frigider Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 Salut oameni, Iar deschid topic in ultimul moment; vreau sa ies undeva maine, cu pasager (de unde si limitarea de 200km).Hai...max 250? Spuneti-mi care stiti ceva drumuri bune...dar si ceva chestii de vizitat..bine ar fi sa fie impreuna Ex. Pitesti?...etc. Noroc + multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata84 Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 drum bun,bafta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 as merge pe valea doftanei adica ca recomandare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 Velico-Bulgaria. Clasicele Calarasi-Giurgiu Cheia dus-intors . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 veliko 170 dus cheia 160 dus deci nu pupa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 as merge pe valea doftaneiadica ca recomandare.... Are mobra cu suspensii lemn, jante turnate si pasagera.O sa vina cu rotile 8... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 2, 2013 Autor Share Postat August 2, 2013 drum bun,bafta... mersi as merge pe valea doftanei adica ca recomandare.... chiar ma uitam ar fi ceva de facut afara de "condus"? Velico-Bulgaria. Clasicele Calarasi-Giurgiu Cheia dus-intors . . . cheia e o idee dar cred ca sare de 200 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 ai 350 dus intors veliko drum ok papa bun centru vechi dragut de vizitat pe jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 2, 2013 Autor Share Postat August 2, 2013 Are mobra cu suspensii lemn, jante turnate si pasagera.O sa vina cu rotile 8... asa naspa e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 lasa dracu cheia cu pasager dupa tine ce mobra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 asa naspa e? Dupa Campina ai o bucata de "gropi la umbra". Eu am reusit sa fuck o janta, tot cu pasagera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 2, 2013 Autor Share Postat August 2, 2013 ninja de 600. hm...cred ca raman pe pitesti... lasa dracu cheia cu pasager dupa tinece mobra? nu ma dau reising, nici singur ..apoi cu pasager.. (vreau sa ajung acasa.) hm....cred ca multumesc oamenilor pentru ajutor... (a venit pasagerul cu o idee mers la zoo + altele ... ) acum..daca voi considerati ca poate o mai prinde bine cuiva continuati cu sugestii (daca nu...delete!) multumesc din nou, seara buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 (editat) Din pacate suntem localizati atat de bine incat pe o raza de 150 km n-avem decat porumb Iti recomand un drum pana la Ruse iar daca pana acolo va vine pofta de drum, Veliko.Ruse are un centru vechi misto, mancare buna si o atmosfera calda. In plus, daca vrei curbe, mai ai 40-50 km pana la Byala.Iti recomand totusi sa o lasi moale daca ai pasagera, spitalele sunt mizere. Editat August 2, 2013 de Gixu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 (editat) Parcul natural Comana. 100km dus-intors. http://comanaparc.ro/ Editat August 2, 2013 de Endurache Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 2, 2013 Autor Share Postat August 2, 2013 Din pacate suntem localizati atat de bine incat pe o raza de 150 km n-avem decat porumb Iti recomand un drum pana la Ruse iar daca pana acolo va vine pofta de drum, Veliko.Ruse are un centru vechi misto, mancare buna si o atmosfera calda. In plus, daca vrei curbe, mai ai 40-50 km pana la Byala.Iti recomand totusi sa o lasi moale daca ai pasagera, spitalele sunt mizere. mersi, am fost la ruse, e exact cum spui tu Parcul natural Comana. 100km dus-intors. http://comanaparc.ro/ si asta era pe lista! dar....e prea aproape... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 si uite D'AIA imi place GSA..... nimic nu e prea departe sau dificil de ajuns grija la ZOO ca in padure mai vin jandarmi.......si se lasa cu amenda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 2, 2013 Autor Share Postat August 2, 2013 (editat) si uite D'AIA imi place GSA..... nimic nu e prea departe sau dificil de ajuns grija la ZOO ca in padure mai vin jandarmi.......si se lasa cu amenda nu intru cu moto.. GSA=expensive... Editat August 2, 2013 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 El se referea la un alt fel de amenda ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 Buna, as face si eu o tura lejera pe undeva mai pe aproape (poate sa fie si o Sinaia ceva ). Mers mai de voie, admirat drumul. Viteza de croaziera 90-120 asa. N-am mai deschis topic, ar fi fost destul de asemanator cu asta. Anyone? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 nu intru cu moto.. GSA=expensive... HIHIHI.....NU LA MOTO MAN MA REFEREAM CU JANDARMII...CI DACA VREI DA DAI O BUCA IN PADURE....... GSA.....LA's ca te faci tu mare.... cand vreau sa ies un pic din nebunia de oras merg pana la snagov e un drum frumos prin padure ASFALTAT si ajunge la hanul vlasiei sau la el capitan chiar pe malul lacului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 Eu...Cu retur pe Cheia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 je cu retur pe vama drumul vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 2, 2013 Autor Share Postat August 2, 2013 HIHIHI.....NU LA MOTO MAN MA REFEREAM CU JANDARMII...CI DACA VREI DA DAI O BUCA IN PADURE....... GSA.....LA's ca te faci tu mare.... cand vreau sa ies un pic din nebunia de oras merg pana la snagov e un drum frumos prin padure ASFALTAT si ajunge la hanul vlasiei sau la el capitan chiar pe malul lacului succes tuturor care plecati maine in stanga/dreapta! eu ma fac mare sigur, portofelul tre' sa creasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 (editat) Mda... cu retur prin Austria nu aveti? Cu peronul pe partea dreapta. Incercam sa vorbesc serios Editat August 2, 2013 de northern_freyja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 Mda... cu retur prin Austria nu aveti? Cu peronul pe partea dreapta. Incercam sa vorbesc serios tu ia la tine pasaportul ca nu se stie niciodata..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate