Crazy-devil Postat Iunie 23, 2013 Share Postat Iunie 23, 2013 stie cineva mai multe? am gasit pe facebook acest articol al unui ziar local din Piatra Neamt http://www.ziarpiatraneamt.ro/accident-motociclist-ariciu-piatra-neamt/ sper sa nu deranjez pe nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipnightwish Postat Iunie 23, 2013 Share Postat Iunie 23, 2013 Din pacate asa este, si din respect pentru colegul meu si pentru pseudonim, nu pot sa-i urez acelasi lucru,.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipnightwish Postat Iunie 23, 2013 Share Postat Iunie 23, 2013 "cantaretului" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white.wolfy Postat Iunie 23, 2013 Share Postat Iunie 23, 2013 stie cineva pe la ce ora sa intamplat?.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipnightwish Postat Iunie 23, 2013 Share Postat Iunie 23, 2013 15.20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white.wolfy Postat Iunie 23, 2013 Share Postat Iunie 23, 2013 Multumesc. Dumnezeu sa-l ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cr1s71 Postat Iunie 23, 2013 Share Postat Iunie 23, 2013 Nu-mi vine sa cred ... ma uitam pe youtube la un filmulet facut de el inainte sa-mi iau motocicleta sau nici macar A-ul. Sunt socat.RIP ... pacat ca nu prea ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Iunie 23, 2013 Share Postat Iunie 23, 2013 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Iunie 23, 2013 Share Postat Iunie 23, 2013 Dumnezeu sa-l Ierte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AparTe Postat Iunie 23, 2013 Share Postat Iunie 23, 2013 Aloooo , este vorba de Ariciu' din Bucuresti ?? Care a avut acum cativa ani un accident destul de grav dar si-a revenit intr-un final ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipnightwish Postat Iunie 23, 2013 Share Postat Iunie 23, 2013 nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clitz2003 Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 Dumnezeu sa-l ierte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gms245 Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 (editat) poate cineva din piatra neam sa dea mai multe detalii?? sau o poza ceva ? Editat Iunie 24, 2013 de ruffrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 ai reportaj aici.. RIP http://observator.tv/social/motociclist-ucis-de-un-sofer-beat-103287.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 are cineva o poza cu el? imi suna cunoscut numele dar nu mi aduc aminte Dumnezeu sa-l ierte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutul19 Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fazeru Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 Pffff!!!Trist!!!Cate destine o daramat mizeria aia de sofer!!!Condoleante familiei si prietenilor!!!Fie i tarana usoara!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 Condoleante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BushyBou Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 Cuvintele sunt de prisos. Condoleante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drk Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 R.I.P., condoleante... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 Sunt situatii in care indiferent cat de atent conduci nu (mai) poti evita ceva foarte greu de inchipui ca se poate intampla. Adica cand mergi drept pe sosea si pe contrasens vine o masina, presupui ca ala va merge pe banda lui. Probabilitatea ca ala sa se schimbe brusc sa vina in fata ta e foarte mica. Dar ea exista. Ei bine, riscul asta unii si-l asuma indiferent cati copii i-ar astepta acasa. Asta se numeste motociclism. Senzatia de a te simti liber te expune la riscuri care pot schimba nu numai viata ta ci si a celor care depind te tine. Cred ca majoritatea dintre noi nu constientizam asta. Nu ne gandim ce s-ar intampla cu cei pe care-i iubim daca maine am disparea din peisaj, sau chiar mai rau Daca am face-o am lasa placerea asta. Eu cel putin prefer sa raman ignorant. Dar asta ma face ceea ce sunt. Un egoist. Drum bun ariciule pe acolo pe unde esti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FreT Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 R.I.P ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate