VasileGrigore Postat Iulie 27, 2013 Share Postat Iulie 27, 2013 Dupa cum scris si in titlu maine Transfagarasean cu plecare din Bucuresti. Suntem 2. Plecam pe la 8-8:30 Viteze barely legal. Cine mai vrea Pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Iulie 27, 2013 Share Postat Iulie 27, 2013 Acum asteptam replica lui bmwio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasileGrigore Postat Iulie 27, 2013 Autor Share Postat Iulie 27, 2013 Acum asteptam replica lui bmwio ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Iulie 27, 2013 Share Postat Iulie 27, 2013 Eh,citeste topicul meu despre Transfagarasan E super traseul cu ceva motorete care suporta asfaltul prost si decopertat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasileGrigore Postat Iulie 27, 2013 Autor Share Postat Iulie 27, 2013 Eh,citeste topicul meu despre Transfagarasan E super traseul cu ceva motorete care suporta asfaltul prost si decopertat Mergem la plimbare, nu sa punem genunchiul jos.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iulie 27, 2013 Share Postat Iulie 27, 2013 Sa nu zici ca ti-ai si revenit si ti-ai luat si mobra? Tare, sa aveti drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasileGrigore Postat Iulie 29, 2013 Autor Share Postat Iulie 29, 2013 Pana la urma am facut o tura putin mai lunga decat speram. Buc-Pitesti-Curtea de Arges-Sighisoara-Brasov-Buc Total 713 km, putin obositor insa zambetul priceless. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutpopoiu Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 Dupa cum scris si in titlu maine Transfagarasean cu plecare din Bucuresti. Suntem 2. Plecam pe la 8-8:30 Viteze barely legal. Cine mai vrea Pm. ce cauti tu pe transfagarasan cand nici nu stii cum se scrie.sigur ai permis? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baricza Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 Eu ma bag ce motociclete aveti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 700km, cel putin 40l benzina, papica la restaurant. si cica nu are lumea bani. Un sincer BRAVO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 700km, cel putin 40l benzina, papica la restaurant. si cica nu are lumea bani. Un sincer BRAVO. Pai a strans tot anul pentru tura asta, ...mai glumim , ....daca nu aveam ceva treaba in weekend m-as fi bagat si eu,..... drum bun si vreme frumoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasileGrigore Postat August 2, 2013 Autor Share Postat August 2, 2013 700km, cel putin 40l benzina, papica la restaurant. si cica nu are lumea bani. Un sincer BRAVO. A meritat, vreme frumoasa, la intoarecere pe Sighisoara si Bv si mai frumos. Serpentine astea, doar stii. Eu ma bag ce motociclete aveti ? Am FOST weekendul trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate