yo4hgx Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 ... o turma de oi a intrat pe carosabil, probabil speriate de zgomotul motorului... Ooooops!... Pai nu era vorba ca "loud pipes saves lives"?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut_86 Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 Acea zona cam este tranzita de animale iar despre low pipes degeaba, atat timp cat animalul e in mijlocul drumului (daca nu se auzea motorul, capra o lua la fuga sau trecea mai departe?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefkw Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 Nu l cunosc personal , m a sunat in legatura cu un anunt legat de motorul meu , inainte sa si ia 919 rr ... pacat , mare pacat .Asta e ghinionul de a te naste in tara asta de (cuvant urat) unde participanti la trafic inseamna caini , vaci , turme , prosti "fara " oglinzi si multe altele . . Insanatosire grabnica !!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai32 Postat Septembrie 3, 2013 Autor Share Postat Septembrie 3, 2013 intrucat am folosit "cine o sa plateasca pentru treaba asta?" la primul meu post, s-a inteles cu totul altceva decat ce voiam eu sa zic. eu eram mai mult interesat de cine o sa raspunda pentru faptul ca au intrat oile pe carosabil, nicidecum de vreo despagubire. Asta ca sa lamuresc orice confuzie sau barfa printre persoanele care citesc acest forum si au speculat altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut_86 Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 Ciobanul o sa raspunda clar. Ce se mai aude cu Mariano? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 Ciobanul o sa raspunda clar. Ce se mai aude cu Mariano? Gluma serii la faza cu ciobanul, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut_86 Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 Pai daca era tapan de beat si sforaia, de ce sa nu raspunda, acu fara gluma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai32 Postat Septembrie 4, 2013 Autor Share Postat Septembrie 4, 2013 ambii ciobani au fost testati cu etilotestul de catre politie, acesta aratand valoarea 0,0 la amandoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
henegar Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 ceva similar am patit si eu cu o vaca...diferenta e ca eu am trecut pe langa ea cu 5km/h...acuma cine stie cum o fi fost accidentu asta de a dat in plin in oi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut_86 Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 ambii ciobani au fost testati cu etilotestul de catre politie, acesta aratand valoarea 0,0 la amandoi. Te contrazici? Ce face doctorul? cum se simte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai32 Postat Septembrie 4, 2013 Autor Share Postat Septembrie 4, 2013 Te contrazici? Ce face doctorul? cum se simte? nu ma contrazic deloc. am afirmat eu undeva ca erau ciobanii beti? in privinta lui marian, nu se aude nimic de bine.... vedem mai multe maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rebel_biker Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 te rog sa ne tii la curent Mihai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut_86 Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 Ai afirmat dar nu pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bavareze Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 n timpul unei scurte plimbari, un prieten foarte apropiat mie a suferit un grav accident la intrare in Adjud dinspre Bacau. Eram in spatele lui, am vazut exact ce s-a intamplat: o turma de oi a intrat pe carosabil, probabil speriate de zgomotul motorului, el a fost surprins de acestea si a intrat in plin in doua. dar oile ce au patit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 Din pacate,Marian a murit ieri.Odihneasca-se in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 Dati-i blana la acceleratie, nu conteaza daca apare brusc ceva pe drum, important e ca veti muri cu dreptatea in mina. 6 feets under. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 dzeu sa-l ierte rip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rebel_biker Postat Septembrie 9, 2013 Share Postat Septembrie 9, 2013 Odihneasca-se in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut_86 Postat Septembrie 10, 2013 Share Postat Septembrie 10, 2013 R.I.P joi va fi inmormantat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Septembrie 10, 2013 Share Postat Septembrie 10, 2013 M-a intristat foarte tare moartea baiatului asta...l-am cunoscut acum o saptamana ...l-am ajutat sa puna niste ulei in motor,am mai stat la taclale si o tigara in timp ce ii explicam sa aiba mare grija cu 919-ul,si motivele pentru care eu am trecut de la sport de 1000 la chopper..a ramas ca se intoarce,mai vroia ceva pentru motor in saptamana urmatoare.A plecat. A doua zi am aflat de accident,nu suna grav..dupa aia am aflat ca e in coma,am sperat tot timpul sa scape. Ironia face ca saptamana urmatoare sa am eu accident,am pocnit un tanc de masina la 100 de km/h,i-am zburat jumatate de fata la masina cu far,aripa stanga si roata cu totul aproape i-am smuls-o...si totusi am scapat doar cu vanatai si zgarieturi minore,dupa 3 zile sunt ca nou.Si Marian a lovit o nenorocita de oaie si a murit.. Odihneste-te in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut_86 Postat Septembrie 10, 2013 Share Postat Septembrie 10, 2013 culmea ironiei e ca a fost doctor veterinar. in acelasi wekeend inca 2 motocilisti din Vrancea au driblat moartea (sa zicem) au avut accidente usoare, clasic, neacordare de priotate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Septembrie 13, 2013 Share Postat Septembrie 13, 2013 Din pacarea Moartea nu te intreaba cu ce viteza mergi, ce motor calaresti sau daca ai sau nu echipamentul la tine si iata ca "shit happens". Poate ca ar trebui sa invatam din ceea ce se intampla si sa devenim cel ce invata din greselile altuia si nu din greselile personale. iar daca multi au driblat moartea principiul ar trebui sa fie "putea sa fie si mai rau" si nu, lasa ca daca de data asta a mers, va merge si data viitoare! Odihneasca-se in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate