Stefkw Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 Salutari . Am un kawasaki zx6r 99 , si am o mica problema care tind sa cred si sper ca este doar din tija de la schimbator .. Din treapta 1-2 schimb fara probleme de la a doua in sus nu mai pot schimba fiindca schimbatorul ramane blocat in sus , nu mai revine in punctul lui initial si trebuie sa apas usor pe el sa revina unde ii este locul pentru a schimba ulterior treapta . Acelasi lucru il patesc si la inferioara , si trebuie sa procedez invers , respectiv sa l trag usor in sus pana in punctul lui initial . PS. Cand bag in treapta . chiar si asa cu toata chestia mentionata mai sus nu caraie , nu intra greu , nu scoate alte zgomote ciudate si nu sare din treapta . din nici o treapta . V-as fi recunoscator daca ati putea sa mi ziceti o parere . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOSU WEST Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 uitate la steluta din cutie partea cu schimbatoru sar putea sa ai rupt un opritor de la cautatoe eu asa am patit la un yamaha ER6 am schimbat cautatoru si mere si acu k si noua. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefkw Postat Iunie 18, 2013 Autor Share Postat Iunie 18, 2013 Mersi frumos si cat te-a ajuns ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 (editat) uitate la steluta din cutie partea cu schimbatoru sar putea sa ai rupt un opritor de la cautatoe eu asa am patit la un yamaha ER6 am schimbat cautatoru si mere si acu k si noua. Bafta. Haide să învățăm gramatica. Uita-te la steluta din cutie, partea cu schimbatorul, s-ar putea sa ai rupt un opritor de la cautatoare. Eu asa am patit la o Yamaha R6, am schimbat cautatorul si merge si acum ca si nou. Bafta. Cautator / cautatoare = selector ? Opritor = piedica ? Nu inteleg nimic .... Un analfabet ... doi ... analfabeti .. analfabeturi ... Editat Iunie 18, 2013 de BQGDDAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 (editat) ON TOPIC .. Motocicleta a fost scapata ... si a fost indoit schimbatorul (levierul) ... sau poate tija schibatorului ... se atinge de o componenta. Vezi sa fie liber traseul ... unde tine. Editat Iunie 18, 2013 de BQGDDAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefkw Postat Iunie 18, 2013 Autor Share Postat Iunie 18, 2013 Exact Bogdan , a fost cazuta acum o luna , doar ca abia ieri seara a inceput sa mi faca figura aceasta . Multumesc frumos . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iunie 19, 2013 Share Postat Iunie 19, 2013 Daca tija nu este stramba, atunci ai arcul de revenire rupt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefkw Postat Iunie 19, 2013 Autor Share Postat Iunie 19, 2013 Mersi frumos , TNG ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gex zxr Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Salut si eu sunt in situatia asta, de 3 zile nu mai prea vrea sa schimbe vitezele, si a mea nu a fost trintita. Pur si simplu a aparut problema asta. Este complicat de reparat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 (editat) Salut si eu sunt in situatia asta, de 3 zile nu mai prea vrea sa schimbe vitezele, si a mea nu a fost trintita. Pur si simplu a aparut problema asta. Este complicat de reparat? Foarte! Detaliaza macar, crezi ca are vreunul din nou un glob si vedem exact cum se comporta motorul tau? Schimbatorul se misca sus, jos? Daca se misca, revine singur sau nu? Daca se misca, cursa e aceeasi ca inainte doar ca nu se intampla nimic sau se misca doar jumate din cursa normala? Editat Iunie 21, 2013 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 ON TOPIC .. Motocicleta a fost scapata ... si a fost indoit schimbatorul (levierul) ... sau poate tija schibatorului ... se atinge de o componenta. Vezi sa fie liber traseul ... unde tine. ma profesore. tu esti peste tot? nu ai alta treaba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 ma profesore. tu esti peste tot? nu ai alta treaba? Peste tot sunt. Pe cei ca tine ii invat Limba ROMANA si pe altii ii ajut cum pot ... ca pe cel de sus ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 Ai luat-o razna rau. Tu stii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 Ai nota 4 ... Stai jos !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate