Taz Asg Postat Noiembrie 19, 2006 Share Postat Noiembrie 19, 2006 sal eram curios daca prin orsova ar fi motociclisti....? in turnu severin am vazut ceva motoare da ma intereseaza in special orsova Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tga Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 da sunt! stiu eu pe 1 cu un GS500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Decembrie 25, 2006 Share Postat Decembrie 25, 2006 in Orsova?!?pai acolo a luat nastere "microbul"pe plaiurile acestea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Decembrie 28, 2006 Autor Share Postat Decembrie 28, 2006 poi daca acolo o luat nastere microbul..... unde is virusii de nu posteza nimeni?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebby Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 ) sunt, sigur sunt. cunosc si eu pe cineva de acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 sunt, frate, cum sa nu:se strang si acum la "umbrelute"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rastabrada Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 Zolly..........merge 'jucarioara'??????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 "cateodata" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Ianuarie 7, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2007 sunt, frate, cum sa nu:se strang si acum la "umbrelute"! sal esti din orsova??? ude vine aia"la umbrelute"dupa ce da caldurica poate ne vedem la o pe acolo.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Ianuarie 8, 2007 Share Postat Ianuarie 8, 2007 pai sunt din Tr.Severin...da am prieteni acolo...e pe strada principala, pe lg liceul ala,,,dap , la primavara(cu siguranta de Paste)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Martie 21, 2007 Autor Share Postat Martie 21, 2007 cu cine pot lua legatura pt un weekend moto in orsova??? adica.... mai am nevoie de o persoana in orsova pt detalii...si daca reusesc ce am in minte o sa fie ceva motorete pe acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOM2006 Postat Mai 3, 2007 Share Postat Mai 3, 2007 S-ar putea face ceva frumos la Orsova. Marele avantaj sunt Cazanele Dunarii o zona parca special facuta sa te plimbi cu motoru'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOM2006 Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 cu cine pot lua legatura pt un weekend moto in orsova??? adica.... mai am nevoie de o persoana in orsova pt detalii...si daca reusesc ce am in minte o sa fie ceva motorete pe acolo... Am vazut tarziu mesajul tau dar poate mai esti interesat de un weekend moto in orsova. Eu sunt orsovean dar locuiesc in Bucuresti si de curand mi-am luat o honda shadow cu care sper sa ajung in urmatoarea perioada acasa la orsova. Daca ne strangem mai multi ar fi excelent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOM2006 Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin de pe forum Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 ceva orsoveni ? vreau sa vizitez si eu orsova cat de curand. ceva companie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alxemanuel Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 sunt foarte putini cu motoare in orsova 4-5 cel putin atati am vazut eu cand mai merg cu scooteru pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ToxiQman Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 ceva orsoveni ? vreau sa vizitez si eu orsova cat de curand. ceva companie? compania cred ca tot in Severin o gasesti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Casi Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 (editat) . Editat Iulie 20, 2009 de timisoara_choppers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iulie 31, 2009 Autor Share Postat Iulie 31, 2009 . , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRun Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 , :laugh: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Decembrie 14, 2010 Autor Share Postat Decembrie 14, 2010 (editat) ... la un an dupa memorabilul " ) ) ) " permiteti-mi sa adaug ".." Editat Decembrie 14, 2010 de tiranspider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate