dantu Postat Noiembrie 17, 2006 Share Postat Noiembrie 17, 2006 Atasez aici niste poze de pe dealul Bodea (Campulung Moldovenesc). Am iesit azi la o tura...singur din nou... Sper sa va placa si va invit sa atasati si voi poze din toate colturile tarii Vedeta din imagine e Scufita Rosie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Noiembrie 17, 2006 Share Postat Noiembrie 17, 2006 ce inseamna sa ai timp.....................bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DHL Postat Noiembrie 17, 2006 Share Postat Noiembrie 17, 2006 Foarte misto, mai ales ca si vremea e buna.. Portbagajul ala din spate de la tine, stii cumva se poate prinde si la o Planeta 5? Eu nu am nimic deasupra stopului si m-ar interesa ceva finut cala tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dantu Postat Noiembrie 17, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2006 ce inseamna sa ai timp.....................bravo dap...ata ete...imi pare rau pt tine ...sunt convins ca vacutza ta s-ar fi bucurat sa o scoti putin la pascut pe dealuri...si un Dominator mi-ar fi placut azi pe deal, asa masiv cum e el... Foarte misto, mai ales ca si vremea e buna.. Portbagajul ala din spate de la tine, stii cumva se poate prinde si la o Planeta 5? Eu nu am nimic deasupra stopului si m-ar interesa ceva finut cala tine. cu mici modificari sunt convins ca s-ar putea pune...al meu e original de Minsk, dar am unul mai finutz (nu e nichelat, e vopsit si se poate revopsi orie culoare vrei). Are prins de el o tetiera de Dacie...l-am avut pus p alta taradaik p care am vandut-o (portbagajul l-am pastrat pt ca-mi place). daca vrei ii pot face maine o poa si ti-l arat....desigur va trebui sa-i faci niste modificari ca sa il pui p ivanul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DHL Postat Noiembrie 17, 2006 Share Postat Noiembrie 17, 2006 Astept pozele, cate poti face, ca sa inteleg mai bine cum arata. Trimite-mi si un pret pentru ansamblu. Astept raspuns pe PM sau YM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanmatryce Postat Noiembrie 17, 2006 Share Postat Noiembrie 17, 2006 mah da de cand e minsku tau asa de curatel?? al meu e cu lut pana si in cutia de viteze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Noiembrie 17, 2006 Share Postat Noiembrie 17, 2006 Aripa de Es ii da un aer f nobil tare plimbarica, cat mai multe iti doresc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dantu Postat Noiembrie 17, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2006 mah da de cand e minsku tau asa de curatel?? al meu e cu lut pana si in cutia de viteze :banana: l-am spalat ieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Noiembrie 17, 2006 Share Postat Noiembrie 17, 2006 mah da de cand e minsku tau asa de curatel?? al meu e cu lut pana si in cutia de viteze Fain Minsk ti-ai tras,felicitari.Are un design care inspira teama. Iaca si pe mine trecand un paraias. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dantu Postat Noiembrie 17, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2006 Aripa de Es ii da un aer f nobil tare plimbarica, cat mai multe iti doresc stiu ca seamana perfect cu o aripa de es, dar e aripioara lui originala...nush care e motivul asemanarii dintre cele doua....la celelalte minskuri parca e putin mai altfel, dar la asta e forma aia de aripa de es... dupa cum ti-am mai spus si in alt topic...aripa de es am modificat-o si e pe cadrul de MZ...e mult mai scurta acum si arata mult mai bine:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Noiembrie 17, 2006 Share Postat Noiembrie 17, 2006 mah da de cand e minsku tau asa de curatel?? al meu e cu lut pana si in cutia de viteze Fain Minsk ti-ai tras,felicitari.Are un design care inspira teama. Iaca si pe mine trecand un paraias. mah da de cand e minsku tau asa de curatel?? al meu e cu lut pana si in cutia de viteze Fain Minsk ti-ai tras,felicitari.Are un design care inspira teama. Iaca si pe mine trecand un paraias. mah da de cand e minsku tau asa de curatel?? al meu e cu lut pana si in cutia de viteze Fain Minsk ti-ai tras,felicitari.Are un design care inspira teama. Iaca si pe mine trecand un paraias. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Noiembrie 17, 2006 Share Postat Noiembrie 17, 2006 cool Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanmatryce Postat Noiembrie 17, 2006 Share Postat Noiembrie 17, 2006 nah poza cu minsku ala e luata de pe net dar maine merg sa imi iau un cadru de cross sa imi fac si eu asa unu am de gand sa ii pun tot motor de minsk in cazul in care nu gasesc un motor mai biG uite cateva poze cu cadavru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sasa25 Postat Noiembrie 17, 2006 Share Postat Noiembrie 17, 2006 Faine poze:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dantu Postat Noiembrie 18, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2006 Faine poze:) ms, ms...acum tocmai ne-am intors (matryce si cu mine) de la endureala nocturna...deci noapte, noapte ) super fain...pacat ca n-am avut camera la mine sa facem niste poze...am fost tot pe dealul Bodea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanmatryce Postat Noiembrie 19, 2006 Share Postat Noiembrie 19, 2006 api data viitoare cand mergem pe dealuri sa ai si aparatu la tine ca aparatu meu e varzaaa ;-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Noiembrie 19, 2006 Share Postat Noiembrie 19, 2006 Imi aduc aminte de vremurile din tinerete cand Mobra era obligatoriu "crossizata" si chinuita pe malul Timisului sau pe mormanele de pamant din spatele stadionului 1 Mai... Bravo baieti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dantu Postat Noiembrie 19, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2006 Imi aduc aminte de vremurile din tinerete cand Mobra era obligatoriu "crossizata" si chinuita pe malul Timisului sau pe mormanele de pamant din spatele stadionului 1 Mai... Bravo baieti! eh....ale tineretii ..rable azi am fost pe Rarau cu scormoneac89...in curand voi pune foto. azi am vazut si misterioasele lacuri de pe Rarau pt prima oara...lacurile sunt de fapt...un lac si mult stuf cica ar mai fi un lac mai incolo, dar era noroi si nu am avut cum sa trec (nici perpedes)...oricum...pana jnu vad nu cred, asa ca... am sa pun foto pe topicul 'Care vine maine pe rarau' pt ca foto sunt de pe Rarau...deci acolo e locul lor bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dantu Postat Noiembrie 22, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2006 am pus pozele de pe Rarau p alt topic: ''poze rarau 19 nov '06'' care vrea sa le vada...acolo le gaseste dar mie tot astea imi plac mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate