alice_verde Postat August 19, 2013 Share Postat August 19, 2013 RIP Cezarica .... Mi-a fost prieten si sper sa nu mai aud de niciunul in acest fel... Odihneasca-se in pace... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat August 20, 2013 Autor Share Postat August 20, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LYM Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 (editat) Nu am inteles niciodata un lucru: dupa un astfel de accident, ce e in mintea celor care vin cu motoarele si le tureaza aiurea la inmormantare?! Cred ca alte motoare era ultimul lucru pe care parintii baiatului doreau sa-l vada. Oricum, nasol mod de a te stinge. Sa-i fie tarana usoara. Editat August 22, 2013 de LYM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 (editat) Vin cu acordul familiei celui decedat , nu vin de capul lor . Domnul sa-l miluiasca ! Editat August 22, 2013 de remu1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MZRider18 Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 (editat) si cum se " promoveaza" baietii ? cu ochelari de soare si in pantaloni scurti dand ture in "gol" ?...........daca vrei sa faci un mic marş moto macar echipeaza-te decent pt sportul pe care il practici......mai ales daca e mediatizat. Sanatate familiei si RIP pt rider. Editat August 22, 2013 de MZRider18 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat August 24, 2013 Share Postat August 24, 2013 de obicei la 'parade' se merge mai mult cu a I-a, te coci in costum, asta e motivul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 http://www.antidotul.ro/184672/a-murit-cel-mai-prost-motociclist-din-galati.html No coment... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamtu99 Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 Dumnezeu sa l odihneasca in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate