johnny_laslo Postat Iulie 10, 2013 Share Postat Iulie 10, 2013 Va salut, Am dat azi intr-o groapa maricica si dupa aceea nu a mai mers vitezometrul si kilometrajul. M-am uitat daca a iesit cablul de la vitezometru si era ok. Ati patit asa ceva pana acum ? Aveti ceva sugestii ? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iulie 10, 2013 Share Postat Iulie 10, 2013 (editat) Scoate cablu de la vitezometru si vezi daca se roteste cand invarti roata fata....daca da, atunci ai probleme in ceas...daca nu,cauti mai jos,la melc. Editat Iulie 10, 2013 de TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coste Postat Iulie 10, 2013 Share Postat Iulie 10, 2013 Se poate sa se fi rupt cablu de kilometraj undeva in camasa lui, probabil unde are cablu burta cea mai mare. Poti sa desfaci cablu din melc si sa incerci sa il scoti afara din camasa sa vezi daca e intreg sau daca nu sa faci ce a zis si colegu mai sus, e mai mult de munca dar merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutpopoiu Postat Iulie 10, 2013 Share Postat Iulie 10, 2013 cablu de chilometraj rupt sigur.am mai vazut patania asta.se rupe exact de langa melc de la gropi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OfficialBizkit Postat Iulie 10, 2013 Share Postat Iulie 10, 2013 (editat) Eu am patit odata exact ca tine,am dat intr-o groapa si dupa vreo 5-6 km nu ii mai mergeau ceasurile,s-a dovedit a fi de la beterie,verifica pe acolo daca totul e prins bine.Bafta Editat Iulie 10, 2013 de OfficialBizkit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnny_laslo Postat Iulie 11, 2013 Autor Share Postat Iulie 11, 2013 Mersi pentru sugestii, ma uit azi. Ar mai putea fi de la vreo siguranta ? Sunt sigurante la vitezometru ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 Este pe cablu, clasic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnny_laslo Postat Iulie 12, 2013 Autor Share Postat Iulie 12, 2013 Nu imi dau seama cum se scoate cablul de la roata. E o bucata metalica (mai groasa putin decat camasa cablului) pe care am tot invartit-o in ambele parti si nu pare sa se desfaca (parca se invarte in gol). Sigur nu fac ceva bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coste Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 Pune o poza ca te ajutam noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnny_laslo Postat Iulie 13, 2013 Autor Share Postat Iulie 13, 2013 (editat) Aici e poza. Editat Iulie 13, 2013 de johnny_laslo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iulie 13, 2013 Share Postat Iulie 13, 2013 Ai un surub pe lateral care tine cablu.demonteaza surubul si o sa iasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate