brian Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 Ma gandeam sa fac o mica plimbare de vreo 200km pe langa Bucuresti. Traseul ar fi cam asta (dar nu e batut in cuie): http://goo.gl/maps/cqdv2. Pleacarea din Bucuresti ar fi la ora 18. Exista doritori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mehrdad Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 salut de cat tu esti? sau mai sunt si alti? si dece la ora 18? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndiOliver Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 Este ok traseul, mai ales partea Giurgiu - Oltenita, acolo intalnesti cateva curbe mai interesante, ca sa nu fie drumul extrem de plictisitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mehrdad Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 salut decat tu esti? sau mai sunt si alti? si dece la ora 18? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 Plimbare de seara pe la 20:00 ? http://goo.gl/maps/Ey3jO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brian Postat Iunie 22, 2013 Autor Share Postat Iunie 22, 2013 salut de cat tu esti? sau mai sunt si alti? si dece la ora 18? ) Scuze ca nu am mai dat nici un semn dar plecasem deja de acasa. 18 mi s-a parut relativ ok din cateva puncte de vedere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nepotu_Lu_Zmoala Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 Hai sa scapam de caldura din oras si sa ne bagam la o excursie pe Transfagarasan !!! maine cu plecare dimineatza si inapoi acasa pana seara. Care se baga ? sper sa nu ma duc singur ca data trecuta o765 . o8327 9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 Frate ploua peste tot am incercat si eu cred toate variantele sa ies din cuptorul asta de Buc, uita-te si tu Curtea de Arges / Sibiu / Bv...............ploua peste tot . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nepotu_Lu_Zmoala Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 Adevarat ca ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate