LUCIBR Postat Iulie 26, 2013 Share Postat Iulie 26, 2013 habar nu ai ce vorbesti. un biax ieftin il cumperi cu 50 lei. pentru o gaura tine plus ca ai de 3-4 ori turatia bormasinei. de curiozitate ai facut vreodata asa ceva sau vorbesti din ce ai vazut pe youtube? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Postat Iulie 26, 2013 Share Postat Iulie 26, 2013 Altu'... Mai suntei multi cu biaxu? ) Au trecut 3 minute si inca nu a reusit sa sparga extractorul ala...am inchis video. Le electroeroziune in 3 minute scoteai deja tot afara din gaura aia... Nu e afacere cu freza aia, merge doar la diametre mari. ce cap ai...aici e concurs care scoate mai repede extractorul rupt?ce conteaza ca dureaza cu 20 d eminute mai mult...ideal e sa-l scoata si sa coste cat mai putin...la mintea ta..mai bine da jos motorul in 10 ore si in 2 minute ii extrage ala afara ramasitele extractorului...super economie de timp... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Iulie 26, 2013 Share Postat Iulie 26, 2013 Motorul il dai jos in juma de ora, cu tot cu lichide din el. Cat costa o freza dinaia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIBR Postat Iulie 26, 2013 Share Postat Iulie 26, 2013 o freza + biax + set tarozi = max 200 lei ( tin maxim o operatiune sa zicem doua) scula de electrodezintegrare - 5500 dolari + transport. facem pe desteptii sau dam solutii pertinente? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Iulie 26, 2013 Share Postat Iulie 26, 2013 habar nu ai ce vorbesti. un biax ieftin il cumperi cu 50 lei. pentru o gaura tine plus ca ai de 3-4 ori turatia bormasinei. de curiozitate ai facut vreodata asa ceva sau vorbesti din ce ai vazut pe youtube? Vrei sa zici ca tu cu biaxu gauresti un extractor? Pe bune? Io ma ocup cu reparatii moto, spre exemplu, nu sunt gradinar! Nu am zis sa cumperi utilajul de electroeroziune, ci sa il folosesti la altii care il au. In Bucuresti sunt astfel de utilaje, iar pentru o extractie platesti 50 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIBR Postat Iulie 26, 2013 Share Postat Iulie 26, 2013 un extractor rupt nu este extractor. punct. am tras de extractoare si cu ranga de 3 metri si nu s-au rupt. reparatii fac si eu de vreo 15 ani si nu fac posturi sa se adune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Iulie 26, 2013 Share Postat Iulie 26, 2013 Uite ca extractorul s-a rupt ) Poate tu tragi cu ranga de ele dar nu la extractoare pentru M6. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Iulie 26, 2013 Share Postat Iulie 26, 2013 Unul din voi care are bunavointa de a`mi explica si mie scopul gaurelilor alora din clip ? A gaurit in prima faza chestia aia care semana cu un burghiu conic, apoi la final tarodul, de ce ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Iulie 26, 2013 Share Postat Iulie 26, 2013 Ca sa arate ca biti aia pot sa gaureasca inclusiv tarozi sau alte oteluri rapide, care nu se pot gauri cu nimic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Iulie 26, 2013 Share Postat Iulie 26, 2013 Oh, got it ! Multumesc colegu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Iulie 27, 2013 Share Postat Iulie 27, 2013 Vrei sa zici ca tu cu biaxu gauresti un extractor? Pe bune? Io ma ocup cu reparatii moto, spre exemplu, nu sunt gradinar! Nu am zis sa cumperi utilajul de electroeroziune, ci sa il folosesti la altii care il au. In Bucuresti sunt astfel de utilaje, iar pentru o extractie platesti 50 lei. eu as zice sa te lasi de "reparatii"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Iulie 27, 2013 Share Postat Iulie 27, 2013 Ma las cand nu o mai mere. Deocamdata am niste motoare in garaj, va las ca am treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adovis77 Postat Iulie 28, 2013 Autor Share Postat Iulie 28, 2013 ce cap ai...aici e concurs care scoate mai repede extractorul rupt?ce conteaza ca dureaza cu 20 d eminute mai mult...ideal e sa-l scoata si sa coste cat mai putin...la mintea ta..mai bine da jos motorul in 10 ore si in 2 minute ii extrage ala afara ramasitele extractorului...super economie de timp... Salut . As incerca si asta pana sa scot motorul de pe sasiu. O trusa ceva speciala pentru suruburi mici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Postat Iulie 28, 2013 Share Postat Iulie 28, 2013 nu fi gufy..nu merita luat jos..exista alte optiuni pentru un surub..nu demontarea motorului..parerea mea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adovis77 Postat Iulie 28, 2013 Autor Share Postat Iulie 28, 2013 (editat) nu fi gufy..nu merita luat jos..exista alte optiuni pentru un surub..nu demontarea motorului..parerea mea.. Sal! asta am intrebat. O scula ceva de cumparat de pe online sau tre sa apelez la 'experti' ? PANA SA DAU JOS MOMORUL DE PE SASIUUUU Stiu ca informatia costa , platesc nu e o pb. Daca imi iese dau o bere dupa. Editat Iulie 28, 2013 de adovis77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Postat Iulie 28, 2013 Share Postat Iulie 28, 2013 pai cauta burgiul ala din filmare..trebuie sa fie si pe la noi ceva echivalent..sau pe ebay... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Iulie 28, 2013 Share Postat Iulie 28, 2013 Ala nu merge la M6. Caesar are solutia dar nu spune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Postat Iulie 29, 2013 Share Postat Iulie 29, 2013 noah atunci Hail Caesar! ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 Salut . As incerca si asta pana sa scot motorul de pe sasiu. O trusa ceva speciala pentru suruburi mici? uite cu asta iti scoti surubul vietii de acolo: http://www.emagazinuldescule.ro/extractoare-si-prese.extractoare.extractor-suruburi-rupte_FD-404M.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adovis77 Postat August 5, 2013 Autor Share Postat August 5, 2013 uite cu asta iti scoti surubul vietii de acolo: http://www.emagazinuldescule.ro/extractoare-si-prese.extractoare.extractor-suruburi-rupte_FD-404M.html Multam o sa incerc cu asta inainte sa dau motorul jos de pe sasiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate