Old School Rider Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 Salut, In urma cu vreo luna mi-am luat o teapa grava de la faimosul Alex Yzf(nu mi-am dat seama ca este el),am dorit un radiator de sv si ventilator,si mi-a trimis un radiator de naiba stie ce.El pare relativ ok,nebulit in afara ca are intr-o parte fantele mai aplatizate. Are cineva idee de la ce este?Doresc sa scap de el,sa il vand cuiva care are nevoie,cine o fi el...motociclist,automobilist sau tractorist,ca naiba stie de la ce este acest radiator. Poate aveti voi idee? PS:daca il vrea cineva,100 de lei si este al lui ,pe mine m-a costat 340 de lei cu tot cu curier POZE: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 (editat) Ventilatorul cel putin e de Yamaha R6 99-02 si radiatorul pare a fi la fel. Editat August 20, 2013 de cozmino Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 Nationalistule, sper ca macar tu sa ai niste metode mai ne-ortodoxe de a rezolva problema asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 ori R6 ori R1...dar la R1 vasul de expansiune e atasat de radiator... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 Si cum e caracteristic lui Alex Yzf, probabil nu o fi nici etans. Asa ca daca nu vrei sa te injure viitorul cumparator, verifica daca e etans tu, ca sa nu pici dupaia tu de...... Asa, dupa ce afli si de ce model e si ca e etans, poti sa il vinzi la pretul corect. Daca vrei sa stii unde sta Alex Yzf, da-mi un semn. E cunoscut unde sta, nu stiu ce asteapta cei care au luat tepe. Nici la politie nu s-a dus nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOSU WEST Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 pare a fi de R6 spor la vinzare, si euam luat teapa cu o geca de la cineva spunea ke e aproape noua si cind colo la primirea coletului am constatat k defapt e viceversa da aste e...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 (editat) Salut, In urma cu vreo luna mi-am luat o teapa grava de la faimosul Alex Yzf(nu mi-am dat seama ca este el), Pai ti-ai raspuns singur la intrebarea din titlu....radiatorul e de la C.Cat-ul de alex_yzf Editat August 21, 2013 de Fatal Fury Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudeel Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 Asa este, este de r6 99-02, uite si o poza din manual....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat August 21, 2013 Autor Share Postat August 21, 2013 Multumesc mult baieti!O sa-l pun la vanzare pe forum dupa ce ii fac o verificare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate