ionutpopoiu Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 Salut am si eu urmatoarea problema:daca merg in ture mici 3000 -3500 de exemplu cu trapta a 3 a si bag mana in gaz tare accelereaza normal putin, dupa care da in nas odata maxim de doua ori(e ca si cum se opreste motorul o fractiune) dupa care iar accelereaza normal pana la capat.Da un sut de zici ca rupe lantul.Ce poate fi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 Amestec sarac, cam asa suna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 Du-o la un service sa iti regleze carburatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 carburatia este facuta recent? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
campers Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 probleme la amestec iti sugerez sa iti cumperi carbtune si sa iti reglezi amestecul corect , singur , acasa . nu merge la 'mecanici' daca chiar vrei sa o duci undeva unde sa se uite unu la ea , care isi si asuma ceea ce face , mergi la service . e cu 50% mai scump decat la un 'mecanic' , dar macar iti face treaba cum trebuie ! colortune * carbtune e pt sincronizat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Painkill3r Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 verifica furtunul de la ram air. in spatele farurilor, de curand am avut si eu aceaisi problema si s-a rezolvat dupa ce am descoperit ca a sarit de la locul lui, l-am pus inapoi si merge brici. poate ai noroc sa fie doar asta . bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutpopoiu Postat Septembrie 15, 2013 Autor Share Postat Septembrie 15, 2013 verifica furtunul de la ram air. in spatele farurilor, de curand am avut si eu aceaisi problema si s-a rezolvat dupa ce am descoperit ca a sarit de la locul lui, l-am pus inapoi si merge brici. poate ai noroc sa fie doar asta . bafta ala care si bifurca? carburatia este facuta recent? la carburatoare nu s a umblat niciodata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 la carburatoare nu s a umblat niciodata. probabil de aia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutpopoiu Postat Septembrie 23, 2013 Autor Share Postat Septembrie 23, 2013 probabil de aia... Tot ce se poate. multumesc pt sfaturi.era o bujie care si facea de cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate