Vittore Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 la 9.30 plec de la Petrom Baneasa , sa ma conving ca nemernicii au asfaltat drumul de la Piatra Arsa la Babele , cu gandul sa ajung si la Crucea Eroilor Neamului , poate mai vrea careva , vremea.com zice soare maine la munte si 0% sanse de ploaie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 s-ar putea sa ai o surpriza neplacuta. drumul s-a surpat recent pe undeva prin padure si s-ar putea sa-l gasesti blocat. dar....bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LYM Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 FYI, http://www.libertatea.ro/detalii/articol/transbucegi-surpat-inainte-inaugurare-461098.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat August 30, 2013 Autor Share Postat August 30, 2013 e mai frumos cu surprize , picioarele ma duc inca bine daca roata nu mai permite . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat August 31, 2013 Share Postat August 31, 2013 Vin la 9,30 dar nu mai am enduro. Cu Fazer-ul, desi nu e traseu de alergat! Cat o merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuss1900 Postat August 31, 2013 Share Postat August 31, 2013 As merge și eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat August 31, 2013 Autor Share Postat August 31, 2013 După șosea o luăm la picior cum se spune ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geanyiuly Postat August 31, 2013 Share Postat August 31, 2013 Drumul e foarte bun.Am fost duminica.Nu va mai luati dupa ce spun astia prin ziare.De la intersectia cu drumul ce duce spre cabana Piatra Arsa se merge pe jos pana la Babele(o ora).De aici si pana la Crucea Eroilor inca o ora.Cam nasol cu castile....ar fi ideal sa le lasati prinse pe motor cu ceva.Drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuss1900 Postat August 31, 2013 Share Postat August 31, 2013 Cine merge? Câți suntem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat August 31, 2013 Share Postat August 31, 2013 Drumul e foarte bun.Am fost duminica.Nu va mai luati dupa ce spun astia prin ziare.De la intersectia cu drumul ce duce spre cabana Piatra Arsa se merge pe jos pana la Babele(o ora).Deci n-au facut nici un drac, asa era din Iunie cel putin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat August 31, 2013 Autor Share Postat August 31, 2013 DA , ziarele au mancat din nou rahat , nimic schimbat , spre fericirea mea nu s-a asfaltat drumul spre Babele , erau jandarmi ce nu permiteau nimanui sa urce motorizat , doar la picior , n-a fost nici un drum surpat , doar soare si .......cam multe masini . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat August 31, 2013 Share Postat August 31, 2013 Marginea aia de drum care este surpata, e asa din primavara.... sau chiar din toamna... nu mai tin minte exact..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 Traseul de zona alpina cel mai accesibil bucurestenilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate