vik55 Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 Pt maine cineva interesat de un traseu mai sprinten ,plecat dim si intors seara ,,,,, . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valy777 Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 cu plecare din...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Mai 24, 2013 Autor Share Postat Mai 24, 2013 Scz . din Bucuresti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 (editat) vedeti ca el insusi este la adunarea clubului motoveteranilor de la Sighisoara iar aici isi trimite o clona . vedeti ca el insusi este la adunarea clubului motoveteranilor de la Sighisoara iar aici isi trimite o clona . daca ii intinzi o sticla de bere (sa zicem o leffe ) si cand da sa o preia o scapi intentionat , clona o va prinde fara sa se sparga chiar si la 1 mm de sol . @vik55 insusi o va scapa fara probleme si sticla se va sparge . Editat Mai 24, 2013 de remu1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Mai 25, 2013 Autor Share Postat Mai 25, 2013 Suntetii dusi cu capul rau de tot .................pt acel traseu intrebam daca mai pleaca cineva sau daca iese cineva la o tura de o zi .........acum plec si eu spre Sighisoara . Cele bune . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clauman Postat Mai 25, 2013 Share Postat Mai 25, 2013 Salutari motociclistilor care au poposit in Suta-Seaca (langa Targoviste) astazi intre orele 17:00-18:00, scuzati-ma ca nu m-am oprit, dar ma grabeam spre casa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvano Postat Mai 25, 2013 Share Postat Mai 25, 2013 Salutari motociclistilor care au poposit in Suta-Seaca (langa Targoviste) astazi intre orele 17:00-18:00, scuzati-ma ca nu m-am oprit, dar ma grabeam spre casa. Gizas...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Mai 26, 2013 Autor Share Postat Mai 26, 2013 TOPIC INCHIS . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate