DaggT Postat Septembrie 16, 2013 Share Postat Septembrie 16, 2013 Pe trecerea de pietoni din intersectie coleziune cu o masina cel mai probabil. A venit ambulanta, posibil os rupt la picior....nu am mai multe detalii...e constient il ia ambulanta acum. Nu am prea multe detalii, am primit info la tel de la prietena care era in trecere. O moto gri cu negru ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Septembrie 16, 2013 Share Postat Septembrie 16, 2013 vai de capul meu ......bn ca este ok raiderul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fanefmx Postat Septembrie 16, 2013 Share Postat Septembrie 16, 2013 am trecut pe acolo motocicleta este unzuzuki am oprit am fost la ambulanta tipul este ok avea o lovitura la piciorul stang parca , nu am putut afla prea multe pt ca nu mi au dat voie nr moto era b 14 hnt parca un pas at era tras pe dreapta si era o soferita la volan care probabil se distra impreuna cu cele2 amice care o insoteau zuzuki gsr 600 , passatul era lovit stanga bara fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Septembrie 16, 2013 Share Postat Septembrie 16, 2013 auzi se distrau..... ....oare dinamica accidentului care a fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fanefmx Postat Septembrie 16, 2013 Share Postat Septembrie 16, 2013 moto era pe cazuta pe trecerea de pietoni dupa cum vad eu treaba a iesit din curtea universitati cea ce este putin probabil sau a iesit de pe strada din stanga motociclistului si a vrut sa faca stanga spre semafor , motocicleta era cazuta pe stanga ' dar ce spun eu sunt probabilitati sunt sigur ca vom afla ce si cum in fine este bine ca motociclistul este ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clitz2003 Postat Septembrie 16, 2013 Share Postat Septembrie 16, 2013 insanatosire grabnica riderului ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Septembrie 16, 2013 Share Postat Septembrie 16, 2013 Multa sanatate riderului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Medelin Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 Mitocicleta este honda hornet Eu sunt motociclistul,tipa cu passatul a iesit din dreapta sa faca stanga pe linie dubla continua si nu m-a vazut,vorbea la telefon!((( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 esti ok colegul.....arde-o pe fufa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Medelin Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 Piciorul cu fractura bimaleolara,am de stat vreo 3 luni in casa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 Piciorul cu fractura bimaleolara,am de stat vreo 3 luni in casa cel mai important e ca poti scrie despre asta si ca te vei face bine. insanatosire grabnica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 Multa sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CeReBralF3 Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 Lasa-ma sa ghicesc: vorbea la telefon la urechea stg! Adica vede doar in dreapta! Si cum fetele vb toooata ziua la telefon.....dar nu Militia spune ca principala cauza e viteza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbiker Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 cel mai important e ca poti scrie despre asta si ca te vei face bine. insanatosire grabnica! Multa sanatate! Recuperare usoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator catalin013 Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 mandorline hai frate repara motoru si hai sa iesim la o plimbare lasa prostiile caut mecanic pentru Gilera rc 600.......recomandari ceva nr de tel daca se poate .........multumesc Mitocicleta este honda hornetEu sunt motociclistul,tipa cu passatul a iesit din dreapta sa faca stanga pe linie dubla continua si nu m-a vazut,vorbea la telefon! ((( poate te-a vazut da nu stia cum sa se bage in seama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Medelin Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 Mai am de asteptat pana pot sa merg iar pe moto. Oricum,pana la primavara nu am nici o sansa!( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 Mai am de asteptat pana pot sa merg iar pe moto. Oricum,pana la primavara nu am nici o sansa! ( lasa ca e bine si atunci...important e ca esti tu ok....si asa s-a camd dus sezonul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 Lasa-ma sa ghicesc: vorbea la telefon la urechea stg! Adica vede doar in dreapta! Si cum fetele vb toooata ziua la telefon.....dar nu Militia spune ca principala cauza e viteza! E plină lumea de ele... http://www.4tuning.ro/filme-masini/view/KfhE6rP70Fj http://www.4tuning.ro/filme-masini/view/9v61jwhRyIV?utm_source=InterPromovare&utm_medium=banner&utm_campaign=intern Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Medelin Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 Rectific,nu vorbea la telefon! Doar nu m-a vazut! Iar colegele de camin,erau fericite ca au vazut si ele un motociclist la orizontala,chiar daca eram pe asfalt )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 te-ai combinat, nebunule! ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Medelin Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 Din pacate eu nu am apicat sa le vad,de la voi am aflat ca erau vesele si am ontrebat si eu soferita ce sarbatoreau colegele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator catalin013 Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 ce crezi ca sarbatoreau?........venise plicu de la tati si erau vesele .......medelin cel mai baiat cum te mai simti esti ok? salutal pe Ghe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate