ghost1 Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 Tony Si Atat BZ-08-FFH cine a pierdut azi un talon moto pe drumul de la veliko tarnovo in directia bucuresti cu nr de inmatriculare BZ-08-FFH de bmw , il gaseste le mine poate stiti voi persoana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 Super! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CapnJackSparrow Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 Salut! Eu cred ca daca il duci la Politie va ajunge la proprietar mai repede! O zi buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 eu zic ca daca vrei sa faci o treaba buna trimiti cu confirmare de primire prin posta talonul ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 Nu e o solutie buna. Daca propietarul si-a schimbat domiciliu si nu a schimbat talonul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 da-I foc si filmeaza cum arde pune filmul pe youtube si da-I linkul, data viitoare sa fie mai atent sau du-te la politie si zi-le ca ti s-a furat motorul, il banuiesti pe fostul proprietar. o sa-l gaseasca repede. dupe ce-l aresteaza il vizitezi si-i dai talonul sau deseneaza obscenitati pe el si trimite-l la politie. il gasesc aia imediat mai vrei idei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 si daca ii dau un copy-paste mesajului pe comunitatea din Buzau? ca doar si de aia exista forum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 (editat) si daca ii dau un copy-paste mesajului pe comunitatea din Buzau? ca doar si de aia exista forum... acolo cam trebuia deschis de la inceput. ce treaba are cu Intalniri, evenimente, excursii nu stiu. Editat August 26, 2013 de gabyshor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost1 Postat August 27, 2013 Autor Share Postat August 27, 2013 A fost luat in ras, dar am rezolvat problema in aceeasi zi cu ajutorul comunitatii moto,Pentru circotasi...numai de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate