euinsumi Postat Noiembrie 25, 2006 Share Postat Noiembrie 25, 2006 Normal ca nu ii vezi TU pe cei ce traverseaza, ptr ca nu stii unde sa te uiti. Cei experimentati stiu ca in momentul in care depasesti o remorca stationata, un camion, etc, te uiti la rotile lui din planul departat. De ce? Pentru ca vei vedea picioarele celor ce traverseaza. Cand vei avea si tu experienta in trafic atat pe autoturism, cat si pe motocicleta, atunci sa vi cu sfaturi de astea. Sacalu a recunoscut de la inceput ca a gresit, asa ca orice morala nu isi are rostul. Asa ca du-te si fa-ti lectiile sau uita-te la Pokemon, nu mai da sfaturi d'astea. Stie el prea bine ce sa faca in viitor. ,,o remorca stationata, un camion, etc, te uiti la rotile lui ".NU ,,LOR''???E MAI MULTE.Bafta,barosane. Nu printre rotile lui?pardon lor? cine e POKEMON?motociclist? ce stie sa faca POKEMON?Se da pe o roata?asfalt uscat,bre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Noiembrie 25, 2006 Share Postat Noiembrie 25, 2006 Normal ca nu ii vezi TU pe cei ce traverseaza, ptr ca nu stii unde sa te uiti. Cei experimentati stiu ca in momentul in care depasesti o remorca stationata, un camion, etc, te uiti la rotile lui din planul departat. De ce? Pentru ca vei vedea picioarele celor ce traverseaza. Cand vei avea si tu experienta in trafic atat pe autoturism, cat si pe motocicleta, atunci sa vi cu sfaturi de astea. Sacalu a recunoscut de la inceput ca a gresit, asa ca orice morala nu isi are rostul. Asa ca du-te si fa-ti lectiile sau uita-te la Pokemon, nu mai da sfaturi d'astea. Stie el prea bine ce sa faca in viitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euinsumi Postat Noiembrie 25, 2006 Share Postat Noiembrie 25, 2006 e unii care se ia de toti pentru ca e destepti de bubuie, dar nu stie sa vorbeste(scrie). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_One_Forever Postat Noiembrie 26, 2006 Share Postat Noiembrie 26, 2006 Bine ca nu a fost mai rau.... mult noroc data viitoare si motoreta s-o repari cat mai repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Noiembrie 26, 2006 Share Postat Noiembrie 26, 2006 (editat) Normal ca nu ii vezi TU pe cei ce traverseaza, ptr ca nu stii unde sa te uiti. Cei experimentati stiu ca in momentul in care depasesti o remorca stationata, un camion, etc, te uiti la rotile lui din planul departat. De ce? Pentru ca vei vedea picioarele celor ce traverseaza. Cand vei avea si tu experienta in trafic atat pe autoturism, cat si pe motocicleta, atunci sa vi cu sfaturi de astea. Sacalu a recunoscut de la inceput ca a gresit, asa ca orice morala nu isi are rostul. Asa ca du-te si fa-ti lectiile sau uita-te la Pokemon, nu mai da sfaturi d'astea. Stie el prea bine ce sa faca in viitor. mama ce aud!!! zi-mi tu ca intr-o coloana de masini tu te uiti pe sub toate dubele si camioanele ( daca sunt)!! nu-mi spune ca da, ca oricum nu te cred!! pentru ca nu se poate... o sa zici: " pai ma uit din departare ca sa pot vedea sub masini" dar masinile sunt in coloana !! cum mai faci?? si daca va dati mari ca ati luat carnetul A de ce depasiti pe linie continua? ps: de unde stiti voi cati ani am eu? n-ati nimerit-o !! nu am 15. mai adaugati! ps2: n-am inteles...trebuie sa ai vechime ca sa postezi pe forumul asta??? )) lol Editat Noiembrie 26, 2006 de Alex_16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 26, 2006 Share Postat Noiembrie 26, 2006 Terminati cu scandalul off topic. 1st warning Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Noiembrie 26, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2006 ps: de unde stiti voi cati ani am eu? n-ati nimerit-o !! nu am 15. mai adaugati! ps2: n-am inteles...trebuie sa ai vechime ca sa postezi pe forumul asta??? )) lol "sal! eu voi implini 16 ani in curand si ma gandeam sa dau de carnet (a1) ca sa nu am probleme..... daca de exemplu imi iau un scuter de 125 sau o moto. intrebarea mea este: cat e de greu? trebuie sa inveti la fel de mult ca si cand dai B-ul? mersi " citatul iti apartine si e postat acum o luna. probabil ca ai reusit sa implinesti 16 ani. la multi ani. tot de acolo am aflat ca inca nu ai nici macar A1 si ca ai reusit sa mergi cu viteza maxima de 72! . si ca ai mers inainte cu bicicleta. eu am permis B din 1996-cand tu aveai 5 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dexter Postat Noiembrie 26, 2006 Share Postat Noiembrie 26, 2006 usa usa officer mike, si tot scandalul asta pt ca de fapt saracul sacalul tot el a cazut si ar trebui sa fie inteles , si nu luat la misto de un pustiulica care il irita pampersu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 (editat) ,,o remorca stationata, un camion, etc, te uiti la rotile lui ".NU ,,LOR''???E MAI MULTE.Bafta,barosane. Nu printre rotile lui?pardon lor? cine e POKEMON?motociclist? ce stie sa faca POKEMON?Se da pe o roata?asfalt uscat,bre. Inainte de a da lectii de gramatica, reciteste ce ai scris in topicul asta: /index.php?showtopic=57035 Am gresit. Asa, si? Get a life. You need it. @Alex_16: cand o sa ai si tu experienta din trafic pe care o avem unii dintre noi, atunci sa vorbesti si sa te bagi in vorba, ptr ca lucruri care tie ti se par imposibile sunt de fapt extrem de usor de observat. Tine de experienta. Din punctul meu de vedere, discutia se termina AICI. Nici nu merita sa-mi bat capul cu astfel de persoane. Editat Noiembrie 27, 2006 de legionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 (editat) "sal! eu voi implini 16 ani in curand si ma gandeam sa dau de carnet (a1) ca sa nu am probleme..... daca de exemplu imi iau un scuter de 125 sau o moto. intrebarea mea este: cat e de greu? trebuie sa inveti la fel de mult ca si cand dai B-ul? mersi " citatul iti apartine si e postat acum o luna. probabil ca ai reusit sa implinesti 16 ani. la multi ani. tot de acolo am aflat ca inca nu ai nici macar A1 si ca ai reusit sa mergi cu viteza maxima de 72! . si ca ai mers inainte cu bicicleta. eu am permis B din 1996-cand tu aveai 5 ani. cat ai stat sa cauti? in fine...recunosc e citatul meu...normal ca ai b-ul din 96 pentru ca esti maree! daca eram si io mai mare, luam si eu b-ul! hai gata cu cearta ca am dat in altele sall Editat Noiembrie 27, 2006 de Alex_16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 (editat) Stii ce? Ma apucasem sa iti scriu o replica, dar m-am razgandit. Neuronilor mei le sta bine acolo unde sunt, ca is mai multi... Ura si la gara! LE: vad ca si tu te-ai razgandit, asa ca propun, amiabil, sa incetam orice discutie ptr ca suntem foarte off-topic. Editat Noiembrie 27, 2006 de legionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euinsumi Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 Stii ce? Ma apucasem sa iti scriu o replica, dar m-am razgandit. Neuronilor mei le sta bine acolo unde sunt, ca is mai multi... Ura si la gara! LE: vad ca si tu te-ai razgandit, asa ca propun, amiabil, sa incetam orice discutie ptr ca suntem foarte off-topic. si-i lasam pe cititori tristi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 Al II-lea avertisment. La al III-lea primiti in grup o veste buna Puteti discuta strict despre accident, bine. Nu puteti si va arde de replici acide ca aveti nu-stiu-ce de impartit, faceti-o in PM, YM, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carbone Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 hai breh nea' sacale... cum de ai reusit sa iei asfaltu pe poponeata... bine ca nu te-a dorit mai mult duduia respectiva. Doamne fereste daca te incaleca mai mult... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euinsumi Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 Al II-lea avertisment. La al III-lea primiti in grup o veste buna Puteti discuta strict despre accident, bine. Nu puteti si va arde de replici acide ca aveti nu-stiu-ce de impartit, faceti-o in PM, YM, etc. Ai dat aiurea al doilea averisment.esti cam autoritar,jos cenzura.Poti sa-mi suspenzi sau anulezi contul ;decat sa postez cenzurat,mai bine o las balta.ASFLAT USCAT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 La varsta care spui ca o ai, ar trebui sa lasi mai jos scandalul si rautatile off-topic, ca ai tu nu-stiu-ce de impartit cu userul @legionaru. Iar daca o iei cu "jos cenzura" si alte asemenea, atunci ma faci sa regret ca nu v-am dat-o din prima sa va calmati, nu sa va zic cu frumosul sa lasati certurile si bâzele deoparte. Daca tu consideri ca ai dreptul sa te certi aiurea ca asa vrea _|_ ta iar daca ti se atrage atentia sa nu mai faci, continui si mai o faci si pe victima, atunci ia zboara matalutza pe alte meleaguri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euinsumi Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 (editat) Editat Noiembrie 28, 2006 de euinsumi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate