lessy Postat Septembrie 3, 2013 Autor Share Postat Septembrie 3, 2013 de ce nu pot sa adaug comentari????????????????????????????? deci... situatia sta in felul urmator ...... sigurantele OK releu OK am desfacut cele 2 suruburi de la blocul lumini sil-am luat jos de pe semighidon.buuuun , pun contact si incerc sa semnalizez si SEMNALIZEAZA si stanga si dreapta apa nu este si nici nu avea cum sa intre in situatia data,de oxidat nu este nimic.... l-am pus inapoi,functioneaza ,m-am gandit ca ceva cablu e intrerupt.... l-am forjat un pic mobra dupa acela daca se intrerupe ceva dar inca functioneaza...pana cand nu stiu in sfarsit...ma chinuesc sa adaug cometariul de sus de vro 10 min... gata sa sparg calculatrul de nervi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 )))))))) Ma bucur ca ai rezolvat, toata lumea e fericita aici, inca un topic de succes ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Septembrie 3, 2013 Autor Share Postat Septembrie 3, 2013 )))))))) Ma bucur ca ai rezolvat, toata lumea e fericita aici, inca un topic de succes ! chiar ca inca un topic care va spulbera vise, distruge famili,din mobristi va fi pacienti la neuropsihiatrie.... nu am rezolvat problema...vacuta s-ia revenit ca de facut 2 suruburi am desfacut... cred caut un nou post de job : ELECTRICIAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luke_highwalker Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 (editat) Ce tare...eu acum am sesizat ca northern_freyja e o ea....pana acum am avut impreisa ca e un tip ...citeam pe aici si credeam ca nu vad bine pana cand am coborat privirea sub Super Membru....Maybe they're banging it out Editat Septembrie 3, 2013 de Luke_highwalker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Septembrie 3, 2013 Autor Share Postat Septembrie 3, 2013 northern_freyja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 ))))) ati luat`o razna de tot ba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 Ce tare...eu acum am sesizat ca northern_freyja e o ea....pana acum am avut impreisa ca e un tip ...citeam pe aici si credeam ca nu vad bine pana cand am coborat privirea sub Super Membru....Maybe they're banging it out Da, Freyja e intr-adevar nume de tip. Ma gandeam sa scriu pe undeva sa ma faca din "membru" - "membra" dar imi place ca scrie cu albastru... nu-mi place rosu Yes... I've been banging it out... mobra, of course! Hai sa lasam topicul asa, cu toata lumea fericita... care cu visul la nasi, care cu melodiile, care cu seringa-n vene... Noapte buna, copii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luke_highwalker Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 (editat) Don't be quick to judge....era unu pe aici cu nickname cremvusti ...sau ca sa fiu si mai clar altul avea poza de tip, era membru, gender male si nume Florentina....this name thing is just too confusing Editat Septembrie 3, 2013 de Luke_highwalker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 (editat) Don't be quick to judge....era unu pe aici cu nickname cremvusti ...sau ca sa fiu si mai clar altul avea poza de tip, era membru, gender male si nume Florentina....this name thing is just too confusing Daaa, l-am vazut si eu pe Florentina... Dar ar trebui sa fii un gay elevat ca sa iti pui nume de zeita nordica... northern_freyja Uite o poza cu mine, dar e ceva mai veche, de acum 20 ani... Si asta e de aseara, nu eram atenta si am intrat intr-un stalp... Editat Septembrie 3, 2013 de northern_freyja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luke_highwalker Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 Chiar....eu nu prea le am cu biblia dar am dat search pe google si am aflat Freyja is a goddess associated with love, sexuality, beauty, fertility, gold, seiðr, war, and death.....deci era o zeita buna la toate gen 8 into 1 godess. Ps: nu m-am prins ce superputere e seior....asa apare pe wikipedia That doesn't look like kitchen... Ai intrat in stalp in timp ce facea-i curat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 Chiar....eu nu prea le am cu biblia dar am dat search pe google si am aflat Freyja is a goddess associated with love, sexuality, beauty, fertility, gold, seiðr, war, and death.....deci era o zeita buna la toate gen 8 into 1 godess. Ps: nu m-am prins ce superputere e seior....asa apare pe wikipedia Intamplator, Freyja saraca nu are nicio treaba cu biblia... incultura asta generala... Freyja o fi ea 8 in 1 dar nu stie sa gateasca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luke_highwalker Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 (editat) Yeah...i know...it was supposed to be a joke.... AAA....deci seior nu are legatura cu bucataria. Nu fa pe modesta....fac pariu ca-ti ies niste sandvisuri si salate extraordinare Editat Septembrie 3, 2013 de Luke_highwalker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 Nu fa pe modesta....fac pariu ca-ti ies niste sandvisuri si salate extraordinare Asa e, altceva nu gatesc, mi se strica unghiutzele... Gata, ma duc la culcare... tu n-ai somn? Sau astepti sa iti incepi serviciul ca... animator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luke_highwalker Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 Ba am dar indur somnolenta ca un barbat adevarat uitamdu-ma in continuare la clipuri imbecile pe net . Animator?..esti pe aproape...ziua sunt animator iar noaptea devin astronaut....anyway..somn usor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 (editat) sigurantele OK releu OK am desfacut cele 2 suruburi de la blocul lumini sil-am luat jos de pe semighidon.buuuun , pun contact si incerc sa semnalizez si SEMNALIZEAZA si stanga si dreapta apa nu este si nici nu avea cum sa intre in situatia data,de oxidat nu este nimic.... l-am pus inapoi,functioneaza ,m-am gandit ca ceva cablu e intrerupt.... Ohhh ... deci nu ai acvariu in semnalizari ? Pana la urma o tii afara, sau in pantaloni? ON: ... sigur e ceva intrerupt in blocul de semnalizare. Ar fi placut ca atunci cand ai un pic de timp, gen in uichend sa-l desfaci si sa verifici atent lipiturile de pe placuta aia cu comutatorul ... E neplacut sa mearga o zi si alta nu ... OFF: Northern Freyja ... de ce n-ai coaye sa intretii un PM cu mine ? Oricum stiu ca ai citit deja mesajul, de pe e-mail. Editat Septembrie 4, 2013 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rudix Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 Salut.Am si eu un cbr 125 si am aceeasi problema:o semnalizare nu merge(dreapta fata) iar celelalte raman aprinse.S-a uitat cineva care se pricepe si se pare ca poate fi de la un cablu pt ca am 2 releuri si amandoua merg,iar nu este ars nici un bec,ca doar semnalizarile sunt cumparate noi pe fata.Verifica bine circuitul,asta e sfatul meu.Asfalt uscat:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Septembrie 8, 2013 Autor Share Postat Septembrie 8, 2013 am tipat in motor vro 800 de km de atunci si nimica nu sa intamplat de atunci cu semnalizarile! dar mersi oricum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate