cristi 57 Postat August 14, 2013 Share Postat August 14, 2013 (editat) ..sa vad cum fac.. sa ajung si eu. Cand intentionezi sa pleci din Bucuresti? Editat August 14, 2013 de cristi 57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valichiru Postat August 14, 2013 Share Postat August 14, 2013 (editat) si totusi, cati bucuresteni pleaca la Siriu? Editat August 14, 2013 de valichiru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat August 14, 2013 Share Postat August 14, 2013 lucrez vineri pana la 15, asa ca nu pot veni chiar de dimineata; asadar cine pleaca din Ploiesti sau trece p-aici in jur de 17 sa mergem impreuna?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat August 14, 2013 Share Postat August 14, 2013 si totusi, cati bucuresteni pleaca la Siriu?Eu plec impreuna cu mine si cu io, daca vrei vi si tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat August 14, 2013 Share Postat August 14, 2013 Daca ajung.... sa aduc ceva boască ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex4ice Postat August 14, 2013 Share Postat August 14, 2013 Sunt la mare ,,, cu toate ca am motorul la Bucuresti , as pleca de aici sambata dimineata sa imi iau noua mea "capra" sa vin spre intrunire . Este cineva interesat pentru ziua de sambata , cu plecare din Bucuresti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat August 14, 2013 Share Postat August 14, 2013 Daca ajung.... sa aduc ceva boască ? ar fi buna, poate o sa ai si ceva motiv sa ma cinstesti! momentan nu zic nimic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat August 14, 2013 Share Postat August 14, 2013 m-ai facut curios.... )) fac rau toata noaptea sa pun mz-ul la punct,doar doar sa ajung! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian zcm Postat August 14, 2013 Share Postat August 14, 2013 Ciaun si un gratar mare aduc eu vineri dupa amiaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat August 14, 2013 Share Postat August 14, 2013 marian, treci prin Ploiesti? sau mergi pe partea calalta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat August 15, 2013 Autor Share Postat August 15, 2013 Sunt la mare ,,, cu toate ca am motorul la Bucuresti , as pleca de aici sambata dimineata sa imi iau noua mea "capra" sa vin spre intrunire . Este cineva interesat pentru ziua de sambata , cu plecare din Bucuresti ? Se pare ca nimeni , deocamdata , nu se anunta pentru drum din Bucuresti catre Siriu. Ar fi prima oara cand ai face un drum de 200 km singur ? Te asteptam. Eu plec impreuna cu mine si cu io, daca vrei vi si tu. Pe harta pusa de Pedros mai sus parcurgeti cel mai scurt drum catre Siriu, din Ploiesti (aproximativ 140 km). ..........doar doar sa ajung! Cum adica "doar doar sa ajung!" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat August 15, 2013 Share Postat August 15, 2013 Poi daca nu merge Mz-ul Bre! Azi e zi scurta la munca....asa ca as avea ceva timp sa rezolv problema! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex4ice Postat August 15, 2013 Share Postat August 15, 2013 Se pare ca nimeni , deocamdata , nu se anunta pentru drum din Bucuresti catre Siriu. Ar fi prima oara cand ai face un drum de 200 km singur ? Te asteptam. NU... am vre-o 2000 de km singur , fiind in al 2-lea an de motociclism . numai ca , pe partea aia , pe Ploiesti , nu am mers niciodata ... si ma gandeam ca poate intalnesc un coleg care a mai mers pe acea ruta. Mentioney ca pot merge si cu 70 la ora, in cazul in care am colegul cu o comunista, insa , daca e vorba de remorcare, nu am carlig omologat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian zcm Postat August 15, 2013 Share Postat August 15, 2013 marian, treci prin Ploiesti? sau mergi pe partea calalta!!! Da,trec sa-l iau pe Andrei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat August 15, 2013 Share Postat August 15, 2013 Da,trec sa-l iau pe Andrei...De Edi ce sti? vine si el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat August 15, 2013 Share Postat August 15, 2013 Plec sambata in prima parte a zilei. Duminica plec prin intorsura catre apuseni... intr-un circuit de vacanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat August 15, 2013 Share Postat August 15, 2013 eu plec chiar acum adica joi.am liber din lagar deci....o fi careva pe acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat August 15, 2013 Share Postat August 15, 2013 eu plec chiar acum adica joi.am liber din lagar deci....o fi careva pe acolo?Sunt citiva la locatie, pregatesc locul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat August 15, 2013 Share Postat August 15, 2013 mai mere careva de azi din buc? mai mere careva de azi din buc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat August 15, 2013 Share Postat August 15, 2013 (editat) De Edi ce sti? vine si el? daca vin, pe unde o luam? mergem pe brasov , intorsura buzaului si siriu sau ..., nu stiu fa tu un raid asa ca pt noi domn ghid sunt ceva probleme la mine, incerc sa ajung macar pt o zi numai bine Editat August 15, 2013 de edivkv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iosifnicu Postat August 16, 2013 Share Postat August 16, 2013 Inceput.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat August 16, 2013 Share Postat August 16, 2013 Am unde da la peste? Maine dimineata venim si noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat August 16, 2013 Share Postat August 16, 2013 Cateva imagini din seara de vineri, cand oamenii au inceput sa se adune. Din pacate nu am putut ramane peste noapte, ma bucur insa ca am reusit "o stearsa" pana la Siriu si mai ales ca am putut sa strang mana catorva oameni foarte placuti, pe care acum am avut ocazia sa-i cunosc personal, cat si sa schimb cateva vorbe si cu ceilalti prieteni "comunisti" cu care ma stiam anterior. Distractie frumoasa, tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat August 17, 2013 Share Postat August 17, 2013 (editat) n-ai frecat un pic lampa lu aladin? poate iesea vreun duh motociclit la mine n-a vrut sa iasa nimic Editat August 17, 2013 de schumydan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evol Postat August 17, 2013 Share Postat August 17, 2013 Multumim pentru primire , incercam sa ajungem la cafea duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate