CoXu` Postat Iulie 10, 2013 Share Postat Iulie 10, 2013 Salut... am si eu o intrebare... Imi poate spune cineva daca pe suzuki gs500 se potrivesc si se pot monta carene de la alte modele suzuki (gsxr, etc...) Multumesc mult si astept raspunsurile voastre... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Iulie 10, 2013 Share Postat Iulie 10, 2013 Se potrivesc, dar mare atentie la prinderi, trebuie sa le faci elaborat din negrese si cornier...totusi sa ai mare grija la furtune ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mociclistu' Postat Iulie 10, 2013 Share Postat Iulie 10, 2013 negrese cat mai lungi...si tie wraps , alea de Gsxr sigur merg pe gs, s-ar putea reglajul la far sa fie mai problematic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Iulie 10, 2013 Share Postat Iulie 10, 2013 Vand carene GSXR Corona China racing team compatibile cu WC 500. Le dau ieftin impreuna cu hartie igienica dublu adeziva pentru prindere fara desprindere. Le dau si foc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
massive818 Postat Iunie 30, 2017 Share Postat Iunie 30, 2017 Salutare. Caut o maneta de frana pe fata la GS500. Stie careva unde gasesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Septembrie 18, 2017 Share Postat Septembrie 18, 2017 Salut. Am nevoie de ax roata fata pt un va 500 e. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Ianuarie 23, 2018 Share Postat Ianuarie 23, 2018 Salut, Am o intrebare pentru posesorii de GS 500, modelul cu semighidoane: se pot monta inaltatoare + ghidon fara a schimba jugul stoc? Am observat doua gauri astupate cu niste dopuri (cred) in care presupun ca se pot monta inaltatoare, am dreptate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Ianuarie 23, 2018 Share Postat Ianuarie 23, 2018 (editat) Da, se pot pune anumite distantiere pe acele suruburi dar nu foarte inalte. Editat Ianuarie 23, 2018 de TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Ianuarie 23, 2018 Share Postat Ianuarie 23, 2018 Ma gandeam la asa ceva: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Ianuarie 23, 2018 Share Postat Ianuarie 23, 2018 Acele distantiere sunt cu alt ghidon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate