Ady929 Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 Sal,in iarna o sa-mi iau..unul din aceste motoare..va rog..sa va dati cu parerea...rog posesorii sa-si dea cu parerea..cum e k1?kum 954..?va multumesc frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 954 generatia respectiva nu se poate compara cu k1 1000, mai degraba cu k1 750. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diabolyk Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 (editat) 954 am avut eu, model 2003. o motocicleta echilibrata, trage bine, nu are explozie de putere ca la R6, se tine bine pe curbe, a mea vibra tare dupa 130 km/h, dar probabil ca nu era ea stransa bine. pt mine a fost o motocicleta de suflet. pe k1 nu am mers, deci las posesorii sa spuna ce au de spus. e cam grea, ai grija daca o pui jos ca o ridici cam greu. succes Editat Mai 30, 2013 de diabolyk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 Da,cica K1 are 350kg si se ridica cu macaraua Dimensiunile si greutatea ss-urilor e foarte apropiata,nu sunt diferente mari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lukman Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 Da,cica K1 are 350kg si se ridica cu macaraua Dimensiunile si greutatea ss-urilor e foarte apropiata,nu sunt diferente mari Macaraua de la Caracal ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 Deci vreau sa spun ca 954 e foarte misto Super ciclistica, super look, iar daca vrei sa faci si drumuri mai lungi, pozitia de mers e relativ confortabila pentru a putea rezista o zi in sa si a face ture de weekend de 1000 km ++ La gsxr am auzit ca distanta dintre scarite si sa e mai mica si esti fortat sa tii genunchii flexati si sa faci pauze dese. Insa nu am mers personal cu vreouna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 954 are bicicleta si look-ul, Gsxr-ul are puterea si confortul. Fiabilitatea tine de felul in care au fost intretinute, nu de marca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b86dtm Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 Eu am avut 929 si gsxr 1000 k1,la honda este adevarat ca ai o pozitie mai comoda la condus....dar gsxr1000 are un motor care trage fenomenal, as alege k1 fara sa stau pe ganduri o secunda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
talhar Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 Exista un argument pe care nu l-a luat nimeni in seama si anume: "Honda-i Honda!" =)) OnTopic: Incearca sa gasesti ceva motoristi binevoitori care sa te lase sa te plimbi cu ambele. Gusturile nu se discuta, iar tie s-ar putea sa iti placa ceva, altuia altceva. Mituri de genul kawa are cutia de viteze proasta si suzuki are ghidonul stramb am tot auzit! Cheers! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate