BlackLord Postat Iulie 26, 2013 Share Postat Iulie 26, 2013 (editat) Salut! Prin toamna mi-ar placea sa fac o plimbare cumva sa ajung la Tabla Butii. Am mai fost cu masina acum cativa ani si din cate-mi amintesc nu a fost asa nasol atunci dar din pacate nu mai stiu pe unde am intrat pe traseu pentru ca mergeam dupa altcineva. Stiu doar ca am iesit undeva aproape de Cheia si am trecut pe langa cimitirul eroilor la Tabla Butii. E un traseu bun pentru un incepator sau e prea dificil pentru mine si XG-ul meu? Editat Iulie 26, 2013 de BlackLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Iulie 26, 2013 Share Postat Iulie 26, 2013 E numai bun ptr amandoi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani_d Postat Iulie 26, 2013 Share Postat Iulie 26, 2013 l-am facut cu ETZ250 fara probleme, pentru Tricker e joc de glezne. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Iulie 27, 2013 Autor Share Postat Iulie 27, 2013 Ok. Si pe unde intru pe traseu mai exact? Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iulie 27, 2013 Share Postat Iulie 27, 2013 Prin Slon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Iulie 27, 2013 Autor Share Postat Iulie 27, 2013 Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iulie 28, 2013 Share Postat Iulie 28, 2013 Traseul e de nivel enduro-touring. L-am facut de n-spe ori cu pasager si bagaje. Nicio problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate