crazyzly Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 Salutari! Vreau sa-mi schimb lantul de distributie si pinioanele. Pt. asta trebuie sa-mi demontez roata din spate ca sa pot lua jos lantul cel vechi si pinionul din spate. In cartea de service a motorului (BMW f650) propune curatarea axului rotii din spate si ungerea cu un unguent tip Retinax EP2 (SHELL are acest tip, dar eu nu prea gasesc produse SHELL) sau similar. Sunt curios de parerile Voastre: a-ti uns axul inainte de remontarea rotii? daca da, cu ce fel de unguent a-ti facut? Astept raspunsuri, pareri! Cu stima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moșu' Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 Ung axurile dupa fiecare demontare cu vaselina pe baza de litiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 Distributia este in motor... vrei sa schimbi lantul de transmisie!!! Si da este ok daca bagi inapoi axul cu putina vaselina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazyzly Postat Iunie 10, 2013 Autor Share Postat Iunie 10, 2013 Ung axurile dupa fiecare demontare cu vaselina pe baza de litiu. O marca poti sa-mi recomanzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazyzly Postat Iunie 10, 2013 Autor Share Postat Iunie 10, 2013 Transmisie? Transmisia pe lant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazyzly Postat Iunie 10, 2013 Autor Share Postat Iunie 10, 2013 Distributia este in motor... vrei sa schimbi lantul de transmisie!!! Si da este ok daca bagi inapoi axul cu putina vaselina. Mda ai drepate. Am scris gresit. Lantul de transmisie vreau sa-mi schimb. Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moșu' Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 O marca poti sa-mi recomanzi? Nu are importanta. Ca fapt divers, ultimele dati am pus Texaco sau Repsol. Btw, daca vrei sa fii "ca la carte", uite ce-am gasit: http://www.motobikeshop.eu/ro/vaselina-repsol-grasa-molibgras-ep-2-nlgi-2-400-gr. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazyzly Postat Iunie 10, 2013 Autor Share Postat Iunie 10, 2013 Nu are importanta. Ca fapt divers, ultimele dati am pus Texaco sau Repsol. Btw, daca vrei sa fii "ca la carte", uite ce-am gasit: http://www.motobikeshop.eu/ro/vaselina-repsol-grasa-molibgras-ep-2-nlgi-2-400-gr. Multumesc pentru informatie si pt. sugestie! I-ti raman dator! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator keenon Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 multumesc si eu Alex, si eu fac acelasi lucru si eram interesat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazyzly Postat Iunie 10, 2013 Autor Share Postat Iunie 10, 2013 Salutari! In urma sfaturilor primite am cumparat un produs de la CITGO: RT Lithoplex Grease. Este similar cu cel dat in catrea tehnica a motocicletei: are grad NLGI: 2. Copiez fisa tehnica a produsului. http://www.docs.citgo.com/msds_pi/C10193.pdf Fabricat in USA. Toate cele bune si Ride Safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 Nu cred sa conteze cu ce il ungi, ca acolo se invarte roata pe rulmenti, nu pe ax. Poate gresesc eu, dar unsoarea aia se da acolo numai ca sa nu se oxideze/rugineasca axul pana la urmatoarea data cand il dai jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazyzly Postat Iunie 12, 2013 Autor Share Postat Iunie 12, 2013 treaba rezolvata. se poate inchide topicul! salutari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate