ianachim Postat Septembrie 22, 2013 Autor Share Postat Septembrie 22, 2013 cei doi calatori adi/ktm si je si au incheiat tura planificata si au ajuns acasa sanatosi voiosi si cu 4kg in plus ... je cel putin MERITA DIN PLIN ZONA DE SUD EXTREM A GRECIEI drumuri incredibile peisaje ireale apa de vis care isi doreste 2 saptamani de moto imbinate cu balaceala nu va regreta nici un sfantz" cheluit in zona un singur MINUS---- DEPARTE RAU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Septembrie 22, 2013 Share Postat Septembrie 22, 2013 frate, esti cu m.uia???? sunt SOMER!!! Stați puțin!! Asa e sa fi șomer?? Îmi dau și eu demisia atunci... Eu credeam ca e nasol! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 23, 2013 Autor Share Postat Septembrie 23, 2013 (editat) 4500 km la final de tura cazari de la camere duble la apartamente si studiouri de la 25 de pers pana la 45 cea mai tare cazare in elafonisos primele 3 poze cel mai naspa in volos, am vrut in port si era f tarziu mancat la taverne fara limita minim 10 euro de pers maxim 30 la o masa am mancat si cu 3 euro ....giros pita si bere la farfurie deja urca la 7 euro gaz cam un consum de 6.5 per tura la pret de 1.65-1.75 medie 1.7 bani..... pai numai gazul fu aprox 500 euro cu taxele de autostrada or mai fi inca 30 deci 550 in mare gazul pana la 1200 mancare si cazari poza 4 volos hotel 10 zile de motociclit de drumuri cu mii de curbe si peisaje de vis 15.5 - 30 grade mancarea ZEILOR si bautura marinarilor Editat Septembrie 23, 2013 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 cel mai naspa in volos, am vrut in port si era f tarziu Deasura Volos-ului, 1000m si vreo 50 curbe mai sus, este un sat foarte frumos - Makrinitsa, poate stii. Merita urcat, cand este timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 10 zile de motociclit de drumuri cu mii de curbe si peisaje de vis tura fu de la juma de septembrie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 Deasura Volos-ului, 1000m si vreo 50 curbe mai sus, este un sat foarte frumos - Makrinitsa, poate stii. Merita urcat, cand este timp.DSC_0069.jpgDSC_0072.jpgDSC_0073.jpgDSC_0080.jpg direct spre vest sa treci muntii, sute de curbe in ag ioannis.. o sa pun si poze.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 23, 2013 Autor Share Postat Septembrie 23, 2013 trebuie sa aveti in vedere ca eu m am dus pentru CURBE ca adiacent" trecand prin zonele respective am vazut si sate de munte si insule si plaje si golfuri este partea a doua dar am plecat sa tocesc caucicurile si saracul adi/ktm si a cam blestemat zilele cu mine de la atatea curbe de la ace de par pe poteci de munte cu pietris la sosele de coasta cu marea pe o parte pana la piste de formula 1 unde acul vitezometrului ramanea blocat la maxim..... asta e grecia din punct de vedere al drumurilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 un singur MINUS---- DEPARTE RAU am trait s-o vad si pe asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 23, 2013 Autor Share Postat Septembrie 23, 2013 am trait s-o vad si pe asta PASARICA" cu cracii lungi..... pentru o nebunie de sf de saptamana ma refer fata mosului..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Septembrie 24, 2013 Share Postat Septembrie 24, 2013 ma speriasem ..credeam ca dupa amenintarile ca te lasi de moto ti se pare si asta departe .. pai numai tu esti in stare sa te duci doar un weekend in thassos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mascotaionut Postat Septembrie 24, 2013 Share Postat Septembrie 24, 2013 foarte frumos (bravo) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 29, 2013 Autor Share Postat Septembrie 29, 2013 tura fu de la juma de septembrie? am plecat vineri pe 13 si ne am intors duminica pe 22 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 BRAVO! Frumos montaj! Bine ca ai dat-o pe muzica mai saltareata de la jumate incolo ca ma apucase depresia, mi-am dat seama ca pentru mine s-a mai incheiat un sezon moto, va trece inca un an frumos din viata mea... Vant in panze si daca nu te lasi de motoretism sa ne mai incanti cu atari aventuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 Ma uit in fiecare zi la filmuletul tau si asa imi straneste dorul de vara si de hai-hui! Si pt ca tot m-ai starnit, na c-am fost si eu de week end, la Pleven, la campoinatul grand prix de supermoto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate