuc. Ce-i mai lipseste: ghidolina, saua originala (care e pe undeva pe la tara, o sa o pun curand), si niste gume mai de doamne-ajuta...ca astea sunt vai de ele, puse de taica-miu din "targ". Vreau sa zic ca bicla e super misto...are o ciclistica f buna si fuge de rupe. Cat am avut rotile la schimbat jantele, nenea mi-a imprumutat niste roti de cursiera get-beget din-alea f subtiri....oana mi le face pe ale mele...vreau sa va zic ca ramaneau masinile in spate cand ii dadeam pe foaia mare si pinionul mic Pt o bicla de peste 30 de ani, e giugiuc! O poze cu ea, inainte sa-i schimb jantele si franele. O sa mai pun poze cu ea cand o termin (cu ghidolina, saua originala si gume ok)...dar pana atunci cred ca imi iau si eu un RockRider, ca-mi plac (si) MTB-urile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vali M Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 (editat) Pe linga bicla normala pe care o folosesc prin oras si ceva padure din cind in cind, am reusit sa-mi construiesc si un chopper pentru sufletul meu -- poze de anul trecut si de anul asta, mai jos. Editat Octombrie 28, 2013 de Vali M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 FELICITARI!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 Semicursiera Gazelle "Tour de France", editie speciala, facuta undeva intre '78 si '82. O poze cu ea, inainte sa-i schimb jantele si franele. O sa mai pun poze cu ea cand o termin (cu ghidolina, saua originala si gume ok)... e gata, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 I-ar sta mai bine cu niste cauciucuri mai subtiri de 23 sau 25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 da...dar nu prea merg pe jantele astea riscam sa lovesc jantele, mai ales ca urc borduri (intradevari, nu foarte inalte) iar talonul + grosimile de zici tu nu stiu daca ma mai lasau sa fac asta ma gandeam sa pun 32 dar n-am gasit, asa ca am pus 35. oricum, nu e cursiera pur sange din fabrica, doar cadrul<similar cu Champion Mondial> (pe care au aftuit suporti de dinam, aripi, portbagaj), pedalele si ghidonul sunt de cursiera...la care au adaugat schimbatoare Suntour si frane Altenburger....asa ca e ceea ce romanii numesc semi-cursiera eu am vrut sa ma apropii cu ea de o bicla de ciclocroos http://en.wikipedia.org/wiki/Cyclo-cross_bicycle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Noiembrie 18, 2013 Share Postat Noiembrie 18, 2013 (editat) asta este f.b. bunicica, dupa ani de zile a picat lantul si pinioanele. atata s-a stricat la ea. P.S. Stie cineva cum fac sa inalt ghidonul, ca la drum lung este obositor sa stau cocarjat pe ea...sau pun alta tija la ghidon? Editat Noiembrie 18, 2013 de megamotoreta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibanu Postat Noiembrie 26, 2013 Share Postat Noiembrie 26, 2013 Bicla mea , acum la vanzare Am schimbat la ea aproape tot. Original a ramas cadrul , tija de sea si cheita de strangere a seii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b_robert87 Postat Decembrie 7, 2013 Share Postat Decembrie 7, 2013 una din jucariile mele,in primavara am avut 4 biciclete,acuma doar 2,cea din poza si un rockrider5.0 castigat la okazii,din rock rider a mai ramas original cadrul, furca fata,schimbator foi si pinioane,care urmeasa sa fie schimbate si acestea la anul continuam cu cea din poza cross GRX 8, cumparat second,chel,cea mai mare dimensiune,am 1.90m furca rockshox dart 1 roti diferite model si culoare,butuc fata rulment spite inox spate normal pe conuri,urmeaza si acesta rulment schimbatoare de la alta bicicleta,urmeaza sa fie schimbate sistem franare avid bb7 cel mai performat pe cablu, camasi de 2 tipuri,provizoriu,urmeaza cele rosi cu ghidon si pipa albe sa se asorteze cu roata si furca fata foaie S ram de 48 dinti si pinioane shimano cu mega range,pedalele sunt provizori,urmeaza rulment anul acesta am facut peste 1800 km cu mai multe biciclete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Decembrie 8, 2013 Share Postat Decembrie 8, 2013 Are careva o furca pt roata de 26 (( a mea sa rupt . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Decembrie 8, 2013 Share Postat Decembrie 8, 2013 Ia d-aci. http://piese-accesorii-biciclete.ro/Piese%20biciclete/Furci O fi ceva de aia cu suspensie? Ma gandesc sa inlocuiesc si eu niste repere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Decembrie 8, 2013 Share Postat Decembrie 8, 2013 Perfectt.Am gasit exact ce imi trebuia.Mersi PS:Am mai cautat si eu pe net dar nu prea am gasit si m-am plictisit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprian1975 Postat Ianuarie 26, 2014 Share Postat Ianuarie 26, 2014 (editat) miyata triplecross editie aniversara 100 ani cadrul crmo triplebutted, spate butuc rohloff black, butuc fata son (schmidt original nabendynamo), pedalier stronglight, frane shimano xtr canti, saua brooks Editat Ianuarie 26, 2014 de ciprian1975 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fra'su Postat Ianuarie 29, 2014 Share Postat Ianuarie 29, 2014 Amanta cu numarul 2 primita de la sotie cadou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Dupa cateva luni de cautari intensive, am reusit sa imi gasesc un FS pe masura mea si a buzunarului meu! Configuratia mai jos: Cadru: CANYON NERVE ES 7.0 Amortizor spate: Rock Shox Pearl 3.3 Air Furca: FOX Talas RLC 100-120-140 Sa Selle ItLIA Angrenaj Shimano xt Pedale Shimano Frane Avid Juicy Seven 203/185 Schimbatoare Sram X9 Lant/pinioane Shimano Butuci Sun Ringlé Dirty Flea Jante SUN SOS Cauciucuri Schwalbe Fat Albert 2.25 Am tras sambata o tura scurta prin padurile din jurul Rasnovului si este o incantare. Diferenta mare fata de Focusul HT de anul trecut! Sezon frumos tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 @ Burlacu : nice ! dotata si aratoasa .... sa o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 Multumesc Joon!, Abia astept sa o bag la o tura mai seriosa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxxbiker Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 Bicicletele mele : cursiera Peugeot , MTB-ul Go sport si favorita mea Scott trekking , de primele doua trebuie sa ma despart in curand . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate