markyinxs Postat Septembrie 18, 2014 Autor Share Postat Septembrie 18, 2014 Crashpad urile PowerBronze ebay.uk PS .Mergeam la intrunire, dar merg la Delta Drag Racing Tulcea weekendu asta. » Post actualizat in 18 Sep 2014 18:23 Daca imi fac suport de picioare in fata scot crashpadurile(sunt cu rulment in ele, se invart),daca le vrei vb. deocamdata sa montez carenele, sa vad cum ar veni. si sa vad cum le pot decupa, ca sa iasa crashpadurile. imi place prinderea asta cu placuta triunghiulara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HONDAVF Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 Nu mai am nevoie de crashpad ,daca le vrea cineva ,50ron amandoua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
markyinxs Postat Septembrie 29, 2014 Autor Share Postat Septembrie 29, 2014 hmmm, sa vad cum vin carenele. si daca am cum sa mai montez crashpaduri acolo. as vrea sa montez acelasi sistem de prindere pe care il ai tu acum. ca in poza asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HONDAVF Postat Septembrie 30, 2014 Share Postat Septembrie 30, 2014 (editat) Daca nu ma insel ,surubul care prinde crashpadul de piesa triunghiulara ,strange si suportul motor, spunea i ca vrei sa se prinda numai pe cadru. PS Azi a vazut unpic lumina naturala. Editat Septembrie 30, 2014 de HONDAVF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 iacata si lucratura mea, cu semnatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HONDAVF Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 La fostu propietar cum erau vopsite cu roz si auriu alea pe acolo arata ca naiba ,Acum chiar e super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Octombrie 8, 2014 Share Postat Octombrie 8, 2014 deci o cunosti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 8, 2014 Share Postat Octombrie 8, 2014 iacata si lucratura mea, cu semnatura. splendid, jos cu palaria! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Octombrie 8, 2014 Share Postat Octombrie 8, 2014 as schimba gaturile de la carburatoare alea de cauciuc. stie careva pe undeva la un pret decent? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 9, 2014 Share Postat Octombrie 9, 2014 apoi colegule, grabeste-te ca azi-maine nici scumpe nu prea o sa mai gasesti..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HONDAVF Postat Octombrie 11, 2014 Share Postat Octombrie 11, 2014 Pe original se gasesc gaturi de admisie si la FZ750 care nu se mai fabrica de prin 90 ,piese pe original pentru fzs1000 cred ca o sa se gaseasca cativa ani de acum. PS Daca iese careva la o tura cu moto prin Bg maine(duminik) ,poate bem un suc acolo,eu merg pana la Varna la pista de kart,pe la pranz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihail.dobrescu Postat Octombrie 21, 2014 Share Postat Octombrie 21, 2014 salut, am avut un fz6n din 2005 pentru vreo 2 ani, motocicleta foarte buna, de care am fost foarte multumit. am vandut o azi si caut ceva mai de drum lung, mai confortabil, dar cu care sa pot merge si zilnic la birou.. am gasit un fazer1 gt din 2008 cu abs, 7000 km, de la o persoana de incredere unic proprietar, cu 4000 euro.. am mers cu ea si mi a placut foarte foarte mult iar pretul este excelent.. 2 probleme am avut: s a incalzit destul de bine in aglomeratie, undeva la 105 grade.. parbrizul desi este de touring, mare, imi sufla aerul in viziera undeva, nu era deranjant ca si forta insa facea casca sa suie putin mai tare decat in mod normal (iar in mod normal este f silentioasa, shoei gt air).. aveti pareri? sfaturi? mentionez ca merg zilnic la munca cu ea si cam la 2 weekenduri cateva sute de km la plimbare. daca as avea insa ceva mai confortabil decat naked ul meu, as face si drumuri mai lungi in afara cred. multumesc, mihail Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 se incalzesc mai tare si mai repede ca si 600. mai bine 600 pt oras. iar faza cu parbrizu sta asa: ori indoiesti la cald partea de sus cam 3cm in spre exterior, faci o curbura sa dea aeru mai sus, ori ascutesti parbrizu tot la cald adica apropii marginile si mijlocu devine mai ascutit deci taie altfel aeru, ori scurtezi parbrizu cu flexu atat cit sa dea sub casa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HONDAVF Postat Noiembrie 2, 2014 Share Postat Noiembrie 2, 2014 Am profitat de ocazie ca nu am vandut o si am montat aparatori radiator de la TCP http://www.tcpholland.com/2004gral.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 9, 2014 Share Postat Noiembrie 9, 2014 Am profitat de ocazie ca nu am vandut o si am montat aparatori radiator de la TCP http://www.tcpholland.com/2004gral.pdf suuuper faine colegu! daca nu sunt indiscret cat costa kit-ul de "haine" ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Noiembrie 9, 2014 Share Postat Noiembrie 9, 2014 as pune si eu. arata misto rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HONDAVF Postat Noiembrie 9, 2014 Share Postat Noiembrie 9, 2014 (editat) Cam 900ron cu transport cu tot.Daca nu o vand poate ii pun furca de r1 si roata spate de r1. Editat Noiembrie 9, 2014 de HONDAVF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
markyinxs Postat Noiembrie 9, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2014 Se pot monta carene laterale de FZ1 gen 2 pe FZ1 gen 1? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HONDAVF Postat Noiembrie 9, 2014 Share Postat Noiembrie 9, 2014 Nu din pacate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 10, 2014 Share Postat Noiembrie 10, 2014 ........ ii pun furca de r1 ...... mda..., furca upside-dowm....COOL! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Decembrie 20, 2014 Share Postat Decembrie 20, 2014 Bug SPoiler Fz1 /index.php?/topic/695222-bug-spoiler-moto/page-3&do=findComment&comment=3890621 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
markyinxs Postat Decembrie 30, 2014 Autor Share Postat Decembrie 30, 2014 (editat) salut. si-a luat cineva cutii laterale de genul celor de la FJR1300? as vrea sa stiu daca gasesc ceva mai mici, nu de 35, ca alea sunt imense. as vrea maxim de 20 de litri, mai bine de 15 litri. atasez o poza cu modelul pe care l-as vrea, orientativ. vad ca cineva a montat deja side case de fjr pe fz6. Editat Decembrie 30, 2014 de markyinxs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiono Postat Ianuarie 16, 2015 Share Postat Ianuarie 16, 2015 salut. si-a luat cineva cutii laterale de genul celor de la FJR1300? as vrea sa stiu daca gasesc ceva mai mici, nu de 35, ca alea sunt imense. as vrea maxim de 20 de litri, mai bine de 15 litri. atasez o poza cu modelul pe care l-as vrea, orientativ. vad ca cineva a montat deja side case de fjr pe fz6. Eu zic ca nu sunt mari deloc si arata destul de bine si pe Fazer.Eu folosesc doua top case-uri Givi v46 ca genti laterale si sunt OK, nu intra in voblaj la viteze mari ,nu am probleme la vant, pasagerul are loc ,nu il deranjeaza si sunt incapatoare,nu ii obligatoriu sa le umpli dar daca ai de 15 litri si vrei sa mai bagi o sticla de apa si nu ai loc, o sa iti para rau ca nu ai luar mai mari.Ar fi si modelul de la Givi V35N care arata destul de bine . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
markyinxs Postat Ianuarie 17, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2015 (editat) pentru mine e o problema sa montez cutii mari. nu mai pot face aceleasi depasiri, pentru ca latimea utilajului devine prea mare. asta e motivul pentru care vreau cutii de 20-15 litri. oricum nu am nevoie de mare spatiu de depozitare. pana acum purtam doar un rucsac si nu am nevoie de alt spatiu. vreau cutii pentru ca pot lasa bagajele incuiate cand cobor de pe mobra, nu ma tre sa car rucsacul dupa mine. si vreau cutii care sa aiba forma capacului ca cele de FJR pentru ca imi plac. e chestie de gust. poza aia cu fz6 cu cutii de fjr imi place foarte mult. mobra arata super. am vazut un fazer care avea cutii mari laterale si era lat cat o dacie....m-a cam pus pe ganduri. nu vreau asta. mai bine merg cu masina. cu motocicleta vreau sa fi mai sprinten. Editat Ianuarie 17, 2015 de markyinxs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiono Postat Ianuarie 17, 2015 Share Postat Ianuarie 17, 2015 Intr-adevar cele de pe FJR arata bine, cu cutii mari nu te mai poti strecura asa usor si o poti patii.http://www.moto.it/video-foto/test-yamaha-fjr-giornalista-francese-cade-dal-molo.html Nu prea sunt modele de 15-20 litri ca lumea, parerea mea poti folosi un top-case mare si ai rezolvat problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate