Sari la conținut

Problema pornire/scanteie


Postări Recomandate

Salut tuturor am problema foarte ciudata cu un maxiscuter Piaggio X8 400 iE si anume am schimbat acumulatorul cu unul nou ca cel vechi a cedat. Toate bune si frumoase pana la prima pornire din anul asta cand dau la automat si nimic nu porneste. Desfac bujia si constat ca nu are deloc scanteie, dupa putin timp incerc dinou si la fel nu porneste. Dupa mult dat la automat porneste in final dar si bateria noua era deja descarcata de la cat am dat la automat. Am constatat dupa multe incercari ca javra de scuter nu porneste numai cand bateria este descarcata, daca porneste functioneaza fara nici o problema pana il opresti. Il pot folosi numai cu o baterie slabuta deoarece daca reuseste sa o incarce si sa dea automat bine nu mai porneste. Acum cand vreau s-o pornesc las farul vreo 5 minute aprins pana se descarca si atunci porneste. Va rog sa ajutati cu sfat ce sa pot face cu el deoarece asa aproape nefolosibil, multe nu pot face la el deoarece este pe injectie, contact cu imobilizator cu electronica Magneti Marelli. Va rog sa va dati si voi cu parerea si daca este o prostie. Atasez si ceva poze cu scuterul.

post-15045-0-71491200-1375990022_thumb.jpg

post-15045-0-66392000-1375990027_thumb.jpg

post-15045-0-13371500-1375990040_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mi se pare ca palpaie regulat, dupa ce porneste nu mai palpaie deloc ledul, face la fel cu ambele chei. Azi dimineata l-am pornit iar fara probleme cu o baterie partial descarcata. Si eu ma gandesc ca de la imobilizator sa fie buba ca am mai avut cu scutere Peugeot care au acelasi model de cititor si sunt destul de nefiabile. Ar trebui sa citesc secventa?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Revin cu noi informatii despre problema. Dimineata cand este racoare porneste fara nici o problema si cu baterie buna, dar pana creste temperatura putin, dupa care porneste numai cu acumulator slab. Am cautat un service de profil dar la noi nu este numai in Bucuresti care este prea departe, asa ca il vom duce la 200 km in Ungaria sa vedem ce are, eu m-am dat batut.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...