ovisopa Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Salutare, am pus pe net prima parte de poze de la calificarile pt prolog. Daca o sa am timp sa fac si filmuletele poate le pun la noapte. Poze de la calificarile pt Prologul Red Bull Romaniacs 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rufus2q Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 multumim! like! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiu22 Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Aveti aici si un livestream pentru competitie: http://www.redbullromaniacs.com/live Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisopa Postat Iulie 2, 2013 Autor Share Postat Iulie 2, 2013 Acum am pus si pozele de la clasele Experti si Profi, de filme nu ma mai pot ocupa azi, dimineata ne trezim devreme sa ajungem la start. Red Bull Romaniacs 2013 - Prolog Photos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Iulie 3, 2013 Share Postat Iulie 3, 2013 . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisopa Postat Iulie 3, 2013 Autor Share Postat Iulie 3, 2013 Cateva poze de pe trackul de hobby si cateva de pe cel de PRO, alte poze de la PRO si Experti o sa postez mai tarziu dupa ce imi trimit baietii cu care am mai fost pozele lor (eu am stat mai mult la hobby)Red Bull Romaniacs - Poze Ziua 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Iulie 4, 2013 Share Postat Iulie 4, 2013 . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisopa Postat Iulie 4, 2013 Autor Share Postat Iulie 4, 2013 Cateva poze de azi: Red Bull Romaniacs 2013 - Day 3 / Photos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robike Postat Iulie 5, 2013 Share Postat Iulie 5, 2013 Ce parere ti-a lasat valea jiului ? . Bafta in continuare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Iulie 6, 2013 Share Postat Iulie 6, 2013 Jarvis nr. 1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisopa Postat Iulie 7, 2013 Autor Share Postat Iulie 7, 2013 Pe langa poze mi-am facut timp si de filmari aeriene, sper sa va placa Red Bull Romaniacs 2013 / Aerial video by www.sibiul.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiu22 Postat Iulie 7, 2013 Share Postat Iulie 7, 2013 Degeaba, anul asta e anul lui Jarvis. Castiga tot ce poate:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Iulie 8, 2013 Share Postat Iulie 8, 2013 sincere felicitari participantilor la aceasta editie RBR, a fost o cursa grea pe care multi nu au terminat-o. din fericire "ai nostrii" au ajuns la finish si am savurat un mic cu mustar in cinstea victoriei e o mare treaba sa termini aceasta cursa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisopa Postat Iulie 12, 2013 Autor Share Postat Iulie 12, 2013 Inca doua filme, unul pt clasa Expert si unul pt Hobby.Red Bull Romaniacs 2013 HD Video / Expert riders / Day 1Red Bull Romaniacs 2013 HD Video / Hobby riders / Day 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Iulie 13, 2013 Share Postat Iulie 13, 2013 linkul e acelasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisopa Postat Iulie 14, 2013 Autor Share Postat Iulie 14, 2013 Ooops. Mersi ca mi-ai spus :)aici e linkul corect Red Bull Romaniacs 2013 HD Video / Expert riders / Day 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate