Kosh Postat Iulie 21, 2013 Share Postat Iulie 21, 2013 (editat) Salut, baieti! Tocmai ce mi-am vandut ninjalaul si vreau un super-moto strict ptr. oras. Ideea e ca imi trebuie ceva usor, doar ptr. a ma misca ocazional (max 2 - 3 ori pe saptamana) prin oras. Trebuie musai "capra" doarece nu vreau sa ma lovesc cu burta de rezervor la fiecare frana (tre' sa ma operez de hernie ombilicala). Yo ma gandeam la un DRZ 400 SM insa "niste lume" mi-a zic ca-i puturoasa ... Acum nu ma astept sa traga ca un ZX6R, dar nici sa ofteze sub mine Mentionez ca am 1.85 si + 115kg. Buget 2000 - 2200 eur. Am uitat ceva important: nu vreau sa fiu nevoit sa-i schimb uleiul la fiecare 10 ore de functionare Multumesc! Editat Iulie 21, 2013 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dacro Postat Iulie 21, 2013 Share Postat Iulie 21, 2013 uite aici ce frumusete vinde colegul /index.php?/topic/699088-suzuki-drz-400-s-an-2003/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iulie 21, 2013 Autor Share Postat Iulie 21, 2013 Am vazut-o. Dar n-am timp sa ma reped pana la Resita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aragon Postat Iulie 21, 2013 Share Postat Iulie 21, 2013 DRZ puturos )) , ya un CRF 450 WR 450 daca mai zic si de alea ca is puturoase .... poi daca nu te dai mult si nu vrei sa bagi nici bani in consumabile cauta un enduro ceva mai simplu XT daca pui roti de sm e super consum mic si consumabile la fel .... dar nah daca vrei caluti crf wr ... in afara de xt nu stiu ce sa iti zic honda xr 400 sau 650 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iulie 21, 2013 Share Postat Iulie 21, 2013 Aş recomanda ceva modele cu motoare între 600-700cc; găseşti Yamaha, KTM, Honda gârlă. Ai o greutate corporală deloc de neglijat, iar un 400 s-ar putea să-ţi scoată peri albi ( depinde şi de raportul transmisiei, dar bănuiesc că nu vrei să amesteci în cutia de viteze toată ziua ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iulie 21, 2013 Autor Share Postat Iulie 21, 2013 Ideea e ca nici nu sunt lung in craci ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iulie 21, 2013 Share Postat Iulie 21, 2013 No lasă, că la 1.85 nu ai de ce să-ţi faci probleme, mai ales cu un SM care este uşor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iulie 21, 2013 Autor Share Postat Iulie 21, 2013 Avem, in Bucuresti posesori de DRZ 400S? Trag o fuga pe la Arc intr-o miercuri, sau poate vine un posesor la o intalnire a Bercenarilor (in fiecare Vineri la 19.00 intre parcarea McDonalds si gura de metrou Ctin Brancoveanu ) As vrea doar sa ma sui in sa, sa vad cum "imi sta"... si sa schimbam cateva vorbe. Dar asta, pe la inceputul lunii viitoare ca Miercuri plec din Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ghecko Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 un lc4 supermoto? un duke 2? KTM evident:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 wr450 e cea mai prietenoasa dintre astea racing. poti sa scapi cu schimbul uleiului la 1000 - 2000 km daca mergi in regim de hobby. si eu cred ca drz e cam puturos pentru 115kg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 wr450 e cea mai prietenoasa dintre astea racing. poti sa scapi cu schimbul uleiului la 1000 - 2000 km daca mergi in regim de hobby. si eu cred ca drz e cam puturos pentru 115kg. nu-i tocmai cea mai economicoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry_ss Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 XTX 660 Sm . Excelenta pe oras si suficient de aventuroasa in exterior. Nu se preteaza ea asa de bine la padure, insa am vazut ca nu te intereseaza aspectul asta...Daca erai aproape de mine iti puneam la dispozitie si un DRZ si un XTX , sa le simti putin. Bafta in alegere, oricum, un SM pe oras e mai mult decat pretabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Iulie 24, 2013 Share Postat Iulie 24, 2013 Poti si drz-ul. Daca simti ca nu trage ...schimbi pinioane. Sau xtx, husky 610, lc4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Iulie 26, 2013 Share Postat Iulie 26, 2013 Daca simti ca nu trage ...schimbi pinioane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Imperion Postat August 4, 2013 Share Postat August 4, 2013 incearca Suzuki DR 650 sau 750 . Am avut ocazia sa ma sui pe un 750 foarte comonda, foarte buna pozitia am 1,80 deci tu ar trb sa stai si mai bine arunca un ochi e un motor foarte bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Octombrie 20, 2013 Autor Share Postat Octombrie 20, 2013 Multumesc pentru indicatii! Ce parere aveti de Aprilia SXV550 Supermoto ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzakedotnet Postat Octombrie 20, 2013 Share Postat Octombrie 20, 2013 Multumesc pentru indicatii! Ce parere aveti de Aprilia SXV550 Supermoto ? DA! ..dar nu.. nu se incadreaza la capitolul intretinere + are cea mai incomoda sa ever Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 mai nea, da pe la mine pe la hatelier ca am o tarla de sm-uri in jur de 2000-2500 si pot sa iti mai zic si una alta la capitolul asta in general Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate