ono Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 Salutare tuturor posesorilor de motorete 125 cc si nu numai De curand fiul meu Samy si-a luat permis A 1 iar acum e posesorul unei Aprilia RS 125. Sunt curios daca exista plimbari sau intalniri la care ar putea sa mearga dedicate acestor categorii de motorete. Imi poate da cineva detalii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 Cred ca cel mai bine este sa intrebi de echipamente de protectie, mai ales ca stii ce inseamna viteza si mai ales ce riscuri sunt. Mai bine previi daunele unui posibil incident cu o geaca/armura si alte nimicuri in maini si picioare... in rest tot respecu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ono Postat August 21, 2013 Autor Share Postat August 21, 2013 (editat) Eu am pus o intrebare si mi s-a raspuns ........... In legatura cu echipamentul poate Arai si combinezonul Dainese sunt suficiente pt un copil de 17 ani Editat August 21, 2013 de ono Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 Intradevar, sunt echipamente de calitate... insa nu sunt utile daca sunt tinute in cuier (asta am remarcat in primele poze). Multa bafta si plimbari placute... cred ca este idealul pentru orice tata motocicilst. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Septembrie 19, 2013 Share Postat Septembrie 19, 2013 Salutare tuturor posesorilor de motorete 125 cc si nu numai De curand fiul meu Samy si-a luat permis A 1 iar acum e posesorul unei Aprilia RS 125. Sunt curios daca exista plimbari sau intalniri la care ar putea sa mearga dedicate acestor categorii de motorete. Imi poate da cineva detalii? Nu cred ca exista grupuri specializate pe 125cc, dar sigur exista citeva care tin in gasca si motociclete de 125cc fiindca merg usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 Sunt multe .... Vorbeste cu userul Malasorte ... el se plimba cu 125 eristi. Sunt gasti multe.De aceeasi varsta toti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 Asta se intampla acum 2 ani =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 E cam trista situatia, abia mai vad cate un 125cc ratacit in bucuresti, chiar si vara... In 2008, 2009 exista un grup de vreo 10+ pustani cu 125cc-uri, pokemonii reising tim ni se spunea Inaintea noastra la fel, generatia 2006-2007 aveau si ei un grup de 125. Din 2010 incoace n-am mai vazut nimic sa se lege intre posesorii de 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 E cam trista situatia, abia mai vad cate un 125cc ratacit in bucuresti, chiar si vara... In 2008, 2009 exista un grup de vreo 10+ pustani cu 125cc-uri, pokemonii reising tim ni se spunea Inaintea noastra la fel, generatia 2006-2007 aveau si ei un grup de 125. Din 2010 incoace n-am mai vazut nimic sa se lege intre posesorii de 125 Si ce sa vezi, am crescut si nu ne mai vedem deloc =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate